- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!
на мене пък ми харесват такива,много са готини даже,кво лошо че се бил нагласил повече пича,пък тва че има по-гладки крака от някои момичета..не би ли трябвало момичето да се замисли...Първоначално написано от Bacard1
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Първоначално написано от Bacard1
Няма нови и стари мъже!Има или мъже или педали!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
=D> Е това е мнение ! Спокойно няма всички да станем ,такива боклуци ,а ще си останем нормални ,но тея женствените са станали прекалено многоПървоначално написано от Alerta
И като говореше за розовите простотии ,вече ходят и с розови връзки
![]()
Квото и да си говорите метросексуалиста не е мъж, а пародия![]()
Мъжествен?![]()
Ами не ми допадат толкова...Обезкосмяването.. йде то си се прави за лична хигиена (пък и някои имат особена нужда),но това с грима ме разбива.Мъж,който ходи по салони(за красота) и се облича като ежедневно модел?Че то мъж ли е? Както и да е ,всеки има право да живее както си иска...Само ще цитирам една героиня от филм: "Мъже,които правят грешки като жени,а се извиняват като мъже- не ми ги препоръчвай!"
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Оффф.. не мислиш ли, че той ("момчето") трябва да се замисли ако краката са му по-гладки от на момиче?????!!!!!!Първоначално написано от bARbiTy
![]()
Аз пък не видях някой да казва, че краката на младежа са по-гладки от на някое момиче.
Онова беше за поприцнип Метросексуалните, не за автора/авторката
И мен ме дразнят тея якета с пухчета и розови нещица,ама като цяло е добре мъжете да се поддържат. Но не да си скубят веждите във всеки случай...
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Metroseksualniq e tozi koito se griji izkliuchitelmno mnogo za vynshniq si vit obezkosmqva se navsqkade kato gol ohliov oblicha se malko po jenski taka..abe s edna duma pedal.. daskala po angliiski na sasedniq klas e tochno takaf...mn mi e smeshen..
абеее кажи че е нещо като травестит, който си пада по жени (ама не е сигурно)
![]()
Не бъркай понятията.
Ще използвам една известна фраза на МустакО:Дъ бритиш хомусекшуал броук дЪ геЙм.
az na takiva myje /momcheta im vikam podyrjani ..lichno men vinagi sa me kefeli ..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
i nesym syglasna s teb che sa ..pedali ..
`Death`Whore` okee kfo teb shtete kefi poveche ako priqtelq ti smyrdi ujasno ..nesa podyrja hodi s edni i syshti drehi i t.n..mejdu pedali i podyrjani momcheta/myja ima ogromna razlika
p.s moe mnenie
Не смърди, много си е чистоплътен даже. Това, че не се епилира и не ходи на козметик не значи, че не се и къпе.
"Педали" е просто определение, много се връзвате![]()
mm az nqmah predvid za obeskosmqvaneto za men e bez znachenie..tva no podyrjanite myje nesa pedali vse edno podyrjena jena-kurva taka izl..Първоначално написано от `Death`Whore`
ai nqma da se vryzvam mn..shtom kazvash
![]()
'Мъже' ... ?!?
Силно казано, че са мъже...
Пфф...като видя някакви с пухчета и ботушки... уау..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
та, ако не е метросекси, "поддържан" и т.н, значи задължително е 100% мърляв мърлячПървоначално написано от decu4ka
?
що въобще се опитвате ? (да мислите)
п.п. ясно, че мнението е твое
няма да е на леля ти Пена![]()
nesym kazala che ako ne e podyrjam e myrlqch ili neshty ot sorta..prosto mn po priqtno shte mi e ako nqkoi e ..naglasen podyrjan i ..t.n ne nese opitvam taka mislq..i spored men e taka..
Тогава си запази предположенията относно мъжа миТи харесваш поддържани, хубаво.
Ако станеш лесбийка гаджетата ти ще си преличат със сегашните ти .Първоначално написано от decu4ka
Нямам нищо против метеросексуалните мъже.. хубаво е,че някои полагат повечко грижи за себе си, но мен някак си.. не ме привличат![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Ми метросексуален мъж е....МЪЖ,който полага страшно много грижи за себе си..(вече са изброени преди мен)...Но това в никакъв случай не го прави педал или нещо такова!Не мисля,че мъжът трябва да мирише,да е потен и космат за да е мъж!!!!!!!!!!!!Абе,хора вие в кое време живеете?!Нещата се променят....жените преди не са се бръснали,а в ден днешен?!И с мъжете става така.....Е аз предпочитам за си легна с някой поддържан,модерен пич!Пък наричайки педерасти всички,които се поддържат,то вие веднага обричате всички тези актиори и певци,по които точите лиги на хомосексуализъм!Първоначално написано от Bacard1
П.С.Мойто момче се поддържа и гарантирам за потентността му и мъжествеността му,пък вие си лягайте с ваще "истински мъже"!!!!![]()
маико маико...думи нямам вече...вие хора сте толкова затворени и старомодни...евала казвам на тези които маилко поне ме докрепиха....вие сте толкова..западанали..изоста нали...комплексирани....немо ете да се огледате...сички се кефиет на тия дето ги гледате по тв-то и живеят в лъскав живот....на тези по филмите...неполагате и малко старание да разберете че това е новия мъж...хубаво стоите си старомодни ама недеите да ми спорите че това са педали..просто не го приемате някои да се поддържа толкова..ко даи пръдни уригнисе да смардиш на пот пусни си шкембе и питаи само ко има за ядене и каде е бирата в това ли искате да се превърнете..не съм казал че не полагате никаква грижа за себеси по горе това са краиностите...ама извиняваите..това че се опитваш да се докоснеш до карасивия живот...до това да си харесван...до това да си център на внимани..да си център на внимани...в днешно време красотата прави мн ужасно мн...!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}