.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Защо младите хора...

Забелязвам, че много от форумците са с разни тъжни профили, ония грозни емо картинки, разни гробища, кървища и т.н... Въпроса ми е защо според вас младите хора (визирам тези които пишат тук и тези около вас) са толкова отчаяни и огорчени от живота си?!? Рядко вече виждам някой весел профил, а честно казано до гуша ми дойде от песимизъм и черногледство.

Хора, вие сте на по 15-16-17 години и живота е пред вас. Ако от сега започнете да гледате на живота с лошо око, няма да е никак добре за вас...

П.П. Сори, ако темата ви се стори тъпа, но отдавна това нещо ме мъчи и исках да споделя... Лек ден

Ми кво очакваш, как да не са депресирани тези люде и да не искат да си прережат вените ? Сигурно цикленето пред компа с часове им се отразява зле. Дано това е само виртуалния образ на повечето, че 3/4 от форумците тук биха били потенциални самоубийци.

Ъм това не се ли определя от стила музика, който слушат - забелязала съм че повечето, които слушат метъл слагат тези готик-картинки??

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам дали е от това, че слушам метъл, но просто този вид изкуство ми е любимо(дарк арт) и за това си падам по такива картинки.Иначе далеч не съм мрачен човек, напротив, много весел.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не съм депресирана, просто има моменти, когато ми е тъжно и се опитвам чрез форума да се разсея... Не знам дали профила ми е депресиращ, но си го харесвам такъв, какъвто е и не мисля да го сменям... А и плюс това не смятам, че е депресиращ, просто малко по-черен...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    В. Търново/София
    Това какво изкуство е ?

Пък и аз говорех и за другите картинки - на срязани вени, кръв, гробища, черни ангели и т.н...

Пък и защо щом сте весели хора правите впечатление на точно обратното?

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз мисля че не съм депресиран човек ! Даже обратното , но все пак всеки има зад себе си различна история ... аз сега няма да разтягам моята , но когато ми е гадно за нещо си слагам тъжен профил ... а и аз /личен план/ не мога да има забавни и т.н. профили защото все пак съм ийвъл

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Oh, my life is so dark !

Голям фен
    Град
    Варна
    Еми гледай моя профил като ти е писнало от депресиращи

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Депресираните профили... не ме кефят, не бих си сложил депрес картинка, но нямам проблем с тях, доколкото са в рамките на нормалното.

А ако не са... преди доста време, сигурно година, имаше тема в която се обменяха картинки с разни кървища, карантии, трупове и много хора им се кефеха. Там можеха а се видат наистина потресаващи неща; заглавния пост беше нещо от сорта на "давайте ужасни, брутални, КРАСИВИ картинки с много кръв...". Добре че беше мачока да я заключи. Хора които се кефят на такива неща се нуждаят от помощ според мен. Да намираш смъртта и насилието за КРАСИВИ.... това е извратено.

Град
    sofia
    nz za6to ima tolkova depresirani hora ili moje bi te ne sa depresirani,a prosto gledat da se haresat na tezi s depresira6tite profili, ne govorq za vski4ki na nqkoi naistina tova im haresva.Az li4no ne s1m depresiran 4ovek daje obratnoto

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от positive
    nz za6to ima tolkova depresirani hora ili moje bi te ne sa depresirani,a prosto gledat da se haresat na tezi s depresira6tite profili, ne govorq za vski4ki na nqkoi naistina tova im haresva.Az li4no ne s1m depresiran 4ovek daje obratnoto

Да, може би вече е модерно да си нещастен, депресиран, отчаян и разочарован от живота

Знам ли... Lake_bodom, аз също не намирам за нормално хора на по 15-16 години да намират 'спасение' в смъртта, рязаните вени, гробищата и т.н.

