.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 257
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е видяхте ли и момичетата кажаха че обичат мъжете да се подържат,затова сега млъкнете Айде сега един въпрос към момичетата във форума-Виждате два момчета единия е метросексуален-обезкосмен скубе си веждите с хубаво фитнес тяло другия си е мъж те вика топчо космат и т.н кой ще ви хареса повече?
    Колега, не даваш съвсем коректен пример, затова аз ще си позволя да те коригирам със снимки. Ето, например според теб, кое момче е по-хубаво? Този имитатор на Пеньо от Биг Брадър - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=311389 или ето това обикновенно момче - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=72828 ? Не всички нормални момчета са космати и дебели, нали се сещаш? И момичетата могат да дадат мнение кой повече им харесва. Снимките са взети съвсем произволно! При зареждане на flirt4e.com снимките на тези двамата се появяват - единият е в графа "мъже с последен sms глас!", а другият в категория "TOP за последните 24 часа!", а не са нарочно подбирани с цел злепоставяне, или нещо подобно (и двете момчета на снимката не ги познавам, ако някой ги познава, или си видят снимките тук, се извинявам предварително, ако се смятат засегнати).
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    София
    Еми да, ето ^^ На мен лично ми харесва повече вторият и то не защото не съм фенка на гейоподобните момчета, а просто защото в първия момент първия като го видях и съвсем сериозно се запитах дали това наистина е момче. Въпреки че на повечето метросексуални поне им личи какво точно са. Този беше някакъв странен индивид...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Еми да, ето ^^ На мен лично ми харесва повече вторият и то не защото не съм фенка на гейоподобните момчета, а просто защото в първия момент първия като го видях и съвсем сериозно се запитах дали това наистина е момче. Въпреки че на повечето метросексуални поне им личи какво точно са. Този беше някакъв странен индивид...
    Да личи им..... ,че са ЖЕНСТВЕНИ !

Голям фен
    Е видяхте ли и момичетата кажаха че обичат мъжете да се подържат,затова сега млъкнете Айде сега един въпрос към момичетата във форума-Виждате два момчета единия е метросексуален-обезкосмен скубе си веждите с хубаво фитнес тяло другия си е мъж те вика топчо космат и т.н кой ще ви хареса повече?
    брей..
    о.О немога да преценя кой е по глуав в действителност...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    охоооо нежния ми е съгражданин ше се оглеждам за него

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от barovec
    Абе вие у 10 век ли живеете? И аз си махам космите навсякъде и си скъба веждите и това ме прави педал?Да ама не и мога да ви кажа че съм на 17 и съм мн готин пич и съм спал с мн хубави момичета а вие комплексарчета такива вместо да пише в форума я отивайте на кола маска
    А това прави ли те мъж? Явно според теб да.

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ето, например според теб, кое момче е по-хубаво? Този имитатор на Пеньо от Биг Брадър - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=311389 или ето това обикновенно момче - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=72828 ? Не всички нормални момчета са космати и дебели, нали се сещаш? И момичетата могат да дадат мнение кой повече им харесва. Снимките са взети съвсем произволно!
    Да ти кажа първия като го видях се зачудих- това момиче ли е или момче .Определено втория ми допадна повече !!! И както вече казах -много ме дразни момче да се скубе веждите!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от barovec
    Абе вие у 10 век ли живеете? И аз си махам космите навсякъде и си скъба веждите и това ме прави педал?Да ама не и мога да ви кажа че съм на 17 и съм мн готин пич и съм спал с мн хубави момичета а вие комплексарчета такива вместо да пише в форума я отивайте на кола маска
    А това прави ли те мъж? Явно според теб да.
    Ами да защо.Всяко момче иска да изглежда добре да има хубаво тяло и да спи с хубави момичета

Мега фен
    1. Не е важно какво иска, а какъв е.
    2. Колко пъти да ви кажа, че когато не разбирате, не коментирате мои мнения. Казах, че ебането не те прави мъж, да не говорим за ебането на много жени.

