- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора много ви оби4ам!!!
Явно съм интересна щом пишеш ... казах ти ако имаш достойноство не ми отговаряй на постовете,а ходи да работиш малко да си купиш маркова дрешка ... наистина ще млъкна,защото първо не ми се занимава със задръстени фешънки,колко пъти го повторих,които само висят по кафенцата и забиват пичове хъх ... и второ ... няма интрига в това заяждане ... просто повтаряте научени изразчетаВие продължавайте да се праите на интересни спрямо мойта тъй мразена личност,а аз ще се правя на още по-интересна и ще убивам глупаците с мълчание
![]()
Хаххахаха млъкни наистина,че ми смириса животаПървоначално написано от bibonka
![]()
вие сте едни тъпи сдухарки.....ко ти казах ако си по умна щеше изобщо дА НЕ се заминаваш с глупости да млъкнеш и не слу4айно ти го казах но ти понеже не си по умна продължи и после ми казвай 4е си ПО
първо - аз маркови дрешки си имамПървоначално написано от bibonka
второ - аз поне мога да забивам пичове, а щом ти смяташ това за комплекс... сори значи си задръстена и не можеш да сваляш сладурите![]()
трето - щом ще ни убиваш с мълчание ми айде замълчи си [-o< [-o< [-o< на тва се моля от 6 страници вече![]()
Първоначално написано от bibonka
Като видиш "задръстените фешънки,които само ходят по кафенца и забичат пичове" тогава ще дрънкаш повече!Дотогава най-ти приляга да мълчиш!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Виж сега мила ако ще се прайш на невинничко трудно ще ми повлия и дано с тая тема си вземеш поуука от кака ти АНИ че тоя форум не е за хора които се лигавят и пускат теми колко много ни обичали а дори не ни познават айде бебетата да лягат по леглата и ако те е страх от дама пика извикай тати да ти прочете приказка и да ти седи на кухата тиква белким те пази от каспарчоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
AMAN!
виж ся кво, драга, една 13годишна мърла не може да ми стъпи на малкия пръст!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
по НИЩО
глупава си ти, че занимаваш народа с простотиите си
млъквай там, че вече почна да ми писва от селяндурските ти изпълнения по форума
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Не ми говори за акъл,защото на теб е ЯВНО,че ти липсва такъв.
Верно,липсва й този феномен в пачатаПървоначално написано от Kianna
![]()
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
![]()
![]()
ау, сладури, да пускате тото ще спечелите
аз утре ще пусна задължително и еврофутбол
![]()
вас специално не ви оби4ам...спокойно...не казах 4е имам акъл казах 4е щом тя ми се връзва и изписа 6 страници за да се занимава с моите глупости зна4и тя е на моето ниво и тъпа колко мене...ОК АЗ ВСЕ ПАК ЩЕ ВИ ОСТАВЯ....И ЩЕ ПРЕКРАТЯ ПИСАНЕТО ДО 6 СТРАНИЦА ПА ВИЕ МИ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ КО ЩЕТЕ ОЩЕ 60 СТРАНИЦИ!!! АРЕ bb KPNKMUK AEEE MNOO VI ZDRAVE![]()
Първоначално написано от anito.sl
Верно бе,мене и на Нова година късмета ми беше печалба от тотото![]()
хах не се и съмнявамПървоначално написано от bqsna_teenagerka
аз не че не те обичам, ами даже не мога да те трая
като ти видя ника и вече тичкам да драйфам в банята
![]()
Виж сега напиши го грамотно че нищо не схванах ти си за 1 клас е буквите трябва да научиш!кажи на кака ти да ти помага с писанетоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
AMAN!
Това,че ми харесва да те будалкам съвсем не значи,че съм на твоето ниво.Както каза Ани,една 13-годишна мърла съвсем не може да стъпи на малкия пръст на нито една от нас.
![]()
Ххаха оки,аз задължително ще пуснаПървоначално написано от anito.sl
А колкото до индивида ,наречен бясня тийн.. дрън дрън,дайте да го оставим момичето,че мама вече вииииика ...леглото я чака
![]()
Лапенце, Kianna и DqVoLcHe_Ot_RaQ ще ви черпя, момичета![]()
ей логяма сме комбина
![]()
![]()
Първоначално написано от LaPeNcEto0o
ако се 4удиш на някои съкращения спокойно не 4е не сам неграмотна просто си спестявам някои неща споко нормано е хората надхвърлили 30-40г да не ги разбират
ДА,ДА,ДА....................АБСОЛЮТН О НОРМАЛНО Е ЦЕЛИЯ ТИ ПОСТ ДА Е ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ!ОСВЕН,ЧЕ СИ СМОТАНА,АМИ СИ И НЕКАДЪРНА!![]()
ей фешънке чеки ся леглото то баба и го е оправила важното е наакания памперс как ще смени?Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
AMAN!
да а малките мърши, дето са по на 12-13 е нормално да гушкат сега мечо пух и да са лапнали беберона в леглотоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Бед ГърлсПървоначално написано от anito.sl
Айде наченахме и 7мата страница
Охаа абе момиче,дъртачкии в форума няма..освен сесъта ти,която се включва от време на време
![]()
![]()
а съкращението НОРМАНОкакво значи грамотното ми то?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
AMAN!
Bad girls тва ме накефиПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
![]()