.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

сладка vs фатална

Та момчета .. какво момиче бихте предпочели - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н) или секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н).
    Ако въпросът ми е неясен или темата се повтаря - извинявам се и модераторите да си свършат работата.

Guest
    секси фатална (съблазнителна, може би малко строга, "дяволче" и т.н). twa bih izbral az

секси фатална

Кефят ме нежни и мили,но зависи според настроението

Guest
    И двете ми харесват.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    predpo4itam 1voto - секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    BG Haskovo
    xexe ne zabravqite ,4e ima sladki mili angel4eta,koito sa seksi fatalni , sabaznitelni i mnogo strogi....xixix
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Цитирай Първоначално написано от ~mil~
    xexe ne zabravqite ,4e ima sladki mili angel4eta,koito sa seksi fatalni , sabaznitelni i mnogo strogi....xixix
    Поради факта че съм нисичка момчетата си мислят че съм някаква добра миличка .... Но има едно голямо НО.Любомото на едно мое бившо гадже беше мойта "трансформация" от милото момиче в ненаситна искусителка Казваше ми че съм мултифункционална След като знам че мога да съм и двете според момчето си избирам подход и поведение за свалка \/
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    In The Heart of Darkness
    Не мисля че имам мили меки черти... незнам де то другите ще кажат но досега само един човек ми е казвал че съм сладка /и аз знам защо само той го казва/ ....но по принцип не обичам да ме възприемат като некво сладко малко момиченце...щото не съм!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

искам да съм с мръсница много ясно! най ме кефи когато момичето ме предизвиква непрекъснато когато е съблазнителна както с външния си вид така и с държанието си
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Град
    Добрич
    секси сладка (сладко лице, меки черти, мила, "ангелче" и т.н)

Ain't that perfect?
    Guest
    Дама за пред другите и курва в леглото

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Тъй като съм зодия Близнаци -- мога да съм всякаква!Иначе на ръст и размери съм ДЖОБНА,ама съм си и доста голяма лудетина!Така че секса зависи от настроението ми!!

сладурана

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Голям фен
    mi na men vsichki mi kazvat che sym malko sladurche, ama kato sym s gadjeto mi i po-skoro sym dqvolche

Град
    Сандански
    Секси сладка. 1-вия вид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си