.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 257
    Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!

какво мислите за тях...какво е според вас един метросексъален мъж..даите мнения и сри че я пускам тука не е за тука ама нз каде...!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.

Мега фен Аватара на koalka
    [b]Съгласна съм с `Death`Whore`-приличат на педали, които полагат прекалено много грижи за себе си.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    Ъхъ... и аз така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Както съм казвала и ще казвам - ако искам гладки крака, ще си хвана женско

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аааа, това с гладките крака е ужасно.
    Имам един в класа ми.. тоя е с по-гладки крака от мен. Когато го видях за пръв път ми идеше да се застрелям. Ужасно е.
    А и се почувствах някак си... повече мъж..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така е както каза `Death`Whore` - мъже(момчета), които прекаляват с грижите за себе си.. повечето fashion-и са такива ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ГЕЙОВЕ ! фешънченца

ej meris 4e me svetna kakwo e twa metroseksualni

Фен
    Град
    аз не се определям точно като метро ама права това онива...хората се опитват да се по красиви да ви кажа аз изниняваите..да са харесвани..балъци...и аз си брусна краката и аз се поддржам...и аз хода на козметик от време на време да ми почисти лицето и тн...и аз разбирам от мога и гледам да съм в крак с нея не да носа един и същи чифт дънки 3 години...да копувам си сезинни дрешки...ама сум харесван...проблем имали това е новият мъж...никои не е казал че новото е наи хубаво но секи си избира...И МЕТРОТАТА НЕ СА ГЕЙОВЕ..ххх тва е наи тъпото исказване метрото е човек с която една жена може да прави абсолютно всичко..може да си прват маски на лицата кола маска и тн...и все пак да изпитва ужасно привличане от ЖЕНИ!!!.......хх това са метротата...!!!

Guest
    МАЛОУМНИК

Какво ви харесва в това да преличате повече на жени???

Мега фен
    Никой не е казвал, че "метротата" спят с мъже. И хубаво, бъди си харесван, това няма нито да ме накара аз да те харесам, нито ще промени мнението ми. Мъжът е мъж - мъжествен е, ако щеш и космат.

Бтв, какво против носенето на едни и същи дрехи няколко години имаш? Аз си пазя дрехите и си нося една блуза, купена преди 5-6 години. Нещо ще кажеш ли?

Виждаш ли - мислиш като фръцла. Правиш се на красив, за да те харесват жените. А би трябвало да си просто такъв, какъвто си, какъвто се харесваш. Ако си свестен, жените ще те харесват.

Guest
    Никой не е казвал, че "метротата" спят с мъже. И хубаво, бъди си харесван, това няма нито да ме накара аз да те харесам, нито ще промени мнението ми. Мъжът е мъж - мъжествен е, ако щеш и космат.

Бтв, какво против носенето на едни и същи дрехи няколко години имаш? Аз си пазя дрехите и си нося една блуза, купена преди 5-6 години. Нещо ще кажеш ли?

Виждаш ли - мислиш като фръцла. Правиш се на красив, за да те харесват жените. А би трябвало да си просто такъв, какъвто си, какъвто се харесваш. Ако си свестен, жените ще те харесват.
    Според теб тия кви са? Повече мъже или жени?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    автора, доколкото разбирам, ти си от мъжки пол и така... нали... случаааайно пускаш тема за метросекситата, и още по-случайно ти си метро ("ама не точно") и при първото неодобрение почваш да се обясняваш (оправдаваш) какво, защо и как... несигурен в себе си и това, което правиш ли се чувстваш ?
    тука ще има гоуем сеир тия теми винаги почват и свършват зуе

хев фън кидс

Guest
    [quote="Seizure of Power"]автора, доколкото разбирам, ти си от мъжки пол и така... нали... случаааайно пускаш тема за метросекситата, и още по-случайно ти си метро ("ама не точно") и при първото неодобрение почваш да се обясняваш (оправдаваш) какво, защо и как... несигурен в себе си и това, което правиш ли се чувстваш ?
    тука ще има гоуем сеир тия теми винаги почват и свършват зуе

