.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

подарачета

Ами въпроса ми е сладния той е към всички ама овече към момчетата...Та радвате ли се когато получавате подарачета от приятелките си,ама така неочаквано и без повод,дори и да са малки?сащия въпрос и към момичетата и това е...а и освен това какво правите за да разнообразитре вразката си?и така

Всеки се радва на подаръчета без повод 1. защото е неочаквано 2. защото това е знак на обич...и 3. това заздравява връзката и отношенията...а за разнообразие...незнам то попринцип ако правите все едни и същи неща задеди го/я някаде където той/тя неочаква
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не мога да кажа, че не обичам, но честно казано ми е неловко... А винаги, когато подарявам подарък на приятеля си без повод се чудя как ли ще реагира...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не мога да кажа, че не обичам, но честно казано ми е неловко... А винаги, когато подарявам подарък на приятеля си без повод се чудя как ли ще реагира...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladurana2319
    Всеки се радва на подаръчета без повод 1. защото е неочаквано 2. защото това е знак на обич...и 3. това заздравява връзката и отношенията...а за разнообразие...незнам то попринцип ако правите все едни и същи неща задеди го/я някаде където той/тя неочаква
    точно така
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не мога да кажа, че не обичам, но честно казано ми е неловко...
    ...повече обичам аз да подарявам
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

ААааАаААмии трябва да си луд че да не обичаш подаръчетата,независимо дали ти ги дават с повод или без...една връзка може да се разнообрази по-много начини..някой си разменят партниорите..други просто ходят на питник..таа подаръчетата са хубаво ещо

Голям фен
    vseki obi4a da polu4ava podaraci!mn hora obi4at i da podarqvat,tai kato e mn priqtno da zaradva6 nqkoi.podaracite bez povod sa super ,az gi haresvam mn pove4e ot podaracite s povod.emociikata e po-golqma kogato e neo4akvan podaraka spored men...

a edna vrazka moej da se raznoobrazi s to4no takiva neo4akvani podara4eta,neo4akvani i interesni na4ini s koito da kaje6 obi4am te.tuk 4ovek trqbva da izpolzva vaobrajenieto si spored situaciqta...

P.S. sorry 4e izpolzvam latinica,no imam malak problem s PC-to,nadqvam se skoro da se opravi...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че се радвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми