- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора много ви оби4ам!!!
Ей, Лапенце ,Ани, оставетего момичето да се радва на малко слава във форумаМалко гадничко я напраднахте..
![]()
я да не ми се стряскаш! курва ще викаш на майка си, не на мене тия номера да ги пробутваш! такива лицемерки дето ми повтарят "обичам те" пък като вече казаха не ми знаят името АМАНПървоначално написано от bibonka
![]()
ако бяхте по умни и с пове4е акъл нямаше да се заядждате за глупости и да пишете и да се занимавате с простотиите на хлапета но ВИНАГИ ИМА ЕДНО АКО...
курва ще ми викаш като ме видиш да се разминаваме по магистралката!Първоначално написано от bibonka
AMAN!
Я,не говори за надути к*рви,бе!Избивай комплекси да защитаваш "онеправданите и беззащитните" НА ДРУГО МЯСТО.Първоначално написано от bibonka
Логично е,че ще нападам юзър,който не ми се нрави.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
СПИРАМ ДА ПИША ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЯ..А И ДА НАУ4ИШ НЯКОЯ НОВА СДУХВАЩА ДУМА НЕ Е ТОЛКОЗ ЛОШО...4ОВЕК СЕ У4И ОТ ПО ГОЛЕМИТЕ
BB NA VSI4KI HIHI I POMNETE 4E VI OBI4AM
![]()
ВЯРНО!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ако ти беше по-умна нямаше да пускаш тъпи теми
![]()
![]()
Бла-бла-бла ... нима се ядоса ?споко мила ... нема си тровиш нервите,че като станеш на 20 ще се съсухриш
съжалявам,но за мене всяко фешън облечено,чалга слушащо създание е тъпо ... не знам дали слушаш чалга,и ако не е така се извинявам..но ще ти го кажа като на нормален човек и се надявам да го разбереш ... Тъпо постъпвате да нападате някой,независимо дали се лигави,дали е сериозен или просто си избива комплексите ....Айде малко толерантност и разбиране ... Момичето е на кеф ,ми ок ..така или иначе темата ще я заключат ... Не е това начина да показвате,че сте две приятелки и колко сте силни като се съберете ... На тебе ще ти е приятно ли е некфи от форума да ти скапят настроението (което мисля,че е невъзможно поне за мен,защото съм пълен непукист и не ми дреме )? Но се постави ....готино натсроение,всичко на 6 и некфи двечки ... почват да ти се заяждат ?
П.С. Не забравяй,че всички жени са курви,включително ти,аз и всички останали![]()
дрислаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
обичай ме като излезеш с мене на кафе
айде лека, че сънчо отдавна мина, не е за народ под 18
![]()
![]()
![]()
![]()
Опа сори ... три стеаз спирам не е честно... разревахте ме ... три фешънки ме разреваха ... са ще дойдат батковците с дънките в ботушките да ме набият ... милата аз ... айде айде ..аз съм само на 13 годинки и нямам право да се обаждам ... уаааааааа ...
айде, айде не си интересна! далече си от мене, че да ми четеш морал - ой онеправданата и горката 13-годишна!Първоначално написано от bibonka
комплекси нямам
прекалено съм голяма, умна и хубава за да съществува такова понятие за мен
![]()
![]()
Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
NE MOGA DA POVQRVAM 4E HUMORA NA HORATA IZ4EZVA VSE POVE4E....(EH MAMKA MU AZ TAMYN SE ZATI4AH DA GLEDAM TV PA TO VERNO 4E MINA 12.00 IMA MNOGO SRAMNI FILM4ETA...)
дам три сме яд ли те еПървоначално написано от bibonka
![]()
виж за тях мога да кажа, че ги обичам, щото ти знам
а тя малката дрисла не знае и от къде съм даже ама ме ОБИЧАААААА
![]()
![]()
![]()
хихихи да не се стархуваш 4е ще те видя без да искам по телевизията след 00.00 4аса да лижеш некой гнусен дърт хуй
явно много си тъпа ,но ще си замълча защо.... виждам,че се опитваш д асе изебаваш с това "умна,хубава и т.н." ...ще ти кажа едно скъпо мое слънце ... научи се да не врякаш толкоз
П.С. на 20 съм,уча в НБУ ,ако имаш желание да ти плясна една огнена топчица във фешънския задник ... ела до тамако си умничка ще се сетиш кфо значи огнена топчица
![]()
тя мене кака ще ме вкара нали анииПървоначално написано от anito.sl
![]()
AMAN!
ей ся да не се опорочиш на 13, че ще ми е съвестно, че заради мене ся ще гледашПървоначално написано от bqsna_teenagerka
нали те задържах след 12
айде лягай лягай
и сънувай, а аз имам практика
ти ся учи само теорията
![]()
![]()
уф, ти там млъкни, че хич не си интересна вече. не че си била деПървоначално написано от bibonka
![]()
Хахахахахах кого залъгваш бе мила?? Ххахаха Аниту хубу ти каза- лягай си ,че вече мама ще се кара.... Късно е за теб,а за филмчетата....ти знаеш ли изобщо какво дават в тях?? О,Господи,прости им-те не знаят какво говорят....Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
ако си пуснеш камерата на скайпа...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
Аз бих я посъветвала да си сложи една бележка на монитора : " No indians! "
АБЕ bibonko i bqsna_teenegarko МЛЪКНЕТЕ БЕ!ТО БИВА БИВА ПРОСТОТИЯ ВАШЕТО,АМА ТОЛКОВА![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
аааа прекали анито за разлика от тебе не "ближе мъжки полов орган" въх на 13 годинки ама много отворено си бе ей няма да и говориш така защото тя отдавна е минала твоята въздраст и само ако иска с 1 дума ще те напрай на 2 стотинки ясно ли ти е?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
AMAN!
не, слънце, не й е ясно ама си го просиПървоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
![]()