- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAKVO E TOVA?
Zna4i az sum f devstvena sum i obi4am da masturbiram zna4i vkarvam si razni predmeti(spirali i t.n) i ne mi stava ni6to vse edno sum pravila sex no kato vkaram predmeta po nadulboko primerno 12.13sm i use6tam pregrada no ne tunka a tova e nqkva stena ? kakvo e tova ne mi e qsno ne e himenut za6toto toi ne e na 12 13 sm navutremolq vi kajete
mi kakvo e tova moje bi e ot pozata v koqto sum legnala na leglotokajete mi 4e se pritesnqvam please
![]()
Може би е просто края на влагалището.
Края на влагалището и началото на шийката на матката ти.
emi zna4i az ne sum devstvena no nz kak sum se otvorila ne sum usetilakajete po podrobno
Девствена си, докато не правиш секс с мъж и точка! Аман от глупости вече! Спиралата не е на дебелина колкото пенис.
i kvo kato ne e tolko debela ako imah nqkva cipa 6te6e da se skusa? INTERESUVA ME VE4E IMAM LI DEVSTVENA CIPA?
ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА ИЗЧЕЗВА СЪВСЕМ ЧАК СЛЕД ПЪРВОТО РАЖДАНЕ! ТЯ ИМА ДУПКА ИЛИ НЯКОЛКО, ПРЕЗ КОИТО ИЗТИЧА МЕНСТРУАЦИЯТА! И ПО ВРЕМЕ НА СЕКС ПРОСТО СЕ РАЗКЪСВА! При вкарване на някакви предмети би могла да не се разкъса, зависи.
Nqkoy moge li da mi obqsni kakva e razlikata megdu zadnata pra6ka doggy style i ku4e6kata poza ?
"Кучешката" и "доги стайл" са едно и също на 2 различни езика.
Авторката, запознай се с анатомията на тялото!
Ръчни малко по-силно и ще разбереш, ако потече кръв ... значи си дефекта !
Strength thru Oi!