- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!
виж съ не си бръсна краката щот съм неустоим и така и няя нужда да спра да се оригвам щот ако съм твърде перфектен няма да ми отива,но аз просто констатирах че си тъп.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Иначе то е ясно,че съм като отворена книга за теб ма ми отговаряй на въпросите или приеми факта,че имаш разума на олигофренична подметка.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Мен адски ме дразнят. Напоследък започвам да виждам все повече такива, които на моменти не мога да ги различа момче ли е или момиче, ако не се вгледам наистина добре. То мани прически, мани цветни прилепнали блузки, мани протърканите дънки, гадните цайси и ботушките до глезена. Тва за мене не е момче. Нека се поддържа, щом му е кеф да се обезкосмява и да си прави маски на лицето, обаче ако почне да се облича с дрехи, които прекалено много напомнят на женски такива, вече не го възприемам. Едва ли не мъжете и жените започват да си разменят ролите и външния вид - жените отдавна са сложили панталон и са навлезли в мъжкия свят, а както все повече виждаме, мъжете правят същото и се опитват да завземат типично женския свят.
ае само се замислете колко мацки ше се обърнат днеска след тоя метросексуалния пич и колко след някой дет и да се блъснеш в него няа ти напрай впечатление.Имали грейки с пухчета и очила и ботушки и кво било още там..имат пари купуват си,а тва че някои(да не казвам повечето)момчета искат да са като тях,обаче не могат и тръгнали да си изкарват комплексите и да им викат че били педали...дайте ми ги тез педали на мене тогава аз няма да ги откажа
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Немам нищо против тех.Не ми пречат, нищо, че ги заобикалям. Според мене аз съм си добре и без да хода на козметици и т.н. А дали някоя случайна ше се обърне след мене или не, не ми пука.![]()
![]()
![]()
![]()
ЕБАТИ ПАРИТЕ ИМАТ НАПРАВО ..... ТИ СИ МАЛОУМНА БЕ ... Мога да ти кажа ,че за да се облече ,едно педалче са му нужни някъде към 100-200 лв ... Една шапка и тениска ФП са доста повече !Първоначално написано от bARbiTy
На ха хо хи хи хо да не ме оценява колко съм умен ,защото щом защитава фешънчетата си личи ,колко е интелигентен !
ЕБАТИ ПАРИТЕ ИМАТ НАПРАВО ..... ТИ СИ МАЛОУМНА БЕ ... Мога да ти кажа ,че за да се облече ,едно педалче са му нужни някъде към 100-200 лв ... Една шапка и тениска ФП са доста повече !
На ха хо хи хи хо да не ме оценява колко съм умен ,защото щом защитава фешънчетата си личи ,колко е интелигентен ![/quote]
казваш на хората да не те оценяват колко си умен,а си тръгнал баценце да се изказваш за мойто мало или многоумие,айде що не си замълчиш малко по тоз въпрос,кой по умен
На мене ми стига и една.Защо ми е да събирам купища, не виждам смисъл. Аз ли съм задръстен или нз.........Първоначално написано от babi_girl
поправка: събират повече пиклиПървоначално написано от babi_girl
едни такива заблудени като тях
![]()
ШЕФА се намесиПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Не защитавам фешъните а казвам че си тъп.Мога да кажа,че си тъп защото знам сичко,а немога да съм тъп именно защото знам всичко.Първоначално написано от аз съм неумен
С това не защитавам никой,а единствено казвам,че не си по интелегентен от табуретката ми,а повярвай тя не е много умна(не познавам по глупава табуретка).
П.П. ти си тъп
П.П.П. и фешъните са тъпи
П.П.П.П. но ти си по тъп
П.С.(така е по стилно) Аз съм гениален
Е да им имам и мъжете, и хората, и всичко, ако целта им е да събират 300 курви накуп. Ако предпочиташ да си една от ония пикли дето ходят по гъза на някой такъв лигльо и си една от многото за него и ако за теб това е причина за гордост...нещо не говори особено добре...Първоначално написано от babi_girl
мое съм пикла и кво?
Първоначално написано от bARbiTy
напикаваш се как какво.То си се разбира от думата ^^ .
и нищоПървоначално написано от bARbiTy
пикла си и толкоз
![]()
Ти въобще знаеш ли какво е истински мъж??? Изводът от това ,че фешъните ти харесват ,е че не разбираш кои са истински мъже !Първоначално написано от babi_girl
ми аз съм пример за истински мъж.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Иначе топчо пак е мъж но е тъп мъж.Якото е,че е забавно да гледаш промития му мозък да плюе по някой който също е глупав но не глупав колкото него.Топчо слава тебе че те има и че ме караш да се чувствам добре.
Първоначално написано от xixi
Радвам се ,че те карам да се чувстваш добре.
така е хихитвоето добруване е наша първа грижа !
![]()
Дамм ти си истински мъж затова ^^Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Първоначално написано от xixi
![]()
Е видяхте ли и момичетата кажаха че обичат мъжете да се подържат,затова сега млъкнетеАйде сега един въпрос към момичетата във форума-Виждате два момчета единия е метросексуален-обезкосмен скубе си веждите с хубаво фитнес тяло другия си е мъж те вика топчо космат и т.н кой ще ви хареса повече?