.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: poqvi se druga..

Guest

poqvi se druga..

zdr iskam da mi dadete syvet tazi ve4er vidqh mom4eto koeto obihcam strashno mnogo ot 4god s drugo momi4e. Az nikoga ne sam bila s nego,no mi stana mn bolno,zashtoto momi4eto naistina e .... edno nishto iskam da vi popitam vie kak bihte postapili na moe mqsto i kakvo da pravq ot tyk natatyka?

Голям фен
    Ти 4 години нищо не си направила,та сега ли..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Ми защо най-накрая не вземеш да му споделиш за чувствата си ?!

Град
    ..във един измислен свят..
    Мисля,че като за начало трябва да му признаеш какво чустваш.КАто постъпка...каквото и да направиш,ще е грешнно.Защо ли? Защото нямаш никакво обвързване с този човек и не си никаква да му държиш сметка с кой е и какво прави.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Мисля,че като за начало трябва да му признаеш какво чустваш.КАто постъпка...каквото и да направиш,ще е грешнно.Защо ли? Защото нямаш никакво обвързване с този човек и не си никаква да му държиш сметка с кой е и какво прави.
    С цитираната реплика момичето искаше да каже,че си идиот.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми възможно е нещо да има, но все пак не знам какво можеш да направиш...Най-добре му сподели чувствата си, така поне ще знае, ама за другото...

Супер фен
    Celi 4 godini i ne si mu kazala do sega? Kak si uspqla da ne mu kajesh tolkvoa vreme .. lele.
    Inache spored men trqbva da mu kajesh,che go obichash.Dori nsihto da ne stane(koeto ne ti pojelavam) pone shte si opitala i nqma da te tormozqt vyprosi ot tipa na ` Ami ako mu bqh kazala? ` , ` A ako me haresva i toi ? ` i t.n.Nishto ne gubish kato mu razkriesh chuvstvata si.
    Обичам те <3 !!!

ами штом 4 години не си направила ни6то ... ами просто го приеми и не се притесняваи не е нито първия нито последния ! живота е пред теб...
    LOVE or SEX

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Celi 4 godini i ne si mu kazala do sega? Kak si uspqla da ne mu kajesh tolkvoa vreme .. lele.
    Inache spored men trqbva da mu kajesh,che go obichash.Dori nsihto da ne stane(koeto ne ti pojelavam) pone shte si opitala i nqma da te tormozqt vyprosi ot tipa na ` Ami ako mu bqh kazala? ` , ` A ako me haresva i toi ? ` i t.n.Nishto ne gubish kato mu razkriesh chuvstvata si.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Ти 4 години нищо не си направила,та сега ли..
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си