- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шофьори - мъже или жени
От доста време споря с едно момче кои са по-добри шофьори и защо.
Каква е вашата гледна точка и защо. Обосновете се.
Дайте някакъв пример или случка, поради която сте на това мнение
Или каквото се сетите по темата![]()
ЖЕНИТЕ без причина, просто не приемам да ни дискриминират че сме калпави шофори...Не зависи от пола
а от багажлъка койт носиш в мозъчната кутия
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Нито едните, нито другите. Качествата на един човек не зависят от неговия пол!
Ако говорим за ориентация вече е друго нещо...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Mnogo qsno 4e myjete sa po-dobri..mnogo po-spokoini sa..jenite karat bavno bavno i taka iznervqt drugite na pytq i e prepostavka za katastrofa.
Tva 4e nqkoi 6te kaje 4e jenite pravqt po-malko katastrofi nqma ni6to ob6to s vaprosa..koi sa po-dobri..myjete sa podobri i tova e..IMA LI JENA V FORMULA 1?NEi nqma da ima..i kato cqlo razlikata meju jenite i myjete e ogromna kato broika..ako ima 10 miliona myje to ima 2-3 miliona jeni..i normalno procenta na myjete da e po-golqm..
Не искам да обиждам нежния пол, но са много по-зле от мъжкия като цяло. Както е казал Боби Турбото - Жена шофьор и негър скиор няма (в рамките на шегата). Днес една жена се опитваше да паркира 10 минути, а имаше място, през това време пречеше на един трамвай да продължи. Не знам защо, но ми се струва, че са по-разсеяни.
Айде,вече оплюх колко е мръсен града и как на всяка втора крачка - хоп,лайно..хахах сега и нещо хубаво да кажа..тука 70% от шофьорите са жени..и противно на очакваното има автомобилни катастрофи много рядко..не мисля,че това е полово определено,просто тук книжки не се раздават току така(около 2000Е струва курса и книжката,ясно защо),пък и хората си имат култура на пътя..според мен това е главната причина за малкия брой пътни инциденти
колкото до това как аз карам - когато съм с кола,никога не пия алкохол.ако случайно съм пила една-2 бири,не бих искала някои да се качва при мен - мисълта,че нося отговорност за чужд живот под (макар и малко) влияние на алкохол никак не е привлекателна..а за скоростта..обичам да карам бързо,но все пак разумно..на градско не надувам повече от 70-80,ама то и това си е множко..пък и навсякъде е пълно с глухи баби и разни цигани,мятащи се пред колите за да искат после обезщетение..non,merci beaucoup!
и все пак,много ценя способността си да запазвам самообладание - не веднъж и дваж съм се разминавала на косъм,точно защото не съм се панирала и не съм взела да въртя геврека как ми падне..и все пак - благодаря ти Боже,че съм наследила дарбата на баща си зад волана(майка ми е карала изпита 3 пъти)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз пак започвам да споря ... в България може и да е така, но в Америка НЕ! В Америка броят на жените шофьори и мъжете е изравнен и по статистика пишеше, че катастрофите породени от мъже са над 40000, а от жена има точно 1! И това е факт!Първоначално написано от babaVILI
А относно за България 90% (може би и повече) от катастрофите, са причинени от мъжете - шофьори! Може би 30-40% от жените наистина не са добри в управлението на автомобил, но останалите 60-70% могат да сложат мъжете в малкия си джоб!![]()
Напълно подкрепям.Първоначално написано от exploitedteen
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз съм съгласна.Но определено не само мъжете псуват, като някой го засече и ей такива.Една жена пресичам и то на пешаходна пътека и там съм с предимство и почва да ме псува.Хаха, а беше някоя дребничка.Идваше ми да я извадя от колата....Първоначално написано от Aleandra
Аз съм за мъжете , защото когато се возя в колата с майка ми ме е страх малко ама като съм с тати мога спокойно да се вея през прозореца![]()
Има неща, които си зависят от пола, колкото и това да не се харесва на някои индивиди. Шофирането е едно от тях. Мъжете със сигурност са много по-добри шофьори. Ясно е, че сред тях има такива, които не могат да карат нормално, както и сред жените има такива, които са много печени зад волана. Това са все изключения. Лошото е, че във втория случай те са много по-малко. Жените са много дезориентирани на пътя, затова по приницип не ги бива за шофьорки.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
В 90% от абсурдните случки, които съм виждал на пътя жена е била зад волана. Просто оставете шофирането на мъжете !
Това дали си добър шофиор или не,зависи от умениятата ти,а не от пола ти!
Жените са разсеяни невнимават и карат бавно САМО първите месеци откакто са взели книжка после си вярват какви са добри и карат бързо засичат всички и тогава идва ред на ПТП.Мъжете карат много по добре от жените,но всеки втори се вживява и си вярва,че е голям рейсър и пак става ПТП.
На жените им е по- трудно зад волана, защото имат в общия случай по-слабо чувство за ориентация. Мъжете могат да карат по-добре, но са много по-невнимателни и много по-често нарушават правилата за движение...
Ако под "добри" шофьори разбираме оправни, това са мъжете. Но аКО под "добри" разбираме спазващи раавилата и не поемащи рискове, които могат да доведат до кофти последствия, това са жените.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
http://www.vbox7.com/play:153218f5
http://www.vbox7.com/play:234b2805
http://www.vbox7.com/play:313845f2
Клиповете говорят вместо мен
Като шофьор ще кажа че зависи от хората..има тъпанари и сред мъжете и сред жените..но определено на двата пола им куцат и им се отдават различни неща..примерно:
На жените не им се отдава паркирането...но пък за сметка на това са по-толерантни в повечето случаи.
При мъжете е обратното..но все пак това е малък пример... \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
опазил ме господ от жени шофьори...аз самата съм жена, но съм силно дезориентирана и не си и представям да стана шофьор.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Мъжете са по-добри,но от гледна точка на това,че не се паникьосват както жените.
Жените много обичат да карат по средата на пътя...ни в ляво,ни в дясно,застане на кръстовище и се оглежда като муха без глава.![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena