.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Голям фен
    Град
    София
    Има такъв период в пубертета. Повечето минават през него.
    Аз го разглеждам като бунт, опит за разграничаване на себе си от семейството.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    Там, където е сърцето...
    Наистина е страшно понякога да видиш, че младите хора са толкова огорчени, има моменти, в които и аз сам така. Но се замислям ако отсега се отчаям от живота как ще се справя по-нататък, все пак живота ни едва сега започва, ще има още много трудности и за да можем да се справим ще трябва да се научим да живеем тоя живот! Може понякога да ни се струва скапан, но веднъж се живее, затова вместо да седим и да се оплакваме колко ни е тъпо, по-добре да си го направим ние хубав, че иначе няма кой!!! Все пак има и хубави моменти в живота и си струва да живеем заради тях!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    i profilite kat sa 'depresira6ti' s kvo dokazva 4e samite nie sme takiva?!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Има такъв период в пубертета. Повечето минават през него.
    Аз го разглеждам като бунт, опит за разграничаване на себе си от семейството.
    Дори и така да е...не смяташ ли, че е глупаво този бунт да стига чак до картинки по форумите?

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

Re: Защо младите хора...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Забелязвам, че много от форумците са с разни тъжни профили, ония грозни емо картинки, разни гробища, кървища и т.н... Въпроса ми е защо според вас младите хора (визирам тези които пишат тук и тези около вас) са толкова отчаяни и огорчени от живота си?!? Рядко вече виждам някой весел профил, а честно казано до гуша ми дойде от песимизъм и черногледство.

Хора, вие сте на по 15-16-17 години и живота е пред вас. Ако от сега започнете да гледате на живота с лошо око, няма да е никак добре за вас...

П.П. Сори, ако темата ви се стори тъпа, но отдавна това нещо ме мъчи и исках да споделя... Лек ден
    гледай моя аватар хъхъхъ
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Напоследък стана модерно да си различен, което от своя страна води до уеднаквяване, но в друга посока. И ето ви резултат.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А пък аз съм на тема сърца и любов. Просто обичам живота, обичам шареното, обичам любовта. И да-модерно е да си депресиран и мрачен. Веселите хора са демоде.
    ако е така...>предпочитам да съм старомоден,но не облечен постоянно в Черно,да слушам метъл,да пусна коса до под пояса.....да не говорим за пийрсинг-а по цялото тяло

А иначе наистина като цяло профила на юзар-а(Аватар,Подпис и Ник) формират една,може би,Реална представа за човек-а отсреща

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    може би,Реална представа за човек-а отсреща
    Не мисля...
    Формират една ил'зорна представа за човека отсреща... Или реална представа за част от предпочитанията и вкусовете му.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    ем....то ако сме тръгнали да се заблуждаваме,на каде сме тръгнали, въобще

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Аз обичам маймуните, но не съм орангутан...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    окей...

разгледай ми профила и ми кажи какъв човек съм, като се абстрахираш от всичките ми заяждания с теб и постовете... само на базата на картинки и т.н.
    ами виж....то ясно че не моа разбера кфо си ял днеска от ник-а ти....най малкото той е постояннен,а хората се променят за разликата от профилите....

Мога да кажа,че си фен на Метала(или неометала или каквито там са Про Пайн) От аватара мога да да со ПИМСЛЯ че си леко надменен....но нз дали не е ебавка нали

Ивах впредвид,че от моя профил може да разбереш,че си падам по футбол-а....че съм националист от ник-а ако се досетиш нали и така.... като знаеш също това за Футбол-а и момичетата и Профила в Аха,може да си "извадиш" дори визуална "представа" за мен

сеш се

Град
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Аз обичам маймуните, но не съм орангутан...
    дам....но обичаш животните

Град
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    окей...

разгледай ми профила и ми кажи какъв човек съм, като се абстрахираш от всичките ми заяждания с теб и постовете... само на базата на картинки и т.н.
    ами виж....то ясно че не моа разбера кфо си ял днеска от ник-а ти....най малкото той е постояннен,а хората се променят за разликата от профилите....

