.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 257
    Guest
    Жени, плюете ги, ама ходите с такива (със сигурност поне няколко от тук ходят, но крият).
    Мъже, вие не ставайте такива, мен искат да ме направят и честно да си призная се чудя, но за сега държа фронта. Но не съм и дарк стил, аз просто съм без стил.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Жени, плюете ги, ама ходите с такива (със сигурност поне няколко от тук ходят, но крият).
    Мъже, вие не ставайте такива, мен искат да ме направят и честно да си призная се чудя, но за сега държа фронта. Но не съм и дарк стил, аз просто съм без стил.
    Ако стана метеро ли... там кво беше влаково...
    Абе та ако стана такъв ще ме искате ли тогава!?
    Жените питам!
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ако стана метеро ли... там кво беше влаково...
    Абе та ако стана такъв ще ме искате ли тогава!?
    Жените питам!
    Само да добавя, че и аз това имах предвид да ги питам.

Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    ГЕЙОВЕ ! фешънченца
    даа...със сладурски ботушлета,гъзарски якенца тип "шибан педал" и пет тона фон дьо тен
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    Накрая и аз ще жзема да стана фешън, щом момичетата харесват мъже с ясно изразен стил. Ще си купя яке с пухче, розова блуза Лакосте, разкъсани дънки, очила, фешън прическа ще си направя. Но ботушки не щото е гейско. Писна ми да гледам хубави момичета с фешъни, по-надути от тях и грозни. Че, те без грим са едно нищо и без лъскавите нещица по тях. А скоро ще стане модерно и онова блестящото по кожата да си слагат то как се казва?

Мнението ми за метросексуалните мъже е строго отрицателно.В последно време мъжът все повече започва да прилича на жена.Жената работи наравно с мъжа- това едно на ръка. Но външните прилики на мъжете и жените-това ме отвращава.Оскубани вежди, обръснати крака, тонове парфюм, лакирани с безцветен лак нокти-това вече не са приумици на екстравагантни холивудски акторьи, а характеристики на нормалните мъже, които виждам по улиците всеки ден.Това не означава че си падам по миризливи косматковци.Но момчета, моля ви се правете разлика между спазване на хигиена и преврщане в жена

Guest
    А скоро ще стане модерно и онова блестящото по кожата да си слагат то как се казва?

Guest
    Sorry 4e 6te pi6a na latinica no nqma BG
    Po otno6enie na metrotata i az mislq 4e prekalqvat, no realno poglednato srednostatisti4eskiq b1lgarin nqma 4ak tolkova mn pari, 4e da si kupuva drehi vseki mesec. Ako vseki ima6e 6te6e da si kopuva predpolagam. Opredeleno fesh1nite ne mi ponasqt. VSE PAK STE M1JE WE. Kfi sa teq puh4eta i rozovi bluzki! Ima dosta po qka moda, specialno k1m mladiq m1j!

Мега фен
    Не разбрах кой е казал, че истинският мъж е потен и мръсен. Няма нужда да си измисляте.

Guest
    А женската мода сега ви харесва така ли? Грозните очила цеце, отвратителна филирана коса, лъскави дрешки, под кръста?! И женската мода е гадна! Затова и мъжката! А да не говорим, че много по-момичешко е с дънков комбинезон, шарена блуза, опашки (може и без) и шапка-идиотка. Кво се правят на големи жени като са малки?!?!?!?!?! Май българските жени са по-зле и от мъжете. Обличат се отвратително жените и те са виновни за мъжете.

Guest
    Само преди осем години са се носили по-добре във всяка възраст, а сега май жените тотално изпростяха. Леле леле. Очила-цеце, филирана коса, изкуствени нокти, лак за устни, дънки под кръста. Изобщо чалга и простотия от всякъде, после САМО мъжете били носили грозни дрехи. Глупости. Всичко тръгна от жените и то в отвротителната 2002 година и още не е свършило. Къде са нормалните дрехи? Къде са шарените, детски блузки, които не показват пъпа? Къде са нормалните дънки и НЕфилираните коси?

Супер фен
    Свиква се ,но малко трудно ги възприемам...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    nqmam kakvo pove4e da dobavq
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

barovec
    Guest
    Абе вие у 10 век ли живеете? И аз си махам космите навсякъде и си скъба веждите и това ме прави педал?Да ама не и мога да ви кажа че съм на 17 и съм мн готин пич и съм спал с мн хубави момичета а вие комплексарчета такива вместо да пише в форума я отивайте на кола маска

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от barovec
    Абе вие у 10 век ли живеете? И аз си махам космите навсякъде и си скъба веждите и това ме прави педал?Да ама не и мога да ви кажа че съм на 17 и съм мн готин пич и съм спал с мн хубави момичета а вие комплексарчета такива вместо да пише в форума я отивайте на кола маска
    Аз и без да съм метросексуален ходя на кола-маска! А ти на училище ходиш ли? Защото не личи да ходиш!
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз и без да съм метросексуален ходя на кола-маска! А ти на училище ходиш ли? Защото не личи да ходиш!
    Еми браво пич Ми хода на даскало зашо?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Еми браво пич Ми хода на даскало зашо?
    Караш човека да се повтаря.
    Защото не ти личи.(колко съм търпелив към умствено увредени)
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    Ей ,манафи ! Пак лъжете хората ! Едно е да спазваш лична хигиена и съвсем друго да си ЖЕНСТВЕН,като вас фешънчетата !

НА ПРИКАЗКИ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ,АМА КОГАТО ПОТЪРСЯ ПРОБЛЕМА НЕ ГОВОРИТЕ А ?

Пример давам веднага:

Ние минаваме 5 човека и няколко фешънчета се направиха на оборотни пред курвите си ,ама когато потърсихме проблема набързо млъкнахте.Защо така? И винаги сте повече от нас ,но никога не смеете да скочите?

ХИТЛЕЕЕРР ЩЕ ВИ ОПРАВИ !

Guest
    Ей ,манафи ! Пак лъжете хората ! Едно е да спазваш лична хигиена и съвсем друго да си ЖЕНСТВЕН,като вас фешънчетата !

Пример давам веднага:

Ние минаваме 5 човека и няколко фешънчета се направиха на оборотни пред курвите си ,ама когато потърсихме проблема набързо млъкнахте.Защо така? И винаги сте повече от нас ,но никога не смеете да скочите?

ХИТЛЕЕЕРР ЩЕ ВИ ОПРАВИ !

Е мн си отворен какво те интересуват другите а?Всеки си има тяло и преценява какво да прави с него нали така?Ти май завишдаш на нас че ходим с по готини момичета а?

Голям фен

Пример давам веднага:

ХИТЛЕЕЕРР ЩЕ ВИ ОПРАВИ !
    Колко е яко да определяш човека по това дали може да удари друг човек. Факта,че можеш наистина те прави по готин ^^ . Психолозите са тъпи да смятат това за увреждане.
    И все пак ще цитирам един човек който много уважавам,демек себе си "Ти си идиот"

Guest
    НА КАФЕВООО СТЕ !!!

Готин вика ,другия малоумник пък разправя ,че ебе по-готини момичета За кво да ти завиждам бе?Че си по-женствен от азис?

А за това да ми скочат имах предвид,че те са пет пъти повече от нас ,ама пак не им стиска.НАЛИ СЕ ПИШАТ ГОЛЕМИТЕ МЪЖЕ?

Голям фен
    Ако не бях съвършен и космат бих се разкрасявал.
    Бтв топузко те може да са женствени и да такива са,
    освен тва са тъпи,но нека не пропускаме факта,че и ти си тъп.
    И бтв той ясно си е казал,че трябва да му завиждаш защото е спал с по-хубави жени от теб,което навярно е истина.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Ако не бях съвършен и космат бих се разкрасявал.
    Бтв топузко те може да са женствени и да такива са,
    освен тва са тъпи,но нека не пропускаме факта,че и ти си тъп.
    И бтв той ясно си е казал,че трябва да му завиждаш защото е спал с по-хубави жени от теб,което навярно е истина.
    Господи прибери си вересиите [-o<

Голям фен

Колко е яко когато незнаеш какво да кажеш да започнеш да повтаряш научени от чичо реплики.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xixi

Колко е яко когато незнаеш какво да кажеш да започнеш да повтаряш научени от чичо реплики.
    Как си знаех ,че точно това ще кажеш.Защо ти не каза нещо?
    ФЕШЪНСКА ИЗМЕТ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си