- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- V kra4ka :)
Minalatra subota bqh na trenirovki, no gospojata be6e bolna i ni pusnaha po rano. Vku6ti zavarih brat mi i gadjeto mu da go pravqt.Te sa ot dosta vreme zaedno no.. vuprosa mi e da kaja li na na6te, za6toto toi e 17 se pak.
nedei kazva mi naprao sa metni ot nqkade
ebahti tapiq vapros.... ti da ne si na 11-12 e ??? ti i da kaje6 to e normalno... se pak e mom4e ko kat e na 17...i na 15-16 da be6e pak sa6tata raota
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
17 години е нормална възраст за правене на секс. Родителите ти са били млади и не са тъпи, така че особено след като брат ти и приятелката му са от много време заедно, знаят, че секс има.
Иначе портенето е гадно.
И за кво да го портиш.Голям праз че е на 17 щом той е решил и приятелката му е сагласна кво им пречи.Помисли си добре че не изключено и той да те хване в крачка и отгава ще му е по-сладко да каже на вашите![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
Това сериозно ли? След като момчето е на 17 и си има сериозна приятелка, мисля, че родителите ве се досещат, че правят секс.
кажи на Ваш'те така: "мамо, тате, оня ден видях батко как шиба в гъза една курветина в спалнята"![]()
кажи на Ваш'те така: "мамо, тате, оня ден видях батко как шиба в гъза една курветина в спалнята"![]()
![]()
![]()
predstavqm si fizionomiqta na roditelite ako avtorkata e naistina na 11-12
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ne na 15 sum
Не те ли е срам на тази възраст да задаваш такива въпроси?Първоначално написано от lilenceto
![]()
4oveka si ima nujdi. Ne mu se mesi v jivota, dostatu4no golqm e da re6ava sam kvo i s kogo da pravi. Puk i toi da ne e vinoven 4e si go hvanala..toi si e razpredelil vremeto dokat te nqma..tei 4e 4uakai dr put.
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
[b]как така 6те ги казва6 .... [/b![]()
]
LOVE or SEX
OFFF Ti da ne pada6 ot mars, q slez na zemqta
edno mom4e dori da e na 14-15 pak e normalno za nego da prai sex (kato se ima v predvit kolko temi ima tik vav foruma za 12 godi6ni pikli dato sa se ebali....TOVA VE4E NE E NRMALNO!)
Za godinite na brat ti si e napalno normalno!
btw Dori i da kaji6 na va6te...nai-mnogo da se zaradvat i da se posmeqt :P
ooo Ti si na "15 " xqxahahha 6e te vida az tebe sled 1-2 godini nqma li da pravi6 sex s priqtelq si![]()
Ne mislq 4e na va6te 6te im zapuka dori i da im kaje6 oba4e nali se se6ta6 4e kato brat ti te hvane da se 4uka6 s nqkoi sled vreme i kat kkjaje na va6te 6te im zapuka, za6toto ti si momi4e ......
Ти как си се представяш да стоиш пред баща ти и да му кажеш "Ми тате аз заварих бате да прави секс..."
Моля ти се остави тая работа!
Момчето е достатъчно голямо и има право на личен живот!
Tva go pisah azПървоначално написано от Анонимко
tolko se qdosah kako pro4etah temata, 4e zabravih da si vlezna s imeto xqxqxa
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
ебааааааати и глупавия въпрос, ако го имаш за малък требва да знаеш, че ти сигурно ше си умреш девствена
няма любов
За какво да им казваш...тъпо е.Нормално е да го правят, така че да не ти прави впечетление, а и без това това си е неговия личен живот.
Брат ти да не е малък?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Поредният тъп въпрос.Брат ти да не е някое пеленаче,че да му държиш сметка.
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
добре ве гърл.......ти как ше се почустваш ако си на негово място.. да те изпорти на ваш'те и още поече кат си на 15...Пък и кво ти пречи че брат ти прай секс,да не искаш да му държиш пишока(сори за гадното сравнениеПървоначално написано от lilenceto
)айде моля те....не мисли толкова примитивно.....ше те видим и тебе кат станеш на 17.....
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Бе и аз тва се чудех ама..явно няма много багаж там гореПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
tup vapros ot momi4e na 15 tctctctct
auuu ne, seriozno ti si mnogo typa.kvo kato e na 17 ,ot 15 ve4 ee normalno mom4e da ima (sex) kontakti s momi4e!!!
P.P sry za latinicata.v zalata nqma kirilica
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!