- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sqka6 ne6to lipsva
zdraveite imam seriozen priqtel ot godina po4ti lubovta plamna kam 6 meseca istinski se vlubihme i vse o6te se obi4ame no ne6to lipsva na vseki 3 dni se karame z agluposti i to vse edin ot nas si misli 4e dr ne dyrji na nego ne sme deca na 16 sam az toi na 17 nz kak da vyrna onaza 4ista lubov v koqto nqma6e nikakva revnost nikakvo samnenie nz kakvo lipsva na nego....nqkakyv savet?
Първоначално написано от няма ме
oh ti samo se 4ude[ kak da typeesh.....а за темата...говоре те изяснете и продължете напред!!!
istinata e 4e poostoqnno govorim a az zapo4vam da se 4uvstvam ....sama
umf.. nz ama i az naposledyk se 4uvstvam taka..kato 4e li ne6to lipsva iii ne e kato v nachaloto![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Когато тази любов си отиде един път,повече не се връща.Казвам ти го от опит ...
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Такава любов се връща много трудно. При някои двйки трепетът, който завладява в началото си отива много бързо. И тогава изглежда много странно, защото всякаш и любовта си е отишла. Опитай се отново да поговориш с него, кажи му, че не искаш всичко да свършва така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Във всяка връзка и двамата е нормално да се карат за глупости, понякога, когато човек е изнервен и не съзнава какво говори.Говори с него, опитайте се да оправите нещата, да поговорите за проблема.
Оооооо боже, колко ми е познато това. Просто остави нещата да си продължават както са си. Може ми ще се появи нещо, което да ви зближи отново.Друго не знам какво да ти кажа!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
tukidva drugoto nie se obi4ame vse o6te ima lubov zzaradi koqto i stradame za6toto ni se slu4va taka 4e ne mojem da se vijdame 4esto ponqkoga .predi okolo mesec se slu4i slednoto bqhme sami u tqh i razgore6teni...togaa toi sprq i mi kaza 4e lipsvala strastta ot moq strana 4e ne bilo kato parviq ni pat po4uvstvah se nai golqmata neuda4nica i ot tam vsi4ko tragna na zle....![]()
Mi.....znam 4e moje da ti prozvu4i gadno, no moje dsda ste si omruznali....Ako polojenieto e mn zle se razdelete ZA EDNA SEDMICA PRIMERNOI....V tova vreme 6te po4uvstvate dali imate nujda edin ot drug....Ako si nlipstvate...zna4i tva 6e osveji vrazkata cvi., a ako NE...Zna4i po- dobre tursi nqkoq nova trupka![]()
връзка без караници и т.н. не е вразка във всяка има тежки и по-добри моменти![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Първоначално написано от Aleandra
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
мисля, че всичко е наред аз ходих с приятелката ми година и 10 месеца онзи ден се разделихме... ние бяхме така първите 6 месеца като в рая след това почнахме да се караме през няколко дни и да се ревнуваме но въпреки това неможехме един без друг .... Съвета ми е споко ще доидат дни в които няма да се карате толкова често![]()
NO Illusions!
Ами най-добре поговорете за отношенията си...кажи му това, което чувстваш.Дано те разбере![]()