Мога да кажа,че си фен на Метала(или неометала или каквито там са Про Пайн) От аватара мога да да со ПИМСЛЯ че си леко надменен....но нз дали не е ебавка нали

Ивах впредвид,че от моя профил може да разбереш,че си падам по футбол-а....че съм националист от ник-а ако се досетиш нали и така.... като знаеш също това за Футбол-а и момичетата и Профила в Аха,може да си "извадиш" дори визуална "представа" за мен

сеш се
    да ама не съм фен на метъла...
    позна само, че съм надменен
    това ми стига,за да не общувам с теб мама така ме е учила....

пп - да не забравя да ти каа Пеерас,за да не си помислят,че сме в добри отношения

Град
    Шумен
    Защо винаги тези ужасии се свързват с метъла?! Лично аз съм метълка и се обличам като такава...със черни дрешки и разни чирни гривни и т.н. , но никога не съм харесвала тези ужасни картинки със кървища и разни такива...дори ме отвращават, но не слагайте всички които слушат метъл под един знаменател с тези луди които харесват тези извращения! Има и нормални хора които пак слушат метъл но не се занимават с такива глупости! Относно депресираните тийнове...да при някои е мода, но мисля че наистина има и такива които не се преструват. Познавам няколко такива и повярвайте ми изобщо не ги интересува какво е на мода и какво не. Но както някои вече казаха всеки си има история. Лично аз съм ПРОТИВ тези картинки и измислените депресии, но това че слушам този стил музика не ме прави потенциална самообица. И аз съм имала лоши дни но не съм си прерязала вените нито пък съм сложила изродска картинка. Аз също обичам да рисувам, но предпочитам манга и аниме (едни от любимите ми стилове). Това е което исках да кажа. А и междодругото и аз съм на 16 и все още намирам смисъл в живота си. А и ако има някакви правописни грешки извинете ме просто мн бързах докато писах.
    You're sick of feeling numb
    You're not the only one
    I'll take you by the hand
    And I'll show you a world that you can understand

Това е заради депресията и минаването на пубертета
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Аз си сменям автарите взависимост от моментното ми настроение така съм и в Скайп и из форумите!
    На някои може да им прозвочи налудничаво.
    Честите променни се дължат на пубертета за всеки си е различно.
    Light The Universe

Град
    София
    вие пък какво се хванахте да обсуждате профилите на хората...тва беше пример..
    ми да вярно ,че всеки втори профил е с разни кървища и тъгуващи човечета... странно е
    нали знаете ..на тая възраст сме в депресия и някои така си изразяват чувствата явно..
    аз също изпадам в разни депресии,но за няколко минути мога да се оправя...не ме хваща мъката мене никога
    мразя да гледам и да общувам с нацупени и с такива ,на които всичко им е криво..
    винаги съм весела и се смея дори на най-голямата тъпотия... което предпочитам хиляди пъти пред тва да се мръщя постоянно..
    сега му е време за веселбица и не мисля да го пропилявам в глупави тиинейджърски любовни мъки и интриги... (абсолютно безмислени работи)

кефете се и се хилете като пачи и живота е чУдЕсЕН !

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Може и да ви стане странно, н мен майка ми ме е научила да бъда весела. Още от малка ме научи, че не трябва да се оплаквам за щяло и не щяло и то на всички. Сега и аз съм свикнала вече да общувам само с весели хора. Не че и с другите не общувам, но някакси се отдръпвам от тях. Такива хора много ме напрягат с постонянното си излъчване на отрицателна енергия.

Хора, усмихвайте се колкото можете повече, ще видите, че така животът ви ще ви стане много по-хубав и ако сами не си го направите весел, никой няма да ви го направи от вас зависи.

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    because hell awaits...
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Голям фен
    Мм..права си..Наистина има страшно много депресирани профили/не изключвам себе си/ Но просто като търся няква картинка за аватар и винаги се спирам на такива..иначе и аз не съм депресирана..Мен мн ме кефи например на Пепс фром Марс профила-мн весел..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ami az sa6to ne sam nqkva super depresirana macka,no mi haresvat tezi kartinki i za tui gi slagam
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

deem(unregistered)
    Guest
    Просто СЕС.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми защото емото е модерно А и е модерно да си "хеви" Черепи, гробищта, смърт и т.н. е фешън

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    OUT OF SPACE
    MOQ E VESEL KATO MEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си