.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Can`t aNyMore
    Guest

Pravi me na glupa4ka!!!

Hodq s edno mom4e ot mesec i malko...si4ko be6e super ( do kolkoto razbira se moje da bude...) naposleduk po4na da se durji po na4in koito me kara da si mislq 4e prosto nqma da izleze ni6to! Promenq ugovorki po 3 puti i qvno o4akva 4e az 6te otklikvam na pri6tqvkite mu vseki put...emi nqma da stane! Ne mi dopada ideqta da mu hodq po guza, az da go tursq i izob6to da se zanimavam s nedorasli! Ne znam dori kakuv e problema sled kato do predi 1 sedmica vsi4ko be6e..normalno! Help...ako mojete

Град
    Пловдив
    ем щом прави така бий му шута и тфа е др начин няма...или поговорете ама няма да помогне..нз ти си решаваш....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми явно му е минал интереса към теб, вече счита, че си му сигурна и затова си те врътка така нагло.. Еми, ако продължава ... бий му шута просто
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Вместо да пишеш тема, отиди и му кажи всичко, питай го защо се държи по този начин!

Голям фен
    хаха..прави го и ти на глупак хаха

Супер фен
    Mi mislq che sama si otgovori.Ne mojesh da tyrpish veche taka ... ami reji go be!Sveta ne svyrshva s edin.Davai smelo ... napravi tova,keoto mislish za pravilno.Pyk i toi baq si ta razigrava kakto vijdam taka che nqma kakvo mnogo da mu mislish.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми явно му е минал интереса към теб, вече счита, че си му сигурна и затова си те врътка така нагло.. Еми, ако продължава ... бий му шута просто

Фен
    Град
    сф
    biii my 6ytA tfa puk nikoga nqma da stane da hodq po gaza na nekoi boy..moje da go ligavq ot freme na freme no da my se vodq po gaidata ne stava!tpo e...

Can`t aNyMore
    Guest
    Qsno mi e 4e sveta nqma da svur6i no prosto...imah suvsem drugo mnenie za nego za sujalnie qvno sum gre6ala dosta, za6toto razbrah i za drugi ne6ta tazi ve4er...pfff napravo ne moga da povqrvam
    6te govorq s nego...i 6te stane qsno nadqvam se za kakvo e cqlata taq rabota iii ako se naloji 6te go reja...

Ми питай го кво му става, разберете се що трябва да догатваш. Пък ако ти каже "нищо" и продължава така просто няма смисъл да си с човек дето не те уважава
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Цитирай Първоначално написано от Can`t aNyMore
    Qsno mi e 4e sveta nqma da svur6i no prosto...imah suvsem drugo mnenie za nego za sujalnie qvno sum gre6ala dosta, za6toto razbrah i za drugi ne6ta tazi ve4er...pfff napravo ne moga da povqrvam
    6te govorq s nego...i 6te stane qsno nadqvam se za kakvo e cqlata taq rabota iii ako se naloji 6te go reja...
    Всички момчета са така...държат се по един начин,а същност са съвсем други споко...трябва да свикваш!
    Life sux but just keep smiling

Can`t aNyMore
    Guest
    Prosto ne sum horata koito si smenqt gadjetata na vseki 2 sedmici i polojih ne malki usiliq toz put da se polu4at ne6tata i naistina qvno dosta naivno si misleh 4e ne6tata sa nared...vuzmojno e mene da me hva6ta paranoqta i ot vsqko ne6to da pravq slon... no prosto vijdam 4e ne6tata ne bqha kakto predi

Град
    Там, където е сърцето...
    просто повечето момчета са така( не искам да обидя никой) отначало дават всичко за теб, а като видят че си сигурна започват да се възгордяват и си мислят че могат да те въртят! Не му позволявай да те върти!!! Не е единствен и май някой трябва да му го каже!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си