- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първата
момчетата помнят ли първата с която са спали и какво е отношението им към нея![]()
opredeleno da !![]()
Първата всеки гледа да я изплющи и до там!
Аз съм по сантиментален мисля,че първото ми момиче трябва да е специално и да помня този момент с хубави спомени.
А не некоя пачавра на разбита кошетка не знам аз така виждам нещата.
Light The Universe
Според мен всеки човек помни първия/та си![]()
Помнят и още как.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Bi trqbvalo da pomnqt nezavisimo ot tova dali e bilo sas specialen 4ovek ili ne.
В повечето случей се "гордят" че са го направили ...и не ги бърка мн мн с кого ...но сигурно ги помнят
надявам се, че моя ще ме помни. все пак след първия път си правим секс вече над 1 година, а и има тенденция да се увеличава!
Помня я естествено,и е много важна част за мен,все пак ми е 1вата![]()
на мен първата ми беше курва в буквалния смисълвикам си по добре да се изложа пред нея отколкото пред момиче което обичам.. Мина учудващто добре обаче..
не я помня като нещо специално оба4е.. Но помня първия път с момиче което обичам, яко е..
разбира се че помня пърото момиче в живота мии сега си се разбирам с нея макар вече от няколко години да не сме заедно и определено не съжелявам за първия си път
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
без значение от пола ... момче или момиче ... хората неизбежно помнят първия си път .... дори и да не искат .... разликата е, че жените му отдават по-голямо значение от мъжете .... нищо повече![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Сигурно помнят![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!