- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- gospojite???
Leleee kakvo stana minalata sedmica.V syblekalnqta se preobuvame ne6to i onaq smotana krava(edinstvena v celiq svqt e mrazq e i ne samo az a cqloto daskalo i biv6ite i u4enici)daskalkata po FVS idva i ne6to daite si obuvkite maleeee.Edno momi4e i se izpsuva v o4ite i sega 6te q gonqt.Typa rabota 4esno.A v 4as po geografiq e ludnica.Samo da si gyknal 2 za edin den pisa na 15-16 u4enika 2-ki.A Istorika ni e otka4il.Ne6to himikala mi padna toq ze i go zabi v stenata do ko6a i posle si mi go iskara(mai vliza v kriti4eskata)
Emi v na6to daskalo kolko istorii ima 06te osobeno na6iq klas.Edin put po georgafiq edni u4enik se zavre pod biuroto i posle gospodina mu kaza:***** (nqma da komentiram imena)izlizai 4e kato te ritna 6a ti idat madete![]()
![]()
![]()
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
Кво говорите - в нащо даскало имаме една по Счетоводство дето вчера каза на 2 съученички "Да го духате"... ма тва не й е първата изцепка - има още - "много сте тъпи...момичетата 89 набор са грешки на природата"...много такива бисери е имало. Почти всичките ни учители са побъркани. 1 свестен нямаме...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
mo nie v 4as po izobrazitelno g-dina vednuj po4na da udrq 4ina v zemqta 6tot 1 mom4e go qdosa,a 1 put bqhme hvurlqli piratki v 4as (e togava otsustvah no zaradi tova ni vikaha na r.sre6ta s u4enicite) abe mn takiva istoriiki ot na6to u4ili6te ima prosto na6ia klas e znamenit.![]()
ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]
Значи той може да се държи зле,а тя не може така ли? Що наистина сички обвиняват г-жите/и аз съм така,де/ама пък ебаси тоя е отишъл на даскало да учи...
алелее кви са тия учители бев мойто не ни бият само имаме страх от директорката ни която е и учител по математика и за жалост ми преподава
![]()
ba*ti gadnata koza tupaawe te v na6to daskalo hi4 ne im mul4at na takiva naprao skandali i vednaga i svivat surmite
![]()
ами.... то ние ги побъркваме в повечето слъчаи, и те съвсем откачат...![]()
Всички са такивамен ми хвърли чантата през прозореца , после като дойде майка ми и тъпачката си глътна езика . Трябва да покажеш на учителите че си по смел от тях и че не се страхуваш . Примерно мойта класна аз много я манипулирам , щото е тъпа и няма собствено мнение
![]()
![]()
![]()
аз имам една супер отвяратителна госпожа по БЕЛ.Един ден тя ми писа 2 и аз се ядосах и я напсувах и тя ме чу и КРАЙ.от тогава ме намрази и постоянно ми пише по-слаби оценки от колкото заслужавам.и се даржи отвратително с мен и постоянно ми вика че не съм учела.и като имахме един ден да пишем есе и аз го бях написала хубаво ама тя каза че било малко и ми писа 3 ама на една друга от моя клас и беше също толкова колкото мойто ама на нея и писа 6.
Ами много ясно, че каквото получават даскалите с такова ще и отвръщат..
Ти да си хабиш нервите по цял ден, за да научиш някакви идиотчета на нещо и после какво?! Да те гледат най-нагло и да ти се хилят в лицето..
а тая госпожа за която ви казах не ми е класна,а е по БЕЛ.!!!!!!!!!!!![]()
ПхаХхАхА ТаЯ ВаШаТа СъВсЕм Е ИзПЕрКалА ВеЧе...АмА ВиЕ СтЕ ФиНофНи![]()