.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175
    Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    авторката, на 13 си нали ?
    ти като си на 30 и висиш в тийн форум не си по-малко смешен от нея
    тва, че онанираш на поста ми, не значи, че ме ебеш
    не бъди толкова лош

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Какво направихте с "убавата " тема бе ?

2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Какво направихте с "убавата " тема бе ?

Меко казано - оср*хме я

Град
    in your eyes!!!
    ех и мен ме обхвана едно такова оби4ливо настроение
    оби4ам ви вси4ките
    Perche???

na men su6to mn mi xaresva tuk,i az vi obi4am!mnogo se radvam 4e ima takuv sait v koito moje da spodelq6 nai razli4ni ne6ta i da se zabavlqva6

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladki_me4ti
    na men su6to mn mi xaresva tuk,i az vi obi4am!mnogo se radvam 4e ima takuv sait v koito moje da spodelq6 nai razli4ni ne6ta i da se zabavlqva6
    Кажи ми как се казвам като мнг ме обичаш

мисля че не е нужно да те познавам за да ти кажа нещо мило и да ти благодаря че си отговаряла на някой мой въпрос? затова направих тази тема за да благодаря на тези които са писали и са отговаряли...дори не знаех 4е ще се изяват 155 мнения за сега...!!! дори и те да саа против темата...

Град
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    мисля че не е нужно да те познавам за да ти кажа нещо мило и да ти благодаря че си отговаряла на някой мой въпрос? затова направих тази тема за да благодаря на тези които са писали и са отговаряли...дори не знаех 4е ще се изяват 155 мнения за сега...!!! дори и те да саа против темата...
    "Мисля" ли каза?? Ххаха лъжеш се-ти не можеш да мислиш...ПО добре замълчи,че си по умна така.

хахаха, баси и темата. замълчете, че яко дразните, особено оная групичка стари моми с лигави никове. като сте толкоз дърти и вече можете да се подигравате на пуберчетата - бегайте четете книжки на децата си ве, кво сте тръгнали да демонстрирате паршивия си авторитет? а я наистина си представете ,че вие ей така сте радостни, всичко ви е розово и просто в липса на разсъдък направите такава нелепа тема - и некви тъпи пу*ки тръгнат да се пъчат и да се подкрепят една друга с простотии от сорта 'ох миличка колко сме готинки двете така, като храним тъпото пале, дето не може да мисли и тръгнало да си изкарва хормоните в тоя форум'... а я в гъза ве, правилни пикли такива! дееба, как дразните, не е истина, кво, много ли сте яки, като нападате некво нещастно беззащитно лапе по 5-6 наведнъж срещу нея? хуу - нафлудила, ше го изтрият, ма вие кво сте тръгнали да се пенявите, все едно ви взимат от джоба, ако някой се разспами... а сега бегайте да 'сваляте яките пичове' от амора и други упадъчни дупки и недейте си избива вкисналите комплекси, че смърдите вече. Все ено никога не сте били и вие тийнки, па тва лапенце ли кво е като го гледам с тоя ник, само за пубертет ше ми говори. абе има на 14 години деца по-умни от тебе, бе убитачко нещастна, кво си се разпискала? Ако беше сама без своите тъпи дружки срещу тая бясна тийнка и другите, дет я защитават, щеше ли да ти е мнол яко, като почнат да те използват като кошче за душевни отпадъци и негативни емоции, както ти със своята пасмина постъпвате с авторката на темата? същият въпрос се отнася и за 'анчето', и за дяволчето от рая, и за другата недоноска.

толкоз от мен.
    Live now.
    Use your brain later..

Мега фен Аватара на koalka
    И на мене форума ми харесва.

Guest
    :P Ctrl+Alt+Del, мерси пи4...браво на тебе осра ги толкова яко

i az vi love
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

ако ти си авторката на темата, да ти кажа, че и от твоя страна не беше особено умно да я пускаш, след кат е пълно с толкоз нагли акули тук. и да, аз не сера, ми нареждам. серат те.

