- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- любимият ви спорт е?
FIGURE SKATING[hockey ; short track] \/
inache si padam po basketbola ,pluvaneto ..
аз неспортувам много дори никак но да кажем че си падаме по баскетбола![]()
и тук има ограничения в отговорите. както написах и в другата тема(по същия въпрос)-спортовете са много и различни. мисля, че не може да с еопредели най-най-любимия, защото най-малкото не може да се опитат всички спортове. имам поне 10 любими спорта,като всеки един практикувам поразлично време и настроение.
волейбол
няма любов
m/u dr. eXtremni sportove kato bobslei i rafting sy6to sa interesni!
за трениране...плуване, баскетбол, а за гледане...ЮВЕНТУС !![]()
Винаги съм предпочитал баскетбол, макар че го практикувам от едва две години.
Taekwon-do и Muay Thai
С риск да отклоня темата:
PLAMENKO, и аз тренирах taekwon-do преди известно време, но не в ABC, а в Levski Angels![]()
DownHill му е майката.. много екстремно и супер яко.. за колело говоря.. не просто за спускане някво![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Не е трябвало да спирашПървоначално написано от Sovellis
![]()
skalno katerene
http://www.youtube.com/watch?v=ohE4V...elated&search=
кара ме да 4увствам 4е съм жив и ми разбива предствите за границите на понятието "възможно"
граници има само в умовете ни, ина4е в реалността има само разли4ни екстремуми:
http://www.youtube.com/watch?v=viy9pWTGNys
parkour,при него няма граници.гледайте Ямакаши и ще разберете,тея дето скачат го правят без въжета и тем подобни.
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please
Спортна стрелба![]()
you should kill yourself >=D
тенис е спорта
футбол и Formula1
...
abe nai mn si me kefi futbolyt ama ne propuskam volieibola i basketbola,ama ne samo tfa sa sportovete parkuryt navleze sega ama e mn qk mn se kefq na extreeeme sports :} ako ima nqkoi dr skeityr tuka da pi6e :}
Баскета
да играя - волей
да гледам - футбол ест
Друг-Ф1
AlPiNe Ski FoReVeR !!!tva e nema kvo da se lajem sq.........
![]()
![]()
![]()
CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!
еми по принцип волейбол, ама ся се запалих по баскет, жалко че няма кой да ме научи(изклучвам тренировките в някой клуб)![]()
Много обичам тенис и на маса и на корт![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Още ли не са махнали тая тема????![]()
![]()
![]()
![]()