Може би има и такива, които го намират за красиво, но аз определено не мога да ги разбера и именно заради това пуснах тази тема.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    ]Хора които се кефят на такива неща се нуждаят от помощ според мен. Да намираш смъртта и насилието за КРАСИВИ.... това е извратено.
    А може би просто някаква мода
    НАистина има красиви депресантски картинки, аз самата съм имала пособна за аватар, но не защото съм депресирана или мрачна, а защото ме кефеше картинката...
    не е задължитрелно аватара да олицетворява вътрешния ти мир, може просто да е нещо което ти харесва...

Но виж това с кървищата, бръсначите, гадостите... Не е красиво, ами е гнусно И за тях специално подкрепям Lake_bodom
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    като си нямат работа по цял ден и се чудят как да се правят на "интересни"

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Да намираш смъртта и насилието за КРАСИВИ.... това е извратено.
    заивиси как е представено
    а тва, че разни вчерашни пикли си слагат вътрешности по аватарите, вече е признак на краен тъпизъм и желание за привличане на внимание.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    причината е липса на внимание и секс...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    чак пък и секс

Авторке, младите не са огорчени от живота си, а просто позират чрез аватари и подписи на тази тематика, защото в момента е модерно да си нещастен, да ти е тежко и тем подобни (макар и наужким). Но ще дойде един прекрасен ден, в който младежите ще пораснат и ще разберат, че целият този театър е лишен от всякакъв смисъл.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    чак пък и секс
    Всичко се върти около секса. Питай чичко Фройд

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    липсата на секс наистина може да се изтъкне като причина
    а че е модаа да си депресиран и да се правиш на имоо, спор няма
    ноо всичко е въпрос на личен избор
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Hammer meet emo. Emo meet hammer!
    180- бан на профил 2 т.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Защо младите хора...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Забелязвам, че много от форумците са с разни тъжни профили, ония грозни емо картинки, разни гробища, кървища и т.н... Въпроса ми е защо според вас младите хора (визирам тези които пишат тук и тези около вас) са толкова отчаяни и огорчени от живота си?!? Рядко вече виждам някой весел профил, а честно казано до гуша ми дойде от песимизъм и черногледство.

Хора, вие сте на по 15-16-17 години и живота е пред вас. Ако от сега започнете да гледате на живота с лошо око, няма да е никак добре за вас...

П.П. Сори, ако темата ви се стори тъпа, но отдавна това нещо ме мъчи и исках да споделя... Лек ден

обичам те !

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Хубава тема. И аз съм се чудила това. Не веднъж ми се е случвало аз също да правя профила си мрачен. Да, била съм тъжна, имала съм кофти периоди и когато се чувствам така и влизам във форума, ме дразни да имам някакъв цветен и много весел аватар. Незнам защо е така. Още повече, че когато попадна на някоя готик картинка, която има хубава идея, описва душевното ми състояние по някакъв начин, я слагам .Не бих си сложила в профила прекалено черни картини, с кръв, трупове, някви ужасни неща...Прекалено е. Харесвам неща от сорта на:

Тези ми допадат горе - долу поради различни причини. Онова кльощаво нарисувано момиче...Много грозновато е направено, но някак си поражда емоция...Други мрачни идеи, които ми допадат, са:"Самота" -

Когато си сложа тъжна картинка, лично аз не го правя, защото не ми се живее или защото си мисля, че животът ми няма смисъл, а защото моментното ми настроение е лошо, защото съм тъжна. Това не значи, че съм отказала да се боря.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Това какво изкуство е ?

Пък и аз говорех и за другите картинки - на срязани вени, кръв, гробища, черни ангели и т.н...

Пък и защо щом сте весели хора правите впечатление на точно обратното?
    Не говоря за това, говоря за изкуство.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Авторке, младите не са огорчени от живота си, а просто позират чрез аватари и подписи на тази тематика, защото в момента е модерно да си нещастен, да ти е тежко и тем подобни (макар и наужким). Но ще дойде един прекрасен ден, в който младежите ще пораснат и ще разберат, че целият този театър е лишен от всякакъв смисъл.
    Това е мнението!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си