- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neznam Kakvo da MisLia...:{
Moje da me pomislite za nai golqmata glupa4ka che vi pisha tova..No Neznam kakvo Da mislia tai te mi nqkakav savet Molqvi 4e napravo umiram Imam priqtel i s nego hodihme 9 meseca i ne6to no toi izvednaj po4na da se darji mnogo studeno kam men.Izleznem navan i sled 1 4as mi kazva chao Tragvam Si...So6ti govorih S nego Kazaha Mi 4e e Bolen Zasekohme se v edna diskoteka...A predi tova kato mu zvanqh ne MI digashe i si izkluchi tela POsle kazva na moite priqtelki tq si go napravi shtom drugite sa po vajni no az ni6to ne sam napravila... Kaje te Mi Kakvo da Pravia Molqvi :{Pls...I zashto tova go Pravi...Dali Sam Mu Umraznala...
Обръщай му повече внимание,излизайте повече двамата и гледай да съчетаеш времето с него и приятелките ти.
Kato Izlizam Sam S Nego I MU obrashtam VnimanIe :{
Ми DqVoLcHe_Ot_RaQ ти каза да излизаш ПО-ЧЕСТО С НЕГО и да СЪЧЕТАЕШ ВРЕМЕТО С НЕГО И прИЯТЕЛКИТЕ ТИ. Не четеш ли??!!?Първоначално написано от Anito_
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
е явно си направила нещо или поне той така си мисли,ами вземи го питай направо какво е и как можеш да се поправиш,ако пък не можеш поне се опитай
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Говорете за това и го питай направо заради какво той се държи така с теб.Трябва да има някаква причина.Щом изведнъж така е станало...
aMI tOI veche izobshto neiska da govori s mene nito mi zvani ot tri dni ne sme se vijdali:{
Не иска да е с теб вече - спестете си обнадеждаващите мнения.
А така бе ! Така те искам бе ! Ах ти мръсницооо... дъд бич.Първоначално написано от `Death`Whore`
и според мен трябва да говориш с него така най добре ще разбереш защо се държи така с теб!Първоначално написано от koalka
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Sujalqvam,no az ne smqtam,che na 9 mesechna vruzka momicheto trqa se otkazva i da i kazvate`krai ne shte da e s tebe`Az smqtam,che naistina trqbva da govorish s nego i da my pokajesh,che sujalqvash za tova,ot koeto se e obidil ili go e naranilo ili otblusnalo i,che iskash da se popravish ..ne se otkazvai momiche zvanni my,kaji na negov pr-l da si oredqt sreshta i go pomoli da otidesh vesto nego za da govorite,izmisli neshto,no moq savet e ne ostavqi taka glupavo da svurshi vsichko..bori se za liubovta vi i nameri nachin da se revanshirash...nachin,koito toi shte haresa i nqma da zabravineka go ima otnovo
uspeh ti pojelavam
DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!
Няма какво да се чудиш,варви и го попитай!Така ще разбереш какво трябва да направиш!![]()
ем освен да поговориш др начин няма...и се пак си помисли как се държиш с него...може вината наистина да е в теб и ти да си го отблъснала несъзнателно....
Ами най-вероятно си му омръзнала и си търси причини да скъсате![]()
Ми питай го. Сигурно има причина! Не може просто така изведнъж да се отдръпне от теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
поговорете за това няма как ина4еа относно вниманието не отделяй прекалено мн внимание само на нега 6тот може да стане досадни4ко и да му писне обръ6тай му внимание но в умерени коли4ества и ако нещата не се оправят поговорете за това
![]()
Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.
Blagodaria vi Za savetchetata Vi...Da Moje da sam mu omraznala kakto kazvat NqkoI V Foruma...No VSe pak e gadnichko nali taka ...:{No kakvo da se Pravi...Takav E jivota...Palen S Bolka a i poNqkoga sas shtasltlivi Migove!!!!Ne PoJelavam na na nikoi Da e V tova PoloJenie...