- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo sym vinovna 4e sym malka i 4e izpitvam 4ustva?????????
Ne razbiram za6to smqtate 4e samo golemite mogat da izpitvat 4ustva mene mn pyti sa mi rabivali syrceto hora koito se podigravat na 4ustvata mi ( mom4etata koito li4no poznavam ) da ama sam vlubenav ednin priqtel lo6oto e 4e toyy e mn po-golqm kajete kakvo da napravq 4e da mu razkriq 4ustvata si....
![]()
PLS kajeteeeeee [-o<
Ами виж ся кажи за точно ква разлика става дума..
ЕеЕее ти пък 4 години кво са бе..нищо!ама виж ся зависи от самото момче.Най-добрия начин да те забележи е да му покажеш че си зряла за годините си...а как да му кажеш ли има много варианти:
1.Направо,крие известен риск,но пък си оттъхваш
2.Леки намеци,но пък може да не ги забележи
3.Някой общ приятел,аз съм почитателка на този метод![]()
След като ти си на 11-12, 4 години са наистина много!
Защо да са много?Аз съм на 14 и искаш да кажеш че не ми е позволено да ходя с 18 годишен така лиПървоначално написано от `Death`Whore`
Малки сте. Още нищо не разбирате и нищо не сте видели.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е сега не мога да отрека че тепърва ми предстоят още много неща,но чак пък да не разбирам..Първоначално написано от bungle
Не стига, че не можеш да пишеш правилно, ами и да четеш не можеш.Първоначално написано от ~Candy~
Не съм ти родител, че да забранявам - прави, каквото искаш - но не е нормално. А ако момичето е на 11-12, е по-зле. И е гнусно!
Ми разкрий му по какъвто начин искаш-поредния "разбил сърцето" ти ще бъде и всички ще са щастливи.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
За другите не знам дали могат или не могат да изпитват квото и да било... но ти определено не можеш, забранявам тиПървоначално написано от golqmoto_napu6vane
![]()
Е за някой неща определено ДА,макар че не мисля че някой на 16 би тръгнал с момиче на 11.А пък ако става дума за мен,попринцип си ги харесват по малки най-много на по 16,но пък всеки има право на мнение и изборПървоначално написано от `Death`Whore`
Виж темата, в която пишеш![]()
sry ama ko da se prai tay e a i NE ZNAM KO E STANALO AM NE MOJE DA MI ZABRANQVA6 DA OBI4AM 6TOTO Nito si gospoda nito ni6to tay 4e............
Какво бълботиш по дяволите...
Аз мога всичко и ти забранявам да живееш!![]()
Ти си малоУУУУУУУУмна бееееееееееее.Млъкни!Голям а излагация![]()
Awe stiga ste ubijdali momi4eto be!!!!! Tctctctctctct Kakvo vi e napravilo spored mene foruma e za mneniq a vie mu se nahvarlqte 6toto e kazalo svoeto mnenie Tcctctctct dokade stigna taq dyrjava![]()
![]()
![]()
И ти ли си нямаш приятелка...Първоначално написано от SHADOW_M_RADI
Тц тц тц...
![]()
Първоначално написано от Perfect Onizuka
За golqmoto_napu6vane,беЗа кого може да е?
![]()
Първоначално написано от SHADOW_M_RADI
Ау,че си смотан,ама!Определяш "до къде е стигнала" България според форум?![]()
Твърде малък си ,за да разбереш смисъла на любовта...иначе разликата в годините няма никакво значение.Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
Ааааа ясно кхахахаПървоначално написано от Kianna
Аз други работи си мисля йкккахаха!
![]()
Току що видях егати името...
Многомили4ката-=СФ O_O
Тия тотално са на 12 години минус 10
Аз значи трябва да съм МногоПерфектноГотинияАндр оидОнизукаЗастреляйтеСе-СФ!