- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ANKETKA
Момиче, разбрахме, че са те наранявали, защото си падаш по мъже. И разбрахме, че си обичала 1 милион пъти. Идеята на тази тема е никаква.
Аз съм За...какво пречи..
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Като станеш на 50 (живот и здраве) ще разбереш.Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
Един въпрос? - Що си толко' тъпъ
Първоначално написано от cherinka
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На 11 според мен не можеш да изпитваш истинска любов, колкото и да си мислиш, че я изпитваш.Та тогава си дете!
Кен ли обичаш?![]()
:P хихи ами 4овек може да оби4а и на 5г оба4е по разли4ен детски на4ин..има няколко пъти когато се влюбваш...и това се нари4а "детска любов" тя се разли4авва мАЛКО от тази на големите...ако ме разбираш
Хахахахах аз ли да казвам дали да изпитваш чувства или не?!Много тъпо ейй..и ако ти кажа,че съм против на 11 да "обичаш" (пхахха как звучи само
![]()
)-какво ще направиш,ще се вслушаш в мен,така ли?! Оф ненене много сте тъпи..аз на 11-12 си играех с Барбито и се кефех там,че имам 6 в у-ще..
По-добре се спрете с тия малоумни теми,защото ставате смешни вече
![]()
![]()
f@nt@zi@
Мисля че помня.. поне 3 твой теми..в които ти обясняваше на дълго и широко колко много обичаш всяко 1 от тампосочените мъжки същества и как те са уникални и ти си лудо влюбена в тях...о.к твоя си работа..ама да ми говориш за големи чувства на 11-13...сорка скъпа,имаш да порастваш малко.
Пффф...на мен на 11 ми подариха последнотот барби..
а на 12 играех на дама пред блока..какво ви става...
ти сега ако ми говориш за голяма любов...представям си след година за какви работи на тема секс ще....![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Темата ща бъде заключена, защото е лишена от всякакъв смисъл![]()
![]()
Как така ще питаш дали ние сме "за" или "против" другите да имат чувства? Да не зависи от нас?
Слагам ключето![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love