- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сладка vs фатална
Та момчета .. какво момиче бихте предпочели - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н) или секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н).
Ако въпросът ми е неясен или темата се повтаря - извинявам се и модераторите да си свършат работата.![]()
секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н). twa bih izbral az![]()
секси фатална
И двете ми харесват.
predpo4itam 1voto - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
xexene zabravqite ,4e ima sladki mili angel4eta,koito sa seksi fatalni , sabaznitelni i mnogo strogi....xixix
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Поради факта че съм нисичка момчетата си мислят че съм някаква добра миличка .... Но има едно голямо НО.Любомото на едно мое бившо гадже беше мойта "трансформация" от милото момиче в ненаситна искусителкаПървоначално написано от ~mil~
Казваше ми че съм мултифункционална
След като знам че мога да съм и двете според момчето си избирам подход и поведение за свалка \
/
...it's WilD ObseSSioN...
Не мисля че имам мили меки черти... незнам де то другите ще кажат но досега само един човек ми е казвал че съм сладка /и аз знам защо само той го казва/ ....но по принцип не обичам да ме възприемат като некво сладко малко момиченце...щото не съм!![]()
искам да съм с мръсница много ясно! най ме кефи когато момичето ме предизвиква непрекъснато когато е съблазнителна както с външния си вид така и с държанието си![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)
![]()
Дама за пред другите и курва в леглото![]()
Тъй като съм зодия Близнаци-- мога да съм всякаква!Иначе на ръст и размери съм ДЖОБНА,ама съм си и доста голяма лудетина!Така че секса зависи от настроението ми!!
Секси сладка. 1-вия вид![]()