.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    веселото
    Guest
    Дайте идея за някакви мънички подаръчета които да правя отвреме навреме на приятеля ми Той заслужава всичко но нямам средства за мн скъп подарък Ако може идейка

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ето, има темичка за подаръчета и СМС-и.

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023

Все ще намериш свежи идеи.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Най - хубавият подарък - прошката !!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Aнгелинка
    Guest
    Ето какво са ми подарявали на мене:
    огромна кофа /5 кг/ течен шоколад по повод първата ни годишнина
    по същия повод: вечеря на покрива на блока /свещи, кристални чаши, всичко точно- беше изкарал и масата и столовете през мизерното таванско прозорче, не знам как е успял/
    морско свинче за рождения ми ден
    пак за рожден ден- разходка час и нещо /с влака/ до Шумен, ходихме на пица и се качихме на паметника /и двамата не сме от там и не познаваме никого в тоя град, просто така- да видим паметника/
    Другите подаръци са нормални, но с много лична идея. Например
    парфюм, но флакончето е с форма на обувка /понеже имах вечерен час и като Пепеляшка си втурвах към дома всяка вечер/
    музикална кутийка с наша снимка на капака, а вътре едно медальонче и гривничка
    Това бяха от мъжа, ето от други хора /аверчета разни/
    кутийка /прозрачна/ вътре с разни мидички, камъчета, още по малка кутийка с пясък от Божи гроб и разни дреболии за късмет и против уроки, аранжирано много красиво
    поставка, имитация на дърво, с разни клонки и сухи цветя, но не мога да го опиша точно, много е красиво, още повече че е правено ръчно
    един голям колаж със снимки на приятели и разни други картинки, свързани с мен и тях
    веднъж ми подариха блуза, но беше опакована супер оригинално.Между два големи изрисувани картона, една до друга бяха подредени осем кутийки, във всяка имаше пожелание /доста хумористично и соленичко, точно в мой стил/, а в последната- блузата.
    Засега това се сещам.Иначе аз съм правила всички онези щуротии с няколко кутии една в друга, плик, пълен с вестници и хартии, трудни за отваряне подаръци и тем подобни щуротии...и най-вече глупости от подръчни материали. Веднъж подарих на моя човек кибритена кутия, опакована с подаръчна хартия и панделка, а вътре имаше малка гумена жабка /ползват ги за стръв/, както и едно листче с надпис "И да я целуваш, няма да стане принцеса, така че целуни мен" скромна както винаги... Та такива работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си