.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: narkoticite...

mi enclave pitai, to tova e hubavo 4ovek da pita za tova koeto ne razbira a ne vednaga da napada. evalata za koeto, malko hora imat akul da se informirat predi da si sastavqt mnenie
    I Give Colours

acid: Не съм от хората с глупави предубеждения, породени от обществената маса, и определено не съм от хората, които обичат да говорят празни приказки ! Също така и мразя да нападам който и да било peace

O.B.I_ да и аз така мисля, макар че има доста друсалки в компанията ми и близкото ми обкръжение, ама толкова години досега не съм и решил да опитам.... надявам се, че ще си карам само на масе и така..... респект за хардтехното btw

the EXPLOITED значи друсаш херц от 13 годишна ?! ъъъ ? е честно казано съм потресен !!! но..... ти си знаеш.... все пак умната ей
    Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!

Град
    OUT OF SPACE
    TAKA IZLIZA MAI OT 13god. SQ KATO SE ZAMISLQ I AZ SE POTRESOH....MAKAR 4E IMAM 1-2 PO D1LGI REMISII,KOITO OBA4E POSLEDVAHA PO K1SNO.............

abe vseki sam si re6ava do kade da stigne s narkoticite nqkoi im stiga samo trevica, drugi karat na sintetika, treti se bodat vajnoto e da nqma podcenqvane nezavisimo dali sa leki, tvurdi, naturalni, sinteti4ni..... \/ za6toto moje da doide moment kogato te da mislqt i deistvat vmesto 4oveka dori i kum marihuanata ima nqkakvo pristrastqvane vupreki 4e i az samiq sum go otri4al kogato pu6eh po 6-7 jointa na den i stavah na drugata sutrin s misulta kak otnovo da se napu6a ne bqh 4ovek dokato ne pafna 1 masence i v posledstvie minah na amfetki i bombonki xixixi po rqdko no po mi haresva i dory ne mi e minavalo prez uma da minavam po natatuk
    Koлкото повече, толкова повече!!!

o___0

mi kvo da vi kaja, az sam na sintetika, razbira se ujasno mnogo uvajavam proizvedeniqta na maikata priroda, treva pu6a redovno.. ina4e SYNTHETICS FOR LIFE, slu6am elektronna muzika, ot techno, ta prez goa trance ta 4ak do indutstrial.... kak da ne si si nteti4en pri vsi4kite tezi cvetove, svetove.... (:
    I Give Colours

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си