хев фън кидс [/quote

Най-лудиО у форумО

Фен
    Град
    чакаи бе и аз съм мужествен както ти казваш DEATH нещо си там аз тези процедури си ги права през лятото и топлото време смисал,а темата е пуснах да разбера какво мислят др-те...!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    чакаи бе и аз съм мужествен както ти казваш DEATH нещо си там аз тези процедури си ги права през лятото и топлото време смисал,а темата е пуснах да разбера какво мислят др-те...!!!
    Мъжествен си колко азис нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    ee бастун..........я по кротко бе....доста повече от него сум аз съм номален човек...просто през лятото полагам повече грижи за себеси.....а ти се дръж по коротко а..не бъди толкова отворен ясно ми е колко си харесван и колко не сати отворени очите кои харесват момичетата...поне по надутите и готините(не че аз ги обичам тях ама..)!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ee бастун..........я по кротко бе....доста повече от него сум аз съм номален човек...просто през лятото полагам повече грижи за себеси.....а ти се дръж по коротко а..не бъди толкова отворен ясно ми е колко си харесван и колко не сати отворени очите кои харесват момичетата...поне по надутите и готините(не че аз ги обичам тях ама..)!!!
    Ти си на КАФЕВООО... По това твое мнение си личи къв си.... Да ставаш някъв ,да се обличаш,държиш и т.н. ,за да те харесват момичета.Трябва да те харесват такъв какъвто си ,а не да се правиш на някой друг,ама тва на теб ти е трудно да го разбереш .И вие фешънчетата и тия ,дето сте "метросексуални" сте повече ЖЕНИ ,отколкото МЪЖЕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти си на КАФЕВООО... По това твое мнение си личи къв си.... Да ставаш някъв ,да се обличаш,държиш и т.н. ,за да те харесват момичета.Трябва да те харесват такъв какъвто си ,а не да се правиш на някой друг,ама тва на теб ти е трудно да го разбереш .И вие фешънчетата и тия ,дето сте "метросексуални" сте повече ЖЕНИ ,отколкото МЪЖЕ !!!!
    на същото мнение съм

До автора: не може да се мислиш и наричаш мъж а да се държиш като жена...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Приятелю, по-добре спести малко време от кола-маска, или маска на лицето, и го оползотвори за уроци по родният ти език (ако това е българският, ако е друг език - значи се справяш добре). По темата - и за мен понятието "метросексуален" е умалителното на хомосексуалист, просто защото напоследък стана обидно дори да ти казват хомосексуалист, та се наложи да се използва някоя по-малко обидна дума. Когато и тази дума ще стане обидна - ще се намери нова.
    П.С.> Топчо, не използвай лафовете на хората от други форуми, като не си им плащал авторски права! Виждаш какво става с торентите. Гледай да няма и за теб съд до дупка за авторски права!
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Приятелю, по-добре спести малко време от кола-маска, или маска на лицето, и го оползотвори за уроци по родният ти език (ако това е българският, ако е друг език - значи се справяш добре). По темата - и за мен понятието "метросексуален" е умалителното на хомосексуалист, просто защото напоследък стана обидно дори да ти казват хомосексуалист, та се наложи да се използва някоя по-малко обидна дума. Когато и тази дума ще стане обидна - ще се намери нова.
    П.С.> Топчо, не използвай лафовете на хората от други форуми, като не си им плащал авторски права! Виждаш какво става с торентите. Гледай да няма и за теб съд до дупка за авторски права!
    Аз имам тяхното лично сългасие .
    Господин Джордан внимавай ,защото ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ЗАГАЗИШ !

Кво е тва метеросексуален мъж!?
    Light The Universe

Град
    Там, където е сърцето...
    ми момчета които попрекаляват с грижите за външния си вид
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    In Your Mind
    Мии... некси... да кажа на автора, че едно е да следиш всяка модна тенденция, друго е да носиш години наред едни и същи дрехи. И кво, всички които не следват скапаната ви мода с пухчета и протъркани дънки ходят като клошари от село ли? Бе яяя....
    И да, мразя метросексуални мъже. Искам МЪЖ, с косматите си ръце и крака. И с нормални МЪЖКИ дрехи (не розови тениски и якета с пухче), а не някакъв фръцльо, дето ми седи по 2 часа пред огледалото!
    И за щастие това не е новият мъж. Още си има нормални, а не женствени.
    Сериозно, ще стана лесбийка ако всички мъже станат такива.
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си