.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 257
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    аз не се определям точно като метро ама права това онива...хората се опитват да се по красиви да ви кажа аз изниняваите..да са харесвани..балъци...и аз си брусна краката и аз се поддржам...и аз хода на козметик от време на време да ми почисти лицето и тн...и аз разбирам от мога и гледам да съм в крак с нея не да носа един и същи чифт дънки 3 години...да копувам си сезинни дрешки...ама сум харесван...проблем имали това е новият мъж...никои не е казал че новото е наи хубаво но секи си избира...И МЕТРОТАТА НЕ СА ГЕЙОВЕ..ххх тва е наи тъпото исказване метрото е човек с която една жена може да прави абсолютно всичко..може да си прват маски на лицата кола маска и тн...и все пак да изпитва ужасно привличане от ЖЕНИ!!!.......хх това са метротата...!!!
    на мене пък ми харесват такива,много са готини даже,кво лошо че се бил нагласил повече пича,пък тва че има по-гладки крака от някои момичета..не би ли трябвало момичето да се замисли...
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Голям фен
    аз не се определям точно като метро ама права това онива...хората се опитват да се по красиви да ви кажа аз изниняваите..да са харесвани..балъци...и аз си брусна краката и аз се поддржам...и аз хода на козметик от време на време да ми почисти лицето и тн...и аз разбирам от мога и гледам да съм в крак с нея не да носа един и същи чифт дънки 3 години...да копувам си сезинни дрешки...ама сум харесван...проблем имали това е новият мъж...никои не е казал че новото е наи хубаво но секи си избира...И МЕТРОТАТА НЕ СА ГЕЙОВЕ..ххх тва е наи тъпото исказване метрото е човек с която една жена може да прави абсолютно всичко..може да си прват маски на лицата кола маска и тн...и все пак да изпитва ужасно привличане от ЖЕНИ!!!.......хх това са метротата...!!!

Няма нови и стари мъже!Има или мъже или педали!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Мии... некси... да кажа на автора, че едно е да следиш всяка модна тенденция, друго е да носиш години наред едни и същи дрехи. И кво, всички които не следват скапаната ви мода с пухчета и протъркани дънки ходят като клошари от село ли? Бе яяя....
    И да, мразя метросексуални мъже. Искам МЪЖ, с косматите си ръце и крака. И с нормални МЪЖКИ дрехи (не розови тениски и якета с пухче), а не някакъв фръцльо, дето ми седи по 2 часа пред огледалото!
    И за щастие това не е новият мъж. Още си има нормални, а не женствени.
    Сериозно, ще стана лесбийка ако всички мъже станат такива.
    =D> Е това е мнение ! Спокойно няма всички да станем ,такива боклуци ,а ще си останем нормални ,но тея женствените са станали прекалено много И като говореше за розовите простотии ,вече ходят и с розови връзки

Град
    Бургас
    Квото и да си говорите метросексуалиста не е мъж, а пародия

Мега фен
    Мъжествен?

Ами не ми допадат толкова...Обезкосмяването.. йде то си се прави за лична хигиена (пък и някои имат особена нужда),но това с грима ме разбива.Мъж,който ходи по салони(за красота) и се облича като ежедневно модел?Че то мъж ли е? Както и да е ,всеки има право да живее както си иска...Само ще цитирам една героиня от филм: "Мъже,които правят грешки като жени,а се извиняват като мъже- не ми ги препоръчвай!"
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Цитирай Първоначално написано от bARbiTy
    на мене пък ми харесват такива,много са готини даже,кво лошо че се бил нагласил повече пича,пък тва че има по-гладки крака от някои момичета..не би ли трябвало момичето да се замисли...
    Оффф.. не мислиш ли, че той ("момчето") трябва да се замисли ако краката са му по-гладки от на момиче?????!!!!!!

Мега фен
    Аз пък не видях някой да казва, че краката на младежа са по-гладки от на някое момиче.

Онова беше за поприцнип Метросексуалните, не за автора/авторката

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    И мен ме дразнят тея якета с пухчета и розови нещица,ама като цяло е добре мъжете да се поддържат. Но не да си скубят веждите във всеки случай...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

:}

Metroseksualniq e tozi koito se griji izkliuchitelmno mnogo za vynshniq si vit obezkosmqva se navsqkade kato gol ohliov oblicha se malko po jenski taka..abe s edna duma pedal.. daskala po angliiski na sasedniq klas e tochno takaf...mn mi e smeshen..

абеее кажи че е нещо като травестит, който си пада по жени (ама не е сигурно)

Мега фен
    Не бъркай понятията.