п.п.:сорка за офф'топика' ...

едит: ъм, тва беше за госта ;/
    Live now.
    Use your brain later..

:P виж това са някакви 3,4 идиотки дето решиха 4е на една като не й харесва темата да се наредят и другите такив аважни да ме сдухат..и успяха и накрая нали видя как се радваха 4е те 4те които са някъде на около 20-30г....са сдухали една пикла на 13..!!! ооо това е толкова похвално...а както видя има хора на които темата може да им се сторила тъпа оба4е...не са ме обиждали ами даже са писали и мили думи...освен това аз се обърнах към тях и просто им благодарих на тези които когато аз сам имала въпрос те са мми помагали..или просто защото в този форум..откривам отговорите на вси4ки мои въпроси нищо пове4е да му се не знае

Супер фен
    Град
    :P виж това са някакви 3,4 идиотки дето решиха 4е на една като не й харесва темата да се наредят и другите такив аважни да ме сдухат..и успяха и накрая нали видя как се радваха 4е те 4те които са някъде на около 20-30г....са сдухали една пикла на 13..!!! ооо това е толкова похвално...а както видя има хора на които темата може да им се сторила тъпа оба4е...не са ме обиждали ами даже са писали и мили думи...освен това аз се обърнах към тях и просто им благодарих на тези които когато аз сам имала въпрос те са мми помагали..или просто защото в този форум..откривам отговорите на вси4ки мои въпроси нищо пове4е да му се не знае

не мисля че са на 30 години...макс 17.

mi vse mi e taq ako me pitash macko ohh ama ti mnoo si me kefish i taq snimka e mnoogoo qka az daje sam si q slojila na fon na kompa mn me kefi

Голям фен
    виж мила няма да те обиждам повече ама си мери приказките като някое надуто фешънче ти каже обичам те и много ти се вдига самочувствието а инъче си мълчиш абе кво да ти кажа смешна си...не било нужно да познаваш някой за да му кажеш че го обичаш ми то по тая логика аз трябва да тръгна по улиците и с който се разминавам да му казвам че го обичам и че немога без него,разбери че не си права
    според мен темата е излишна не може да се казва на секи срещнат че го обичаш не се сдържам--не те държи тиквата ей

AMAN!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не мисля че са на 30 години...макс 17.[/b]
    аз съм на 59 и търся малолетни момиченца да ги пипам там, дето чуркат, признавам си

syglasna sam izlishna e a trqbvashe li da se obijdame i karame ne nali? kakto vidq ima hora koito moje da ne im e haresala ama napisaha "i az te obi4am" beshe typo priznavam si prosto si mi beshe kef i za tva napraih takava tema imah gotin den s gadjeto rehsih da napisha edno obi4am te v foruma ii eiii golem praz..mislq 4e beshe typo da se obijadame za tva vi predlagam mir sqq ve4e vsi4ko zavisi ot vas

аз съм на 59 и търся малолетни момиченца да ги пипам там, дето чуркат, признавам си
    ooooooo neeeeeeeeee napraooo me ubi ot smqhhh

Супер фен
    Град

ти сега реклама ли си правиш?!
    Аз съм на 64 ,мен не ме сакаш а

Guest
    mislq 4e beshe typo da se obijadame za tva vi predlagam mir Smile sqq ve4e vsi4ko zavisi ot vas
    Да ми ядеш кура.

Град
    ХАхахахха 20-30 годишни вика...хахах такива оди ги търси в форума на космополитан примерно,там са такива А и имаше мнение,многу дълго не ме бърка коя е авторката и не го запомних,но ако си мислиш,че това беше нареждане жестоко се лъжеш.Не ми пука от мнението на комплексарка,която се мъчи да не направи на интересна със "мнението си" ... Като на теб не ти се връзват "яките пичове от амор" на нас да! Ако те е яд за това,ходи си заври яда някъде!!! Не си интересна със дългия си пост и с голямото "нареждане" ..куха лейка такава!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    е, е, какви са тези ексцеции сега ?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И ние те обичаме
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си