.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

za6to ima tolkoz gadni hora?????

leleeeeeeee mi zna4i sa 6te vi popitam 6to ima tolkoz gadni hora da ti se podigravat bez pri4ina i da si izmislqt nekvi gadni za tebe a ti kolkoto i da se opitva6 da ne gi zabelqzva6 pak i pak ti se nabivat v glabvata UJAS i to pri mene eokolo 6-8 4oveka koito postoqnno me nervirat i se opitvat da me zasegnat ko da praa PLS kajete 4e nz ko da praaa.......

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ignore
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всичко зависи от теб Трябва да се научиш да игнорираш хората, ако от сега почнеш да им се връзваш .. Искам да те предупредя, че занапред ще срещаш много такива индивиди и ако им се връзваш за тях ще е много лесно да те мачкат и да те правят на парцал, затова се научи от сега да ги игнорираш и да не се влияеш по никакъв начин от тях
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

mi az gi vijdam vseki den i.......

i az bqh taka kato tebe predi 1 godina,ama ve4e ne mii puka.Ne misli za tezi hora koito ne te haresvat i te naranqvat,misli za tezi koito te haresvat i obi4at
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Има ги, за да се научиш, че не може всички на този свят да те харесват. Винаги ще има такива, които ще говорят зад гърба ти и ще ти правят номера. Трябва да се научиш да не ти пука за тях. Какъв е смисълът да ти пука за тях ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    свиква се с тези хора ...след време спираш да им обръщаш внимание и ставаш непокис ... което не е толкова лошо ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Защо не написа всичко в 1 тема? Да не говорим, че това го писа вече.

Град
    Onfectia
    Остави ги да те погълнат цялата...
    И нека си те обиждат.. ко ти пука.
    Фън да става!

Игнорираш ги и толкова...винаги съм казвала,че за да обиждаш някой друг първо трябва да обявиш на показ собствените си недостатъци,а за мен никой човек не е способен на това..

awe q ne im sa vruzvai. te kat ti sa podigravat . fani im zalepi po nqkoi drug 6amar

Мега фен Аватара на koalka
    Защо е нужно да пускаш 1000 теми?Една можеш да пуснеш, в която да кажеш всичко, каквото имаш да казваш.
    А относно тези хора-не трябва и няма смисъл да се терзаеш заради тях, не го заслужават.Просто не им обръщаш внимание.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    "Ко да праа бе" хахах като за начало се научи да пишеш-"КАКВО"-не "КО" хаххах..и глаголът е "ПРАВЯ"-не "ПРАА". Ама това е друг въпрос.айде сега по темата По принцип в живота много хора ни дразнят и ни вдигат кръвното,но това не означава,че трябва да ги хванем и да ги убием,и ние дразним много хора-ама тва е положението,просто ги игнорираш..не ги забелязваш,т.е трябва да бъдеш безразлична-и така ще ти бъде много по-добре..вместо да се ядосваш,за нещо,което дори и да искаш, не можеш да промениш :P
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си