.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: gospojite???

gospojite???

za6to u4itelite sa tolko tupi.edno mom4e nqmashe u4ebnici purviq srok i gospojata mu se karashe za6to ne si e kupil.kraq na purviq srok si kupi i gospojata mu izhvurli u4ebnicite prez prozoreca za6toto malko govore6e v 4as.ama i da govori ot kude na kude 6te mu hvurq u4ebnicite.Vie kakvo mislite???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]

Guest
    е това е прекалено, но съвсем "нормално" за повечето учители.Аз съм ставала свидетел как учителка хвърля чантата на ученик в коридора,даже съм виждала как учителка бие шамар на едно момче( е за това си имаше основателна причина) и с дневниците съм ги виждала как налагат...уф луда работа са ! Винаги са недоволни каквото и да правим.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Тая наред ли е ! Тя и наща класна се гледа да се кара за най малкото нещо а пък даскала ни по математика даже ни удря!!!

Доста ненормално е това с хвърлянето на учебниците,но го погледни от тази страна че почти всеки учител е изкрейзил
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

От тея учители всичко може да очакваш вече.Нашата класна я перът малко лимкитe .Замерва ни с химикали , обижда много здраво! , бие ни със
    дневника, някои учебник, хвърля ни тетрадките в коша за боклук като ги е хванала с два пръста като нещо отвратително,защото имало няква картинка със po-разголени известни личности ,а тя харесва само тетрадки на цветя .На родителски срещи казва на родителите ,че ние учениците сме мълтретирали,заплашвали,пс ували,теторизирали сме учителите да всички тея глупости ги е казала.Познавам само една нормална учителка няма равна!
    CrAzY bAbY споко не сте сами!
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Guest
    pove4eto daskali se darjat mn tapo s nas tineidjarite v moeto daskalo ima edna edinstvene deto mn me kefi i s neq moje da se govori na vs temi i vinagi ni razbira problemite nikoga ne pi4e 2 i otsastviq-ei tva se kazva qk daskal :P

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Трудно е да си учител - много работа, много отговорности, малки пари и малко уважение от тея, които учиш.

Повечето даскали направо се побъркват заради нас, не ги слушаме, не ги уважаваме, нервираме ги супер много. Разбирам я тая жена, ядосала се е много, но не трябваше да му хвърля учебниците, все пак тези неща пари струват...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е това е прекалено, но съвсем "нормално" за повечето учители.Аз съм ставала свидетел как учителка хвърля чантата на ученик в коридора,даже съм виждала как учителка бие шамар на едно момче( е за това си имаше основателна причина) и с дневниците съм ги виждала как налагат...уф луда работа са ! Винаги са недоволни каквото и да правим.
    всъщност забравих да добавя че г-жата по английски замери веднъж един съученик с маркер щото уж говорел(което не беше вярно) и на всичкото отгоре много ме изнервят такива учителки които пишат забележки в дневниците за най-малкото:
    дежурния не знае отсъстващите(ега тъпизма,а колко още такива има...)
    И заради такива забележки изключват ученици.... О.о

sigurno ima slabi nervi.. ina4e kak tai shte mu hvruli u4ebnicite?!?!? gadna daskalka... nie imame reshetki na prozorcite taka 4e nqma opasnost ot takiva neshta

Не всички са тъка,но доста от тях имат професионално изкривяване вече,което автоматично означава липса на каквито и да било нерви.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оооо тва е супер тъпо маина ...аз до ся тряше секи ден да ходя си сабирам учебниците от двора на даскало ..аз не спирам да говоря и до ся тва не ми се е случвало ... тва са простотии ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    там където залязва слънцето
    оле тва е много тъпо те и нашите даскали са откачени ама чак пък толкова...то който е учител рядзко е напълно нормален
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi...prosto ludnicata nqma sredstva i za tva vsi4ki ludi sa navan

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Трудно е да си учител - много работа, много отговорности, малки пари и малко уважение от тея, които учиш.

Повечето даскали направо се побъркват заради нас, не ги слушаме, не ги уважаваме, нервираме ги супер много. Разбирам я тая жена, ядосала се е много, но не трябваше да му хвърля учебниците, все пак тези неща пари струват...
    i az mislq taka

Even heaven is hell without you

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е ще и счупа главата

Re: gospojite???????????

