.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 257
    Супер фен
    Мнението ми за метросексуалните мъже е, че са едни много добре поддържани хора, полагащи доста грижи за себе си и целящи винаги да са с перфектен външен вид, което в никакъв случай не ги прави гейове (е, има и такива разбира се), както повечето твърдят. Аз лично се кефя на този вид мъже.

Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    ...по-плътно до душата си

Как човек се чувства "плътно до душата си?"
    Най-кратко казано да се чувства себе си, да знае какво се иска и какво той иска от себе си. Да бъде по-близо до душата си. Да бъде себе си. Тва е най-кратко казано

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Мнението ми за метросексуалните мъже е, че са едни много добре поддържани хора, полагащи доста грижи за себе си и целящи винаги да са с перфектен външен вид, което в никакъв случай не ги прави гейове (е, има и такива разбира се), както повечето твърдят. Аз лично се кефя на този вид мъже.
    Перфектният външен вид е различен за мъжете и жените. Те по начало са коренно различни.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.

Педал си ти... аз се подържам и съм Хетеро не са смятам за гей защото са подържам... ти ако си някав запуснат това си е твой проблем..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

kkkkkkk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.

Педал си ти... аз се подържам и съм Хетеро не са смятам за гей защото са подържам... ти ако си някав запуснат това си е твой проблем..
    какво очакваш от гаден метъл ? то му дай да се мъкне със черно гадна не мита коса гнусни кубинки и тъпо наркоманско мислене те не са хора е по добре фешъни от колкото метъли

Мега фен
    1. Аз съм жена.
    2. Достатъчно пъти обясних, че като казвам "педал" нямам предвид хомосексуалист! Не обиждам хората заради сексуалната им ориентация.
    3. Косата ми е доволно чиста и красива.
    4. Обяснете ми какво имате против черното, обаче човешки.
    5. Не нося само черно.

MontellPorter
    Guest
    Метал с фешън дрехи

Мега фен
    Тъпи ли сте? Човекът каза, че е по-добре да си фешън, отколкото метъл.

Мега фен
    Истината е, че метълите се определят като такива заради музиката, а фешъните - заради външния си вид. Според теб кое е по-тъпо?

Мега фен
    Я ми кажи според разбиранията си като какъв се определяш. И се научи да пишеш грамотно.

Мега фен
    Когато човек е грамотен, не се старае да пише грамотно. И следващият път не ми пиши, след като подценяваш ума ми.

Мега фен
    Не съм го отричала

Мега фен
    По отношение на музиката - да.

Град
    V stranata na mechtite
    Метросексуалните нямам нищо против харесвам мъже грижещи се външния си вид,крайно време и те да почнат не само ние,пък и е много сладко според мен
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Град
    V stranata na mechtite
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Метросексуалните нямам нищо против харесвам мъже грижещи се външния си вид,крайно време и те да почнат не само ние,пък и е много сладко според мен
    Така е много е....... ЖЕНСТВЕНО !
    Защо бе може момчето да се грижи за себе си,пък да си е нормален искам да кажа да си пада по момичета не е задължително да е гей
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Мега фен

sk8 is gr8
    Guest
    aweee hora kvo vi stava ...muja si e muj i to4ka.kvo sq fe6anite sled kato doyde novata moda bvednaga 6e huknat sled neq ako sq si4ki stanat rapari ili nqkvi dr i te 6te sa takiva.za da gi haresvat momi4etata pove4eto ot tqh hodat na maski i kolamaski samo za da haresvat ..no tva e tupo i geysko s dve dumi trqa da si takaf k1fto si ako si muj si si muj ako jena jena i ne se opitva6 da sa pray6 na drug (ne samo za pola)

Емо, бих се радвал да добавиш "футболен отбор" Левски. Не смятам, че е редно с изпълненията от подписа ти да злепоставяш националния герой
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Guest
    Някой хора са безлични, други пък са много лични. Личните се забелязват, но безличните успяват.
    Кое е по-добре - да живееш добре или да се забелязваш?

Guest
    Аз заради тъпите фешъни и чалгари не ходя по центъра на София много. Там е паплачта, а пък към 18 часа се прибират в гето Левски.

Guest
    Аз заради тъпите фешъни и чалгари не ходя по центъра на София много. Там е паплачта, а пък към 18 часа се прибират в гето Левски.

Мега фен

Вярно, че тук е чалгария и цигания, но не съвсем целия квартал е такъв

Guest
    Е, да, ама пък преди да стане кочина в 7 часа сутринта е готино. Нито хора, нито нищо. Представяте ли си пл. Славейков празен? Това става сутрин между 6 и 7 часа.

Мега фен
    Всичко е много по-красиво през нощта и неналичието на хора е една от причините да е така

Guest
    Да, бе, мислят се за кой съм аз, само защото живеят в центъра на столицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си