.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Sunshine_gadna ku4ka
    Guest

СУПЕР ОТЧАЯНА ПОМОЩ

начи хора имам много голям проблем.начи вижте как стоят нещата. аз съм на 13 год и от две години си харесвам едно момче много ама тои не ми обръща внимание и сега си харесвам него,единия му наи добар приятел и другия ми най добър приятел и нз ко да прая.с тоя въпросния първия се забихме много на рождения ден на втория и после след тфа се едно не се познавахме което ме нарани много и са сме само на здрасти как си ми добре и аз ми оки аиде чау и тфа е разговора пишем си ама не е кат преди щот аз се сприятелих с приятелката му която му е като сестра и тя почна да ме води в неговата компания и се сближихме.супер много сам страдала заради него ама нишо не става и секи ден става се по лошо тоест че аз се влушавам щот ПОСТОЯННО мисля за него и нз ко да прая моля ви се помогнете ми МОЛЯ ВИ

гадна ку4ка? какъв е този ник не стига 4е е гаден ника ами и си на 13? както и да е и аз сам се изагала.......ами 1 я си изясни кой си харесваш, него...единия му най добър приятел или другият ти най добър приятел..и тогава ни пиши щото сега въпросът ти е много тъпо зададен...

Град
    ..във един измислен свят..
    Хахха,ти харесваш оня,приятеля му и твоя приятел,с който се запозна на роженния ден на втория,който не ти обръща внимание,заради оня другия Разбрах ли те добре??

Guest
    мхм знам начи аз наи много си харесвам първвия калин се казва ама за сметка на тфа наи много ми е разбивал сърцето така да кажа и са нз ко да прая с него защото супер много го харесвам ама тои ме смята само за ФР

Sunshine_gadna ku4ka
    Guest
    ми начии харесвам си тримата най добри приятели ама единия от тях ми харесва много от две години го харесвам и нз кфо да напр за да ми обарне внимание шот тои си пада малко дебил

милаа ото4ни кой харесваш най мнооогоооо

Sunhine_gadna ku4ka
    Guest
    ми аз харесвам първия наи много дет го харесвам от 2 год кам него имам наи голямо привличане смис аз МНОГО ГО ОБИЧАМ а към другите двама само някфо привличане иначе нишо сериозно е тоя първия дет се забих с него е него наи много

Re: СУПЕР ОТЧАЯНА ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от Sunshine_gadna ku4ka
    начи хора имам много голям проблем.начи вижте как стоят нещата. аз съм на 13 год и от две години си харесвам едно момче много ама тои не ми обръща внимание и сега си харесвам него,единия му наи добар приятел и другия ми най добър приятел и нз ко да прая.с тоя въпросния първия се забихме много на рождения ден на втория и после след тфа се едно не се познавахме което ме нарани много и са сме само на здрасти как си ми добре и аз ми оки аиде чау и тфа е разговора пишем си ама не е кат преди щот аз се сприятелих с приятелката му която му е като сестра и тя почна да ме води в неговата компания и се сближихме.супер много сам страдала заради него ама нишо не става и секи ден става се по лошо тоест че аз се влушавам щот ПОСТОЯННО мисля за него и нз ко да прая моля ви се помогнете ми МОЛЯ ВИ
    Колко зряло расъждаваш за годините си!
    Light The Universe

тогава мацко кво 4акаш нападай го 4е някоя друга хаха гадна ку4ка ще го вземе аре късмет

Guest
    мерси аз сам умно дете ми аз хубаво да го нападам ама тои неще нищо повече от забивка

като се замисля имах по4ти същия слу4ай мацко...ама го изпуснах този дето аресвах 3год...защото дойде едно друго мом4е и ме открадна...

ами заеби го тогава...аз толкоз сам ревала за тоз 4е направо и накрая дойде 1 мом4е което толкова ми се доказа 4е ми завъртя главата 5 пъти...и сегааа много си го оби444кааамммм

Guest
    еми сички така ми казват че не бил подходящ за мен но ми казват че тоя неговия приятел жоро много си отиваме щот тои жоро секи пат ме гушка за здр и е така един път играхме баскет и тои трагна да ме цунка и то сичко тфа пред очите на калин първия за които ви разказах и тои погледна с некфа злоба към нас и един ни прекъсна и каза да играем и после да си праим хубаво и така и напрао и аз мноу рева все още за него което е най лошото ;(

бих ви помогнала с тежките задушевни проблеми, но не искам, а пък и ме мързи да чета дългите досадни постове

ооо господи трябва да се запознаем моята история е абсолутик същатаааа!!!!!!!! 4естно то4но по същия на4ин е с мен само дето моят голям ухажор даже най големия ми досега се казва ввлислав...хвани го...защото такива мом4ета се срещат много рядко..казвам ти ще се влюбиш в него просто предвиждам ще хлътнеш като луда пба4е гледай да не го изгубеш докато се туткаш с идиоти аз слава богу хванах влака....той ме 4акаше 2 години...е тва се казва мом4е

Голям фен
    Град
    Варна
    Съвети на гадни кучки не давам

Guest
    еми щом искаш немаше кфо да измисля и тфа ми доиде на акала

Sunshine_gadna ku4ka
    Guest
    кажете ми кфо да правя че ше откача вече.мноо почва да ми писва ама и много ми харесва абе страшна история.са ше хоим на една екскурзия и един негов приятел вика и калин и алекс ги гоня от стаята и аз викам ми калин го прати при мен и тои каза ше го питам и тои е казал че ше си помили ама не ми се вярва да се навие щот абе само ако е пиян

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Съвети на гадни кучки не давам
    Ми за кво пишеш тогаа ве майна ......... иначе съм съгласен с тебе де спор неа

Тва са мноу зле раоти 13 годишни 12 годишни , те оше незнаят къде се намират и се чудят дали пият мляко или вода ама карай .... ние остаряхме, те малките хлапета вече и "близалки" опитват.

Супер фен
    под забихме кжо разбира6 13 годи6на кукло 4е не6то не те разбрах

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мерси аз сам умно дете ми аз хубаво да го нападам ама тои неще нищо повече от забивка
    И какво значи 'забивка' ?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    гадна ку4ка? какъв е този ник не стига 4е е гаден ника ами и си на 13? както и да е и аз сам се изагала.......ами 1 я си изясни кой си харесваш, него...единия му най добър приятел или другият ти най добър приятел..и тогава ни пиши щото сега въпросът ти е много тъпо зададен...
    mi muci gadna ku4ka se razvnopostavq na bqsna teenagerka... tui 4e are na na 6turbel se prismql hurbel .. :P

Мега фен Аватара на koalka
    Първо си изясни чувствата към всички, защото момчетата са 3!Няма смисъл обаче да се занимиваш още време с това момче, което не ти обръща внимание от 2 години.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Хахха,ти харесваш оня,приятеля му и твоя приятел,с който се запозна на роженния ден на втория,който не ти обръща внимание,заради оня другия Разбрах ли те добре??
    не се и опитвай на 13 ги перат хормоните и не могат да пишат нито да обясняват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си