- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора много ви оби4ам!!!
ох хора много ви оби4ам и изобщо този сайт тези теми тези хора тук...много ви благодаря..има вси4ко за каквото се притеснявам мога да ви попитам и вие ще ми помогнете тук вси4ки са задружни!!! това е велик сайт отговарят ти и на най изродските въпроси!! знам писала сам и много тъпи мнения и теми...но всеки греши за което съжалявам..и тази може да ви иаглежда тъпа но просто исках да ви кажа 4е ви оби4ам много!!!
ам и още нещо моля желаещите и тези които също ценят сайта да оставят някой споменн тук...и за сайта и за мен![]()
Хахаххахахахахахахаха и ние много те обичаме спокойно![]()
![]()
И аз обичам сайта!!!!![]()
![]()
Обичам си ви и вас (повечето де,особенно някой ,те си знаят)
Ии найстина ,дори да е виртуална реалност 1 вид,тук съм намирала отговори и дори приятели ,добра дума иии усмивки![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
и аз се обичам, благодаря![]()
аз съм тваПървоначално написано от Анонимко
![]()
тук аз ли4но релаксирам след деня...много ми е фетско и искаммм още тееемиии
Изглежда не само аз забелязвам и оценявам висококачествените ми мнение в този форум, а и извън него...Съгласен съм с темата и аз се обичам
авторката, на 13 си нали ?
И аз те обичам![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
:P хихи дам..на 13 сам
а, добре.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
помислих си, че ти има нещо...
Първоначално написано от Seizure of Power
защо нещо лошо ли сам казала?
гонят я хормоните викаш аПървоначално написано от bqsna_teenagerka
и аз тъй си помислих
![]()
по темата: аз изобщо не те обичам, ама хичобичам си мене си, мама, тати, дидка и бебо
![]()
тебе не
![]()
!ЧшшшшшшшшшшПървоначално написано от bqsna_teenagerka
споко мила не е зле да си на 13,мен още ме избива на моменти
![]()
Ама вс ви обичам бИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Лофкам ви ,сакам ви...сИИИчкУУУУУ![]()
има ли нещо лошо в това 4овек да е щастлив да оби4а другите да е благодарен и да го сподели с другите дори да е на 13 мама му стара![]()
имаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
изкарвай си хормоните извън форума, ама гледай да не се обесиш на нечий врат, че после ще бягат от тебе хората
![]()
az samo nekoi ot vas
хихи anito.sl май само ти не си накеф така 4е кат не ти е кеф не дей да пишеш> мисля 4е никой не те задължава...пишеш ако ти е кеф ако не ти е кеф...пишеш в друга understand or not?
definitely notПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
аз казах кого обичамти кат не ги познаваш тия хора си е твой проблем
![]()
aбе момиче тебе не те държи нещо главатаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
обичала ни аз пък не те обичам аа тва е адската лигня ми кажи го в някоя друга тема и анито си е много на кеф даже...и на мене не ми харесва въобще темата!
AMAN!
Абре дебре...кое време стана,хайде вс принцески по леглата,кой с мъжле под ръка ,кой с кукла барби!!!
Айдеее марш ; )
нани на ... обичаме ви ,обичайте се и вие!![]()
![]()