1) Една приятелка за рождения ми ден ми направи супер сладка кутийка, пълна с разни бележки, някои от които бяха части от стихотворения, а други известни мисли и фрази.
2) Едно бивше гадже беше направил за годишнината ни диск с наши снимки, разни послания, писма и т.н... за Коледа имаше и Winter Edition с разни снежни човеци, еленчета и т.н.
3) Понеже бях казала на сегашния ми приятел, че винаги съм искала за Коледа да имам подарък под елхата, а никога не се е случвало, той дал подаръка ми на сестра ми и тя го оставила под елхата... Беше супер мило от негова страна.
4) За един рожден ден бившия ми приятел си беше направил голяма шега с мен. Беше ми казал, че няма подарък и че всъщност той е подаръка ми. Дойде на рождения ден по къси гащи с една огромна червена панделка нищо че имаше още около 20-тина човека. През цялата вечер той се правеше на приятно разсеян и не намекваше изобщо че има и друг подарък. Когато вече се прибра ми писа смс: "Мило, нямаше подарък, а ? Все пак виж под плюшеното мече на леглото ти. Може пък да има нещо... Надявам се да ти хареса, а ако не, аз все още съм твоя подарък и винаги ще ме имаш"
5) С един приятел вървяхме до Царевец и аз се загледах в едно много сладко слънчице, което всъщност беше от онези герданчета... На следващия ден той ми каза: "Затвори си очите и се обърни с гръб към мен"... Точно след няколко секунди, герданчето беше на врата ми...
6) За този рожден ден, група приятели бяха организирали голямо шоу за мен и сестра ми (близначки сме). Купона беше вкъщи и около 11 часа някъде вкъщи се появиха разни клоуни с поне 30 балона с хелий. Почнаха да правят разни номера, базикаха се с нас и с момчетата. Невероятно беше!