Цитирай Първоначално написано от CrAzY bAbY
    za6to u4itelite sa tolko tupi.edno mom4e nqmashe u4ebnici purviq srok i gospojata mu se karashe za6to ne si e kupil.kraq na purviq srok si kupi i gospojata mu izhvurli u4ebnicite prez prozoreca za6toto malko govore6e v 4as.ama i da govori ot kude na kude 6te mu hvurq u4ebnicite.Vie kakvo mislite?????????????????
    mani gi daskalite mene mi izxvurlixa 4antata na edno kato balkon ama moje6e tam samo da se stupi ako sko4i6 i trqbva6e da ska4am da si gi zimam te daskalite sa ludi beeee pone na6te nie gi pravi me ludi gorkite otiva6 v 95-to v sf v kv.gerena i pita6 za 9b klas i te 6te pobegnat kato popareni =D> \/ mnogo sa tupi4ki gorkite
    sajelqvam gi daje

Ебах им мамата на даскалите.Откъде накъде ще му хвърля учебниците.НЕ иска да си купува и не си купува,кво толкова.А за малкото говорене в час...и това ли се превърна в ГРЯХ вече.Ако е така,закво ходим на даскало изобщо
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    София
    не са виновни даскалите,че някои сте пълни олигофренчета.
    то как да не изкуфеят..както каза някой по-горе ''трудно е да си учител,,,никакво уважение,,малко пари''
    И аз мисля,че някои от учителите ми понякога се държат страшно тъпо,ама тука нали виждам за кво става въпрос.. само се лигавите..
    а красивата лъвица .... молятисе моме...спри се..почвам да си мисля,че нарочно се правиш на толкова ТЪПА!

Мега фен Аватара на koalka
    Тая май е луда.Длъжна е да му плати нещата.

Град
    У дома пред компютъра
    1.Кажете на директора да я накаже и още неколко оплаквания, ако имате, ще я уволни.
    2.Лично тя да му събере нещата.
    3.Да ги плати.
    4.Това, че е говорел малко в час, не значи, че учебниците тряа да се изхвърлят през прозореца.

Предишната класна беше скъсала дневника в главата на един от предишния й випуск.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    тая да я заведете при директора
    няма любов

Фен
    Град
    преместих се
    Мда определено на повечето даскали им члопа дъската.
    Ама какво да се прави тряабва да ги търпим. Пък да не ви казвам, че и майка ми е даскалка.
    Ужас....

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Фен
    Град
    Монтана
    хаха кофти е ама..откачени колкото искате.. аз го имам един такав даскал по физика..голям образ е колко пъти е гонил ученици из стаята или пък "ще ги бие със стола".. много ми е забавен като почне да хвърля дневника на кадето му падне (нашя дневник е най-окаян всяка година)..а за друг такъв образ се сетих..даскалицата ми по история УАУ! Тя просто кърши! като се ядоса и като почне да трепери като лист..то принципно не е забавно щото се носи слух че има проблем с нервите..обаче като се развика и започне да трепери ..абе направо да се тресе..и то на целия клас му е адски смешно..но последни който посмя да се изсмее на глас при такава ситуация (която е почти всеки час) просто тая го направи по-нисък от тревата..смятайте колко му е викала на главата..ест след часа се почва "Тая пак не си е взела дозата" и тоя сорт ебавки..ама..какво да се прави..побъркваме я И нея като и останалите дето ни предават Не случайно все ние сме темата на разговори в учителската " 'В' клас" хахахахха ноо не винаги ние сме по-кротките :P Онзи ден щеше да стане мелето с едни патки от класа и аз щях да сам в главната роля ляляляля :P но за тва друга тема ще пусна
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Guest
    От първите няколко мнения дето учителите биели ОМГ , да дойдат да ударят шамар на някой от моя клас да види ко ще и се случи...
    Брат ми дето е 2ри клас...неговата класна пуска определени деца междучасието да ядат другите тряло си носят от вкъщи О_o...От стаята да излизат даже недава

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Dosta u4iteli sa shashnati Rqdko ima takiva s koito moga spokoino da proveda edin normalen razgovor
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си