- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помощ
Здравейте, искам да ви помоля за малко съвети.Та значи имам един съсед в съседната къща който супер много ме радва, но нз как да го поканя да излезем, непрекъснато когато излезе да прави нещо по двора или отива на някъде съм до прозореца и го гледам, но от морална гледна точка това не е добре защото все пак е бил много добър приятел на баба ми от училище и ме е гледал и грижел за мене като съм бил малка.кажете ми каков да правя не издържам.
той на колко години е и ти на колко си ???![]()
I neeD You And You NeeD me.This is So Plain To see,anD i Will neveR LeT You Go,and I will alwaYs Love You So!!!
ами аз съм на 14 той на 68, но ме притеснява това, че вече е претърпял един инфаркт и сега ако му разкрия чуствата си да не взема да го убия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG ti si na 14,toi na 68![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i go haresva6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Phahahhaha t normalna li si da sew zanimava6 s hode6ti nekroloziQ po dobre si nameri nqkoj na tvoite godini
![]()
spored men ako mu razkiresh chuvstvata si, toi nikak nqma da te razbere. razlikata v godinite e ogromna, sys sigurnost shte smetne che se sheguvash.
trqbva da podxodish pravilno kym situaciqta - ili da go zabravish i da si namerish nqkoi vrystnik /probvai da zabiesh nqkoi na detska diskoteka/ ili da go provokirash toi sam da doide pri tebe.
uspex \/
Гешче мерси, но вече отдавна изгубих удуволствие от секса с мойте връстници, а пък си търся някой с който да си говорим за сериозни теми не за това колко хора е убил в една игра, или какво е направил в друга, или как е лежал по боксерки мъртво пиян пред блока си.Първоначално написано от Gesha-16
/probvai da zabiesh nqkoi na detska diskoteka/ ili da go provokirash toi sam da doide pri tebe.
и аз мисля такла щото тва е наи-голямата ебавка която сам чъвалаххахахахахахахахахахахаха хахаахаахаха
[ знам че правя правописни грешки ]
E 6tom ne iska6 s vrustnici s star 4ovek li trqbva da e.Toi toq moje da ti e dqdo we.Nameri si primerno nqkoi 19-20 godi6en i nqma da ti govori za igri
![]()
![]()
Какви са тия работи!Той може да ти е дядо!!! О господи!!!На къде отива този свят![]()
![]()
![]()
Исках д ами помогнете, но явно не можете, изглежда тук вичко е повърхностно, ако исках да съм с някой на 20-25 щях да съм, но не съм.Просто в помолих за помощ вие веднага със съветите от рода, на "той, умира", "мани го тоя" и т.н.Ако го познавахте и знаехте какъв е нямаше така да говорите, за любовта няма граница м/у възраста(и полът в днешно време)
emi smqtam che togava trqbva da si namerish nqkoi batko na 25-30. sys pensioner osven za dyrzost i krasota i za BSP ne znam za kakvo moje da si govorite. puk i kafence ne moe te cherpi s taq mizerna pensiqПървоначално написано от Аси-93
![]()
![]()
zabelqzvam che si dosta naprednala v materiala, no vse pak ne pravi takiva ogromni skokove v poloviq si jivot. ZABRAVI GO...
![]()
![]()
S kolko tvoi vrustnici si go napravila za da ti omruzne?Na 14 si puk ve4e ti e pisnalo.Q se stegni malko,kvooo tur4i6 po starecaПървоначално написано от Аси-93
моля?!![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами аз съм ходила с внукът му, даже за малко да го направим, но си казах какво ли ще каже дядо му ако разбере, ами на 14 момчетата са меко казано дебили, за нищо не стават, да не говорим, че само говорят без да се аргументират.С колко съм го правила не е ваша работа, но във всички случей не са 2-3-ма.
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ОМГ тфа не мога да разбера бъзикаш ли се с нас или кфо?!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Офффффф ама ти си мн зле!!!Някой хора кви проблеми имат, ти няква 14 годишна пикла ни занимава с любовта й по някакъв дядо.![]()