.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

4estno li e sprqmo men???

zdraveite,iskam samo da vi kaja,4e ne izdarjam ve4e!eto go i problema-imam sestra,koqto e studentka i u4i v drug grad,vseki mesec na6ite i davat po 500lv,a kogato az im poiskah lanec da mi kupqt te mi kazaha,4e nqmali pari,e ot kade togava za sestra mi.vinagi kogato tq zaminava za tozi grad baba mi i dqdo mi i davat pari,a na men samo po praznicite.sno6ti govorih s maika mi na tazi tema,a tq mi kaza,4e kogato doidelo moeto vreme i na mene 6teli da mi davat.ami ako ne mi doide moito vreme,ako ne6to stane.spored men trqbva da se jivee den za den.zna4i 6tom imat pari za sestra mi,trqbva da imat i za edin lanec(ne samo lanec)!E kajete spored vas tova 4estno li e sprqmo men???

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    500 лв. на месец .. сериозна сумичка
    Еми... аз поне не го намирам за особено справедливо ..
    Все пак може да си по-малък, но това не значи, че и ти нямаш потребности и желания.. Трябва някакси да обясниш на ваще, че не искаш много.., че все пак и ти си им дете и трябва да отделят пари и за теб
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    500 лв. на месец .. сериозна сумичка
    Еми... аз поне не го намирам за особено справедливо ..
    Все пак може да си по-малък, но това не значи, че и ти нямаш потребности и желания.. Трябва някакси да обясниш на ваще, че не искаш много.., че все пак и ти си им дете и трябва да отделят пари и за теб
    te sega sabirat pari4ki kat porasne6 malko po malko 6te gi izpapka6 si4kite

доста несправедливо . бих те посъветвала да поставиш въпроса сериозно и да си потърсиш правата . :P

Дам наистина е несправедливо.Ама като са две деца винаги едното е по-ощетено,няма начин.

Супер фен Аватара на maybelline
    Не се обиждай,но мисля че се държиш доста разглезено.Сестра ти е студентка,а както сигурно ти е ясно,вашите трябва да плащат студентски такси.Момичето живее в друг град,далеч от родителите си и от теб и там тя трябва да се оправя сама - да си купува храна,да си готви,да чисти,да плаща сметки(вода, телефон, ток, парно),да си купува по някоя и друга нова дреха или обувки когато се наложи...Според мен 500 лева на месец не биха стигнали,но щом вашите са преценили...
    А ти си живееш у вас и си получаваш редовно камериерските услуги - готвят ти,перат ти дрехите,плащат всички сметки без да те замесват,въпреки че поне 50% от използваните ток,вода, телефон и парно са отишли за теб(може да не ти се вярва,но като се замислиш е точно така).Да не говорим,че те ти купуват всички дрехи и обувки и т.н. а ти им мрънкаш за пари за някакви глупости(ланец ).
    Аз също имам по-голяма сестра студентка,но тя живее у нас,защото университета й е в същия град.Ако тя получаваше по 500 лева на месец вече щеше да е нечестно спрямо мен,защото тя не плаща сметки и не купува дрехи и храна със свои пари.Ако обаче живееше в друг град,особено в студентско общежитие,разбира се че щях да приветствам финансовото подпомагане,което би получавала тогава.Опитай се да разбереш вашите и да се държиш малко по-отговорно.Време е да пораснеш.

амиии и при мен е така ..ся брат ми ще има бал кара курсове за шофьор и сега само за него пари..пък аз на сухо мн е ялово и хич не е справедливо

Град
    У дома пред компютъра
    Определено не е много честно.Та те имат пари и те лъжат, че нямат, а в същото време плащат свръхскъпи курсове на сестра ти.Спокс и за теб ще харчат.Просто са сметнали, че не е толкова важно да ти вземат ланец, но за теб е важно.Чакай и на теб ще дойде времето.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI ne vijda6 li fakta be momi4e...te prosto obi4at pove4e sestrati aide da ne kaja 4e obi4at samo neq

Мега фен
    Гадно са постъпили, но на нея тези пари И трябват, за да си плаща образованието, за наем и за ядене /макар че аз бих могла да живея с доста по-малко.../, а ти искаш пари за финтифлюги.

Град
    In Your Mind
    Ми не си права...
    Все пак следва в друг град, трябват й пари за ядене, за тетрадки, за учебници, да си плаща квартирата или каквото е там... А ти за глезотий ги искаш тези пари!
    I love you...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Съгласна съм с мнението по горе.Наистина постъпваш егоистично.Особено ако сестра ти учи и във София...даже мисля че за София са малко тези пари(зависи от много неща де).Важно е сестра ти да получи добро образование и не мисля, че заради твоите прищявки тя трябва да се лишава от много неша.Защото все си мсиля че родителите ти, баба ти и дядо ти правят това с единствената цел тя да е добре.И това че ти няма да имаш скъп ланец не е от такова значение.И за да не повтарям горния пост със другите неща ... като напр. "Камериерските услуги" просто седни ис е замисли.Не бива да си такъв егоист към най-близките ти хора.

Град
    Там, където е сърцето...
    ми от една страна е несправедливо, но ако се замислиш вашите дават пари и за теб! вце пак сигурно не си на хляб и вода, все пак на сестра ти и тряабват пари за храна, у4ебници, за квартира, а животът в град като София изобщо не е ефтин...така че трябва да се замислиш дали наистина си толкова ощетена!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Ne si li mnogo alchno?Davali 500lv za sestra ti,a za teb kolko davat?Tova da ti osigurqt seki den da ima kakvo da qdesh i da ne e vse edno i syshto,a da ima raznoobracie.Da ti davat djobni za uchilishte,a sled tova i za kafeta.Da ti kupuvat razni drugi drebni neshta i drehi,obuvki i neshta za uchilishte.E da ne si mislissh,che za tebe davat po malko ot kolkoto na sestra ti?A v kriana smetka roditelite si za banka li gi imash?
    Обичам те <3 !!!

spored men trqbva da go prieme6 tova.nqma kak.i az imam po maluk brat i u4a v dr grad i su6to taka na6te mi davat pove4e pari otkolkoto na brat mi.no ne biva da se oplakva6.ti pita6 li sestra ti kvo i e bez vas,bez udobstva,bez da ima koito da 4isti gotvi pere i t.n.
    naistina tgrqbvada go razbere6,ti si zaobikolen ot griji a tq ne!!!spoko

Guest
    ем,баш за ланец и аз няма ти дам...

t_a_n_i_a^14
    Guest
    ne znam na kolko si no vse pak trqbva da pogovori6 s tqx no kogato ima dve deca vinagi ednoto e o6teteno i nai ve4e po malkoto

Guest
    Разбери, че сега имат студентка и трябват много разходи за нея..не вярвам да те държат гладен и гол...просто ще видиш, че и ти като станеш студент голямата част от семейния бюджет ще отива за теб...повярвай ми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си