- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- slu4valo li vi si e?
sega si priznaite ama 4estno,celuvali li ste se pred rodnini na gadjeto vi?
roditeli,bratq,sestri,i taka natatak.....na men za 3 dena mi se slu4i 2 pati-parviq pat u tqx ni sbara brat mu,vtorniqt pat-v blizost do nas i v grab ni iznenada maika miq,spodelete imali li ste podobni situacii i kakvo mislite za nejnostite pred rodnini?
\/
Много ясно, че да.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Естествено.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пред негови роднини не...Но сестра ми веднъж ни видя а и майка ми често й се случва да ме вижда но тя е пич..![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Много ясно. И пред сестра му, и пред майка му и баща му. Какво странно има ?!?![]()
не знам,нямам спомени![]()
![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
![]()
на колко годинки си бе?! много ясно, че да!
Let The BEAT Control Your Body
Еми.. да ви кажа на мен май не ми се е случвало ... наще не са ме виждали .. на гаджетата ми никви роднини не са ни виждали в такава близост .. такаче не ..., а ние не се крием, но просто .. така се е получавало![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami ne mi se e slu4valo ili pone ne sum razbrala,za6toto maika mi nikoga ne mi kazva takiva ne6ta,edinstveno tq moje da ni e vidqla![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Може да се е случвало, но много леко, по бузата. Срам ме е да го целувам пред техните. Той ме е целувал обаче и нашите са виждали, примерно когато ме изпраща, а те отиват до магазина![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да! Гледам да не се натискаме пред тях, но сме се целували. Нищо лошо или притеснително няма.
![]()
Да, разбира се. Колко е хубаво да се криете като се целувате. Това доказва истинската любов...
![]()
ХахХ...МнОго хубава темичка.Ами спипвали са ме само два пъти(с две различни момчета).Така първият път беше брат ми,а втория майката на приятеля ми.Чесно казано не е много конфортно,особенно ако става дума за майка или баща-следват кръстосани разпити и запознанство![]()
Майка ми ни е виждала, иначе избягваме, някакво неудобно е.Не знам, ама например ако видим баба му и дядо му например не ми е много приятно да ни виждат.
естествено и това не ни притеснява мега редовно ни се случваняма за кво да се притесняваш
)))
Ми имал съм такива ситуации,но какво от това.Роднините и изобщо другите не ми пречат да показвам чувствата си![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Случвало ми се е.В една вече пре леля ми и после пред баща ми.Не ме интересуваше много,защото нещата между нас си бяха сериозни,той си е свестен и цялото семейство го харесваше.Освен баща ми, разбира се, но все пак, кой баща обича осъзнаването,че детето му вече пораства.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
pove4eto mneniq mi xaresaxa,no za6to,dqvol go vzel,ste ostanali s vpe4atlenieto 4e me e sram ot tova-nikak daje,prosto kato ni sbara brat mu bqxme zastanali v edna takava poza,tova mu be6e konfuznoto na situaiqta...xexe,pojelavam vi radostna vrazka kato mqta/s mn celuvki/