Guest
    Ще използвам една известна фраза на МустакО:Дъ бритиш хомусекшуал броук дЪ геЙм.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    az na takiva myje /momcheta im vikam podyrjani ..lichno men vinagi sa me kefeli ..
    i nesym syglasna s teb che sa ..pedali ..
    `Death`Whore` okee kfo teb shtete kefi poveche ako priqtelq ti smyrdi ujasno ..nesa podyrja hodi s edni i syshti drehi i t.n..mejdu pedali i podyrjani momcheta/myja ima ogromna razlika
    p.s moe mnenie

Мега фен
    Не смърди, много си е чистоплътен даже. Това, че не се епилира и не ходи на козметик не значи, че не се и къпе.
    "Педали" е просто определение, много се връзвате

Не смърди, много си е чистоплътен даже. Това, че не се епилира и не ходи на козметик не значи, че не се и къпе.
    "Педали" е просто определение, много се връзвате
    mm az nqmah predvid za obeskosmqvaneto za men e bez znachenie..tva no podyrjanite myje nesa pedali vse edno podyrjena jena-kurva taka izl.. ai nqma da se vryzvam mn..shtom kazvash

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    'Мъже' ... ?!?
    Силно казано, че са мъже...

Пфф...като видя някакви с пухчета и ботушки... уау..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от decu4ka
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    az na takiva myje /momcheta im vikam podyrjani ..lichno men vinagi sa me kefeli ..
    i nesym syglasna s teb che sa ..pedali ..
    `Death`Whore` okee kfo teb shtete kefi poveche ako priqtelq ti smyrdi ujasno ..nesa podyrja hodi s edni i syshti drehi i t.n..mejdu pedali i podyrjani momcheta/myja ima ogromna razlika
    p.s moe mnenie
    та, ако не е метросекси, "поддържан" и т.н, значи задължително е 100% мърляв мърляч ?
    що въобще се опитвате ? (да мислите)
    п.п. ясно, че мнението е твое
    няма да е на леля ти Пена

nesym kazala che ako ne e podyrjam e myrlqch ili neshty ot sorta..prosto mn po priqtno shte mi e ako nqkoi e ..naglasen podyrjan i ..t.n ne nese opitvam taka mislq..i spored men e taka..

Мега фен
    Тогава си запази предположенията относно мъжа ми Ти харесваш поддържани, хубаво.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от decu4ka
    nesym kazala che ako ne e podyrjam e myrlqch ili neshty ot sorta..prosto mn po priqtno shte mi e ako nqkoi e ..naglasen podyrjan i ..t.n ne nese opitvam taka mislq..i spored men e taka..
    Ако станеш лесбийка гаджетата ти ще си преличат със сегашните ти .

Нямам нищо против метеросексуалните мъже.. хубаво е,че някои полагат повечко грижи за себе си, но мен някак си.. не ме привличат
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Re: ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!

какво мислите за тях...какво е според вас един метросексъален мъж..даите мнения и сри че я пускам тука не е за тука ама нз каде...!!!!
    Ми метросексуален мъж е....МЪЖ,който полага страшно много грижи за себе си..(вече са изброени преди мен)...Но това в никакъв случай не го прави педал или нещо такова!Не мисля,че мъжът трябва да мирише,да е потен и космат за да е мъж!!!!!!!!!!!!Абе,хора вие в кое време живеете?!Нещата се променят....жените преди не са се бръснали,а в ден днешен?!И с мъжете става така.....Е аз предпочитам за си легна с някой поддържан,модерен пич!Пък наричайки педерасти всички,които се поддържат,то вие веднага обричате всички тези актиори и певци,по които точите лиги на хомосексуализъм!
    П.С.Мойто момче се поддържа и гарантирам за потентността му и мъжествеността му,пък вие си лягайте с ваще "истински мъже"!!!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    маико маико...думи нямам вече...вие хора сте толкова затворени и старомодни...евала казвам на тези които маилко поне ме докрепиха....вие сте толкова..западанали..изоста нали...комплексирани....немо ете да се огледате...сички се кефиет на тия дето ги гледате по тв-то и живеят в лъскав живот....на тези по филмите...неполагате и малко старание да разберете че това е новия мъж...хубаво стоите си старомодни ама недеите да ми спорите че това са педали..просто не го приемате някои да се поддържа толкова..ко даи пръдни уригнисе да смардиш на пот пусни си шкембе и питаи само ко има за ядене и каде е бирата в това ли искате да се превърнете..не съм казал че не полагате никаква грижа за себеси по горе това са краиностите...ама извиняваите..това че се опитваш да се докоснеш до карасивия живот...до това да си харесван...до това да си център на внимани..да си център на внимани...в днешно време красотата прави мн ужасно мн...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си