illusions`: сори тогава, просто имах такова впечатление, че си на по-твърди вещества, е недоразбрал съм.... а иначе го беше казала ама не помня в кой пост вече и в коя тема.... сега не ми се търси, че да цитирам отново сори

acid еми добре, ограничен съм щом казваш ..... да приемем че е така, нали затова и питам, за да си обогатя културата и да не попадам в такива ситуации, или ако попадна да знам какво да правя, че да не се прее*а......

the exploited значи теб трябваше да питам от самото начало, е 6 години са си доста време, че ти на колко си сега ?? и наистина ми е интересно как става така, че се решавате да опитате херца, нали знаеш как е при хората които не са друсали - викат си джойнт - добре, амфети, екс - понякога може ама от херца само като чуят и бягат като дявол от тамян и все се чудя как става така, че хората правят първия опит.... и друсай си де, аз не те агитирам да спираш или нещо... ти си имаш мнение, щом си решила... ама от 6 години насам все увеличаваш ли дозата ? в смисъл такъв знаеш ли колко може да ти понесе тялото, че да не прекалиш случайно ???