zdr na vsi4kitaka zna4i problema ne e tolkova seriozen , no vse pak stava vapros za gotino tialo , ta korema kak me da se izvae s musuli ili pone da dobie normalen vid , ./
6toto koremnite presi iasno ama ne pomagat mnoo mnoo ., ne6to drugo me posavetvaite koito znae ,,. ae
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
e ti ku prai6 10 koremni na sedmica mnoo qsno 4e ni6to nqq naprai6 e
a s koremni nai dobre sa prai
prai po 50-60 na den kat za na4alo posle moje da oveli4i6
ako prai6 po 60 nai dobre gi naprai na 3 serii po 20 ako misli6 4e ima6 sili za o6te naprai i 4ta seriq
tova po koe vreme na denq 6e gi prai6 ti si go re6ava6 ama trqq seki den usardna raota
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
купи си ел карнетин стува около 20 лева и тренираи мн усилено бягаи постоянно и коремни преси редовно прави и за 1 месец ще видиш резултата
аи да ти каже че мястото на темата ти не е тука
mersi za suvetite , smiatam da gi poslu6am , a i sorka 4e temata sam ia pusnal tukaae
Както казаха по горе прави по повече коремни преси и гледаи да се храниш с по леки храни не яж касно вечер и след тренировки да не се натапчеш щото няма да е имало никакав смисал от тях, а изпий едно кисело мляко примерно.И да знаеш че течностите подуват корема тай че по леко с тяхуспех
Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.
![]()
![]()
ДА! От коремните преси може да има резултат, а и ако искаш да се стегнеш малко няма да е зле и да ходиш на фитнес
![]()
![]()
![]()