Guest
    1. Не е важно какво иска, а какъв е.
    2. Колко пъти да ви кажа, че когато не разбирате, не коментирате мои мнения. Казах, че ебането не те прави мъж, да не говорим за ебането на много жени.
    1Мога да ти кажа че познавам доста метросексуални момчета и всички са много свестни включително и аз и е тъпо да ни изкарвате педераси защото не сме.
    2 За секса си прав

Мега фен
    1.Аз съм от женски пол!
    2. Какво общо има характера със сексуалната ориентация?
    3. Не "ние" ви изкарваме такива, аз изрично казах, че не мисля, че "метро"-тата са хомосексуалисти. А и нямам никакъв проблем с хомосексуалистите

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    много точно казано....ХАхахаххаХАХАХамн ого са мис мешни като си слагат дънките в кецове ли там квото се казва не ме интерва аХАахаХаХАХАХха
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Guest
    1.Аз съм от женски пол!
    3. Не "ние" ви изкарваме такива, аз изрично казах, че не мисля, че "метро"-тата са хомосексуалисти. А и нямам никакъв проблем с хомосексуалистите
    Извинявай Айде стига ще се заяждали Заключвайте темата.Ясно е че има момчета който ни завиждат че сме пичове и се подържаме, а те са тъпи комплексари

Град
    ..във един измислен свят..
    Добре е един мъж да се поддържа,ама тея фешъни прекаляват...Слава Богу,че в моя град няма такива...по простата причина ,че е малък.

НОВАТА МОДА - СЪКС!!!

Guest
    Kakvo 6te kajete za bodybildarite ,pri tqh obezkosmqvaneto pederaski li izglejda ?
    ( spored men edin 50 kila maj s obezkosmeni kraka si e 4ista pederastiq )

Колко СТЕ ЗЛЕ! майкоооо, ако само знаете КОЛКО СТЕ ЗЛЕ!
    искате да ми кажете, че повече ви харесва некой космат смрад дето мерише на РСВ от гарата и носи едни дрехи и му е мазна косата и еди кво си още отвратително...
    или някой чист пич с хубави дрехи и парфюм ?! А?
    ама що казвате, че метро сексуалните са гейове...що ли ето що:
    1.сте комплексарчета и от вас не излизате
    2.дразнят ви метротата шот ви зимат мечтаните мацки
    3.не можете си позволите положението им
    4.метали сте
    5.още сте на чекии...
    ако искате ми трийте поста ама тфа е цялата истина...аре кажете ми сега, че и аз съм гей щот ми пука на кво приличам ..

смешни форумци
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Мега фен
    Kakvo 6te kajete za bodybildarite ,pri tqh obezkosmqvaneto pederaski li izglejda ?
    ( spored men edin 50 kila maj s obezkosmeni kraka si e 4ista pederastiq )
    В тези по състезанията няма и грам сексапил, даже са ми гнусни. По-добре мъж 50 кила, отколкото прекалено мускулест.

Guest
    Е какво има да се каже
    Хората са открили женското у себе си
    И са му се отдали
    Други думи които характеризират такива изтрещели типове са: гей, педераст, педал, мека китка, хомосексуалист, женчо, обратен, обърнал резбата, дупедавец, азисчовци, китайци и т.н.

Лично за мен са по-скоро травестити

И аз съм ходил на козметичка (изнудиха ме! да ми махнела някакви черни точки... е на другия ден имах пъпки! естествено не повторих... смятам че черните точки са за предпочитане пред гнойните пъпки) ама някои хора прекаляват

Бръснат ръце, крака, гърди... нямат спирка

Някъде се губи нишката в отговорите, мъжът може да поддържа и мъжественият си вид, ако е с грозно големи вежди или иска да поддържа по-оригинална прическа? И аз не знам.. фитнеса към кое спада, отиваш там, за да поддържаш тялото си, защо не и лицето си в козметичния салон? Аз не го правя, но не го и отричам.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от Death`Whore`
    1.Аз съм от женски пол!
    Извинявай Айде стига ще се заяждали Заключвайте темата.Ясно е че има момчета който ни завиждат че сме пичове и се подържаме, а те са тъпи комплексари
    А ТАКА НЕМА КО ДА КАЖЕМ ПОВЕЧЕ...ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ...МАКАР ЧЕ СМЕ ДОСТА....ХХ МИСИ...!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен
    Обаче се губи ниШката Иначе никой няма право да отрича нищо, но има пълното право да не го харесва.

еми уважавам ги,щото се пак се стараят да изглеждат добре!предпочитам ги пред някои космати мърлячи...

Да се обезкосмяваш и да се потдържаш е хубаво,но защо носят тези смешни дрехи итези смешни прически?

Guest
    Като много говорите по форумите ,някой от вас иска ли да видим ,кой е по-мъжествен на живо ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Като много говорите по форумите ,някой от вас иска ли да видим ,кой е по-мъжествен на живо ?
    батка, левскар си евалата...и аз хоа по мачове и аз праа зулумища...
    ама не сичко се решава с боя сеш ли се...аре си вкараме по 30 тупаника и кво?само хоим белезани после...в тфа време помисли колко левскарки моеш да забиеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си