.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: gospojite???

Guest
    Leleee kakvo stana minalata sedmica.V syblekalnqta se preobuvame ne6to i onaq smotana krava(edinstvena v celiq svqt e mrazq e i ne samo az a cqloto daskalo i biv6ite i u4enici)daskalkata po FVS idva i ne6to daite si obuvkite maleeee.Edno momi4e i se izpsuva v o4ite i sega 6te q gonqt.Typa rabota 4esno.A v 4as po geografiq e ludnica.Samo da si gyknal 2 za edin den pisa na 15-16 u4enika 2-ki.A Istorika ni e otka4il.Ne6to himikala mi padna toq ze i go zabi v stenata do ko6a i posle si mi go iskara(mai vliza v kriti4eskata)

Emi v na6to daskalo kolko istorii ima 06te osobeno na6iq klas.Edin put po georgafiq edni u4enik se zavre pod biuroto i posle gospodina mu kaza:***** (nqma da komentiram imena)izlizai 4e kato te ritna 6a ti idat madete
    РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Кво говорите - в нащо даскало имаме една по Счетоводство дето вчера каза на 2 съученички "Да го духате"... ма тва не й е първата изцепка - има още - "много сте тъпи...момичетата 89 набор са грешки на природата"...много такива бисери е имало. Почти всичките ни учители са побъркани. 1 свестен нямаме...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

mo nie v 4as po izobrazitelno g-dina vednuj po4na da udrq 4ina v zemqta 6tot 1 mom4e go qdosa,a 1 put bqhme hvurlqli piratki v 4as (e togava otsustvah no zaradi tova ni vikaha na r.sre6ta s u4enicite) abe mn takiva istoriiki ot na6to u4ili6te ima prosto na6ia klas e znamenit.
    ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]

Голям фен
    Значи той може да се държи зле,а тя не може така ли? Що наистина сички обвиняват г-жите/и аз съм така,де/ама пък ебаси тоя е отишъл на даскало да учи...

алелее кви са тия учители бе в мойто не ни бият само имаме страх от директорката ни която е и учител по математика и за жалост ми преподава

Град
    kazanluk
    ba*ti gadnata koza tupa awe te v na6to daskalo hi4 ne im mul4at na takiva naprao skandali i vednaga i svivat surmite

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ами.... то ние ги побъркваме в повечето слъчаи, и те съвсем откачат...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Всички са такива мен ми хвърли чантата през прозореца , после като дойде майка ми и тъпачката си глътна езика . Трябва да покажеш на учителите че си по смел от тях и че не се страхуваш . Примерно мойта класна аз много я манипулирам , щото е тъпа и няма собствено мнение

Guest
    аз имам една супер отвяратителна госпожа по БЕЛ.Един ден тя ми писа 2 и аз се ядосах и я напсувах и тя ме чу и КРАЙ.от тогава ме намрази и постоянно ми пише по-слаби оценки от колкото заслужавам.и се даржи отвратително с мен и постоянно ми вика че не съм учела.и като имахме един ден да пишем есе и аз го бях написала хубаво ама тя каза че било малко и ми писа 3 ама на една друга от моя клас и беше също толкова колкото мойто ама на нея и писа 6.

Град
    Kill the kifla co.
    Ами много ясно, че каквото получават даскалите с такова ще и отвръщат..
    Ти да си хабиш нервите по цял ден, за да научиш някакви идиотчета на нещо и после какво?! Да те гледат най-нагло и да ти се хилят в лицето..

Guest
    а тая госпожа за която ви казах не ми е класна,а е по БЕЛ.!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ПхаХхАхА ТаЯ ВаШаТа СъВсЕм Е ИзПЕрКалА ВеЧе...АмА ВиЕ СтЕ ФиНофНи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си