Харесвам си аз едно момиче,приятели сме.Преди можехме да спим веднъж,но се изложих(нещо ми падна) и от тогава я караме приятелската - въпреки че настоявах за реванш доста време,така и не ми пускаше да се реванширам,което доста ме мъчеше отвътре.Хубав съм си и достатъчно други навитачки има(това без да се хваля излишно),но НЕ! Като съм се захванал с тази която не мога да имам мира нямам ви казвам-МИРА НЯМАМ.. и знам че е проста психология-всеки иска това което не е имал или не може да има.Тя от друга страна като истинска курва ме оставя да я барам навсякаде,но без секс.Та точно снощи пихме с едни приятели и тя .. водя си я вкъщи , играеме карти .. всичко си върви добре.. легнахме с леглото - викам си , сега е време да я бучна,поопипах я - подмокри се много тази,цялата плувна и си казах - ся ще да е.Светнах лампата сложих си презерватива и я почнах , след известно време ми вика да спра.. ядосах се.Нямала настроение , не и идвал мензиса - а от друга страна тая си практикува секс с някакъв за когото казва,че му е много голям.Еми моя е 16 , малак ли е бре хора , 16 ... Та както и да е , спрях , гадно ми стана , че не ме иска.Какво да я правя сега,от тогава се даржа зле с нея , ако мъча се да я забравя,но не става,не се получава, и не мога да спра да си мисля ,че я искам пак и пак .. тъпа работа.Винаги така се получава , с когото се даржиш добре , винаги ти сере в устата.Еми това е , тъпо ми е,дайте съвет.