- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо младите хора...
Ама дори и на фешън картинките има правописни грешки и пропуснати ударения.
Казвам фешън картинки, защото вече и на мен ми се струва, че голяма част от "мрачните" го правят не защото е част от същността им, харесва им или по някакъв начин докосва душата им, а искат да изглеждат... "по-различни". А това желание вече е толкова масово, че става модерно.
Моят профил не е "мрачен". Просто е черен. Изображението в подписа ми е част от любимата ми част от природата- гора. Прекрасно е, размечтава ме, мистично е. Такава съм от време на време. Аватара е запазеният ми знак.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ако става на въпрос за профили и твоя подпис в момента не е особенно весел...текста имам в предвид...
иначе защо избират такива профили ли?или се чувстват така в момента,отчаяни са и т.н. или просто ги кефят текстовете,картинките...мож е да няма нищо общо с настроението им...и аз така съм си слагала не много весели профили,но не защото се чувствам така,а просто ме кефят!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
seki si slaga kvoto my haresva i nikoi njma pravo da my se burka i da pita 6to tfa e taka i 6to tfa onaka...i kvo ob6to ima profila s tfa da se pravi6 na interesen....dosta tupi hora ima naokolo...i kvo emo kartinkite sa stil a ne za da se pravi njkoi na 'interesen' kakto be6e spomenato ili depresiran...na koito ne my haresva da se.....i mai avtorkata e nai depresiranata ot si4ki tuka 6tom se zanimava s 4ujdite problemi a ne gleda sebe si!!!
Жалко,че от година не мога да си сложа аватарCoki-то ме наказа
.Иначе съвсем не съм депресирана.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Не съм искала да се меся на никой... Както и да е, явно вече човек не може да си изрази мнението или да попита за чуждотоПървоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
Абе тъжните картинки не значат задължително депресия...Някой хора си падаме по "такива картинки" принципно...Тва все едно да се обличам самооооо в черно и "защо си в траур"![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Кой казал ,че като си с такъв профил искаш да се самоубиваш???Просто лично на мен например ми харесват такъв тип картинки повече от всички останалиКато не ти харесват не ги гледай и готово.
Дарк арт?! За такова течение в изкуството не бях чувал. Може би защото не е изкуство.![]()
prosto kato vida dve tumni kartniki nemoga da ne gi sloja sled kato si otivat i bi stanalo dobur profil ,za6to ne?
Ако е за тва арт изкуство... може, макар че не го разбирам. Тея дет олицетворяват самота, тъга... БЛЯЯЯ... пък тея кървавите се ги свързвам с позата... нз що...![]()
Понеже е готино, уникално и неповторимо може би![]()
Кое? Дарк арт или поставянето на точно такова в профилите? Ако става дума за творото, то вече не е уникално и неповторимо, а банално...Първоначално написано от drawers
Съгласна съм.Първоначално написано от Manic_Panic
Мнението ми съдържаше ирония уж.![]()
мила, темата си е точно на място и наистина е интересна
та по темата: не мисля, че един профил винаги определя характера или моментното състояние на човека. може би при булшинството е така, но не и при мен например. когато профилите ми са черно-бели например, това не значи задължително, че съм песимистично настроена към живота или към част от него, част каквато например са мъжете. слагам си за профил това, което ме радва независимо с какъв подтекст е той![]()
така е, съкровищеПървоначално написано от CooL^GirL^^^
и най-лошото е че не ти признават мнението някой 14-15 годишни пикли, без да ти знаят нивото и годините
![]()
Мисля че Анито е права.Един профил не определя човека!Има и още нещо което ме дразни адски много...mg-x-power и anito.sl си сложиха бебета ...това беше преди 2,3 месеца някъде,та..всички почнаха да си слагат бебета с надеждата вече да са по-оригинални.Според мене това че двама форумци изградили си масто сред хората с най-хубави профили си сложат нещо по различно не значи че и другите съфорумци трябва да копират!Хипер тъпо е...Като соколчета са накои...![]()
![]()
упс т`ва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
AMAN!
tova e mnogo dobur vupros..... no az li4no mislq 4e za da ima6 takuv profil ne e zaduljitelno da si otricatelno nastroen kum jivota il idori izob6to da ti e permanentno gadno nastroenietospored men ima nqkolko varianta na pritejateli na takiva profili:
1. naistina hora deto sa se otvratili ot jivota(nai malko nabroi spored men)
2. takiva na koito im haresva taka da izglejdat il ipo to4no na takiva da se pravqt ili nai to4no ( pozior4eta)
3. takiva na koito tova ne sam oim haresva ami si gi i kak da kaja to4no obratnoto tiq kurvi6ta i grobi6ta ne samo ne gi sduhvat ami to4no obratnoto gi naduhvat i abe semeistvo adams :d kat da ei takam aa tva vtorata drupi4ka sa nai mnogo
az kato im vidq na nekoi tva snimkite i si e smqh da izglejda6 taka i posle profila ti da e nqkuv takuv
![]()
1. Защото е "модерно". Всички са с такива профили, и аз трябва да съм с такъв.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
2. Повечето хора тук са в такава възраст, че не знаят какво искат, какво да мислят...
Някои хора се правят на интересни с картинки с гробища и кръв...търсят внимание..искат да покажат, че са различни, което всъщност вече не ги прави такива, а като всички други, защото сега всеки втори има желание да се облича в черно и да слуша метъл, или пък е решил да бъде Имо, защото е модерно..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi po dobre ot kolkoto drislivite fe6anki ili 4algarkite ti da ne bi da si takava?Първоначално написано от In4iTu_
Ами честно казано има нещо такова, аз съм все още нов тук, но аватара ми е такъв защото наскоро преживях нещо такова и в момента се чувствам така, нали все пак аватара отразява човека. Колкото до кървищата и крайния песимизъм който лъха и на мен не ми допада особено много, дано имаме повече поводи за усмивка![]()
А пък аз съм на тема сърца и любов. Просто обичам живота, обичам шареното, обичам любовта. И да-модерно е да си депресиран и мрачен. Веселите хора са демоде.
Тези,които ценят себе си и истината почитат Смъртта.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Имо???????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????Първоначално написано от In4iTu_