.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ostavi me

ostavi me

iskam da mi pomognete zna4i 6te vi razkaja moqta istoriq,xodex s edno mom4e 1 mesec i spax s nego i toi na slledva6tata sedmica skusa s men pod predlog 4e me xaresval samo kato priatelka i 4e ni6to ne mojelllo da se pollu4i mejdu nas!mislite li 4e e bil s men samo zaradi seksa?i kajete mi kakvo da pravq?za6toto se 4uvstvam izpolzvana?

Guest
    Нормално е да се чувстваш използвана, но никой не може да ти каже защо е скъсал с теб. Ако ти не си го опознала достатъчно, за да предположиш сама причината, значи нещата между вас са били много повърхностни. Ако е било само заради секса, едва ли щеше да скъса толкова бързо с теб, след като точно си му "пуснала". Остави го в миналото и гледай напред!

Сичко е било само заради секса.. или поне така изглежда. Тоя човек е балък!
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Guest
    da ti kaja li ne6to na 17 godini sam t.e po4ti 18 s mnogo mom4eta sma xodila i to naistian mnogo qki pi4ove koito sa se kalnqli 4e me obi4at i darajt na men no s nikoi ot tqx ne sam spala to4no zardai tozi strax nemoje6 xodi6 s nqkoi 1 mesec i kvoto i da ti govori da si sigoren 4e ne e zardai sexa tva e acki unizitelno te zareje sled katoe spal s teb sorry ama si e taka predpo4itam ako stane ne6to da mi e 4ista savesta 4e ne sam spala s tqx aaa v slu4eq ee bilo smao zardai sexa i 6te sre6tne6 o6te mnogo takiva pravite gre6ka pove4eto momi4eta

Колкото и гадно да звучи, на мен ми се струва, че е бил с теб само заради секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    sofia
    ti ne znae6 li 4 epolovinata ot mom4etat mislqt samo s ednata si glava "taq mejdu krakata" i sa6tevrememmo mozakat koito se namira tam mu narejda da misli to4no prez 2 minuti samo za seks>Drug e problema 4e pove4eto iskat da si napravqt broiki i za twa te e zarqzal .Savetvam te da nmu prati6 edna maina i da si jivee6 spokoino bez ugrizeniq na savesta
    Tu es un r

Мега фен Аватара на koalka
    Не само, че е възможно, но мисля, че е така.

Повече от фен
    tova e mnogo gadno tos e mn prost i spored men e bilo samo zaradi sexa

Even heaven is hell without you

мъже скъпа какво искаш? 1 секс и после бай!!!

Град
    ..във един измислен свят..
    Определено е било заради секса....

Супер фен
    MI veroqtno e da e hodil s teb samo zaradi sexa,no ne mojesh da si 100% sig.Mojesh da pogovorish s nego i da go pomolish da ti kaje istinata.E,ne e sigurno,che shte ti qq kaje ... daje e i malko veroqtno.A tova che se chuvstvash izpolzvana ... normalno e pri takava situaciq.I az da bqh taka shtqh da se chuvstvam,no spox.predstavi si,che ne e bil s teb zaradi sexa i shte se pochuvstvash po dobre.Prosto si vtylpi nqkakva lyja v glavata ot koqto da se chuvstvash po dobre.
    Обичам те <3 !!!

Ами мисля, че може да е съвпадение тва че след като сте спали те е оставил, а може и да е от тези дето си хващат приятелки за да си правят бройки....ама да ти кажа вземи го забрави тоя, хич да не ти пука, а пък може ако успееш да му отвърнеш по същия начин, но аз мисля че ще му дадеш по-голям урок ако просто го игнорираш.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Град
    Там, където е сърцето...
    Мисля че е било само заради секса, просто няма друго обяснение за мен!
    А ти го остави в миналото, продължи живота си, но просто си направи извод от случилото се
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си