.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Оххх...еми..аз ли4но нз кфо да кажа
    От една страна и аз бях така като бях на 13(ни6то 4е сега сам на по4ти 15 не бе6е мн отдавна )правех съ6тите не6та...по4ти секи ден бях пияна пу6ех забиеах се сас секи сре6тнат в дискотеката.....
    Сега се промених и осъзнавам 4е това си е било просто период
    Може би трябва да остави6 малко( не казвам задължително )но гледай да не се излага много ....
    Поговори с нея ма не покровителствено като възрастен и и кажи 4е изглежда спр глупаво и незряло...и ако има малко акъл след 1 година макс 6е отмине ...
    Оба4е ако не отмине и не6татат зазлеят поговори по сериозно с нея ( но не казваи на родителите й..ако им каже6 уверявам те 6те бъде много разо4арована и убидена от теб)
    Абе цялата работа е да я изманипулира6 ка4ествено
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наскоро се сблъсках с един такъв случай...на една моя позната...пропада и всички се отдръпват от нея,но това не е правилно.Дори на мен ми е забранено да контактувам с нея...

Ако е още в начална фаза може да се оправи с помощта на родителите...но ако става все по-зле...просто не знам какво..! По принцип такива хора си имат някои лични причини,които никой не знае...примерно комплекс за малоценност за да превличат внимание, за да се направят на "гъзари" пред гаджета...и такива, не знам. Много сложна ситуация,но мисля че поне един дълъг и хубав разговор с много близък приятел може да помогне.....нямам представа...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

awe kazva6 na roditelite te ako ne napraqt ne6to izmislete ne6to s sestra i ako i tq ne naprai ni6to togava ne znam nqkak si se opitvai q vkara6 v praviq put ko 6te s ritnici brat mi kat razbra 4e pu6a na 11 i me narita nekolko puti i a pomiri6i cigara
    You are Misleading and or Homosexual

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Puk az moq ako go fana i nakraq !!!!Jestoka sum znam...amaaa.....po dobre az otkolkoto na6ti... ... puk i 3-ti klas cigari da mi pu6i.....6i mu s4upq malkite prast4eta...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

кметицата:)
    Guest
    отчаяна съм!
    приятелката ми се съсипа напълно! в последните седмици просто ме е яд да мисля за нея, ама как като си ми е "сестричка"
    в един момент тя престана да излиза с нас. събра се с две курви. не одобрявам момичетата, но никога не съм имала против да са приятелки и да излизат заедно. започна да ни подминава, да ни се цупи, когато я поздравяваме...
    случайно видяхме наши приятели от съседно село, които мн често идват в нашия град и говорихме с тях. разправяха ни как предната вечер са пушили трева. казаха че и тя е била с тях. попитах "тя нали не е пушила?" а те само се изсмяха и казаха "да бе! тя се надънка повече от нас!"
    много болно ми стана и едва скрих сълзите си, но реших да не правя нищо, защото се опитах да говоря веднъж с нея, но след като нищо не постигнах с този разговор реших да не са правя повече на свекърва. все пак тя претендира, че има глава на раменете!
    няколко дни след това в училище един мой съученик (стабилно момче е) дойде при мен и с треперещ глас ми каза, че иска първо да му простя, пък после щял дами каже какво е станало. простих му нещото и той ми каза "снощи се бях напил много и е*ах твойта приятелка! много съм виновен... тя е малка..." започна да се разкайва! не й бил първия! започнаха да се носят слухове, че и тя е станала курва покрай новите си дружки.
    тогава тя се изпокара с нас, само и само да не излиза с нас! ние се опитахме да разберем, че тя не иска вече да излиза с нас и не я търсехме, защото явно не й бяхме приятни вече. според нас това бе достатъчно! все пак си бяхме запазили отношенията и най-малкото се поздравявахме. а тя окончателно прекъсна всяка връзка с нас! дори нарочно спретна адския скандал!
    майка ми също я приемаше като дъщеря и когато разбра й стана много болно... ние много страдаме за нея (цялата компания), но нищо не можем да направим вече... тя си е с тях.
    плаче ми се като си помисля, че тя се превърна в поредната курва!
    ох не знам за какво го написах това, ама просто исках някой да ме чуе!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    кажи на родителите й. може би отначало ще им е трудно да я превъзпитават наново и да се опитват да я вкарват в правия път, но това е единствения начин да й помогнеш. разбира се, тя през това време ще ти е сърдита, ще говори каква предателка си, но в името на една добра кауза можеш безпроблемно да преглътнеш това! някой ден със сигурност ще ти е благодарна, дори това да стане след 5 или 10 години!
    Абсолютно съм съгласна! Кажи и 100% някога ще ти е блогодална!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си