- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!
Колега, не даваш съвсем коректен пример, затова аз ще си позволя да те коригирам със снимки. Ето, например според теб, кое момче е по-хубаво? Този имитатор на Пеньо от Биг Брадър - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=311389 или ето това обикновенно момче - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=72828 ? Не всички нормални момчета са космати и дебели, нали се сещаш? И момичетата могат да дадат мнение кой повече им харесва. Снимките са взети съвсем произволно! При зареждане на flirt4e.com снимките на тези двамата се появяват - единият е в графа "мъже с последен sms глас!", а другият в категория "TOP за последните 24 часа!", а не са нарочно подбирани с цел злепоставяне, или нещо подобно (и двете момчета на снимката не ги познавам, ако някой ги познава, или си видят снимките тук, се извинявам предварително, ако се смятат засегнати).Първоначално написано от Анонимко
![]()
Левски шампион але але!
Еми да, ето ^^ На мен лично ми харесва повече вторият и то не защото не съм фенка на гейоподобните момчета, а просто защото в първия момент първия като го видях и съвсем сериозно се запитах дали това наистина е момче. Въпреки че на повечето метросексуални поне им личи какво точно са. Този беше някакъв странен индивид...
Да личи им..... ,че са ЖЕНСТВЕНИ !Първоначално написано от teardrop
брей..Първоначално написано от Анонимко
о.О немога да преценя кой е по глуав в действителност...
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
охоооо нежния ми е съгражданинше се оглеждам за него
![]()
А това прави ли те мъж? Явно според теб да.Първоначално написано от barovec
Да ти кажа първия като го видях се зачудих- това момиче ли е или момчеПървоначално написано от air_J
.Определено втория ми допадна повече
!!! И както вече казах -много ме дразни момче да се скубе веждите!!!
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ами да защо.Всяко момче иска да изглежда добре да има хубаво тяло и да спи с хубави момичетаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
1. Не е важно какво иска, а какъв е.
2. Колко пъти да ви кажа, че когато не разбирате, не коментирате мои мнения. Казах, че ебането не те прави мъж, да не говорим за ебането на много жени.
1Мога да ти кажа че познавам доста метросексуални момчета и всички са много свестни включително и азПървоначално написано от `Death`Whore`
и е тъпо да ни изкарвате педераси защото не сме.
2 За секса си прав![]()
1.Аз съм от женски пол!
2. Какво общо има характера със сексуалната ориентация?
3. Не "ние" ви изкарваме такива, аз изрично казах, че не мисля, че "метро"-тата са хомосексуалисти. А и нямам никакъв проблем с хомосексуалистите![]()
много точно казано....ХАхахаххаХАХАХамн ого са мис мешни като си слагат дънките в кецове ли там квото се казва не ме интерва аХАахаХаХАХАХхаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
ИзвинявайПървоначално написано от `Death`Whore`
Айде стига ще се заяждали
Заключвайте темата.Ясно е че има момчета който ни завиждат че сме пичове и се подържаме, а те са тъпи комплексари
Добре е един мъж да се поддържа,ама тея фешъни прекаляват...Слава Богу,че в моя град няма такива...по простата причина ,че е малък.
НОВАТА МОДА - СЪКС!!!
Kakvo 6te kajete za bodybildarite ,pri tqh obezkosmqvaneto pederaski li izglejda ?
( spored men edin 50 kila maj s obezkosmeni kraka si e 4ista pederastiq )
Колко СТЕ ЗЛЕ! майкоооо, ако само знаете КОЛКО СТЕ ЗЛЕ!
искате да ми кажете, че повече ви харесва некой космат смрад дето мерише на РСВ от гарата и носи едни дрехи и му е мазна косата и еди кво си още отвратително...
или някой чист пич с хубави дрехи и парфюм ?! А?
ама що казвате, че метро сексуалните са гейове...що ли ето що:
1.сте комплексарчета и от вас не излизате
2.дразнят ви метротата шот ви зимат мечтаните мацки
3.не можете си позволите положението им
4.метали сте
5.още сте на чекии...
ако искате ми трийте поста ама тфа е цялата истина...аре кажете ми сега, че и аз съм гей щот ми пука на кво приличам ..
![]()
смешни форумци
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
В тези по състезанията няма и грам сексапил, даже са ми гнусни. По-добре мъж 50 кила, отколкото прекалено мускулест.Първоначално написано от Анонимко
Е какво има да се каже
Хората са открили женското у себе си
И са му се отдали
Други думи които характеризират такива изтрещели типове са: гей, педераст, педал, мека китка, хомосексуалист, женчо, обратен, обърнал резбата, дупедавец, азисчовци, китайци и т.н.
Лично за мен са по-скоро травестити
И аз съм ходил на козметичка (изнудиха ме! да ми махнела някакви черни точки... е на другия ден имах пъпки! естествено не повторих... смятам че черните точки са за предпочитане пред гнойните пъпки) ама някои хора прекаляват
Бръснат ръце, крака, гърди... нямат спирка
Някъде се губи нишката в отговорите, мъжът може да поддържа и мъжественият си вид, ако е с грозно големи вежди или иска да поддържа по-оригинална прическа? И аз не знам.. фитнеса към кое спада, отиваш там, за да поддържаш тялото си, защо не и лицето си в козметичния салон? Аз не го правя, но не го и отричам.
А ТАКА НЕМА КО ДА КАЖЕМ ПОВЕЧЕ...ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ...МАКАР ЧЕ СМЕ ДОСТА....ХХ МИСИ...!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Обаче се губи ниШкатаИначе никой няма право да отрича нищо, но има пълното право да не го харесва.
еми уважавам ги,щото се пак се стараят да изглеждат добре!предпочитам ги пред някои космати мърлячи...
Да се обезкосмяваш и да се потдържаш е хубаво,но защо носят тези смешни дрехи итези смешни прически?
Като много говорите по форумите ,някой от вас иска ли да видим ,кой е по-мъжествен на живо ?
батка, левскар си евалата...и аз хоа по мачове и аз праа зулумища...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
ама не сичко се решава с боя сеш ли се...аре си вкараме по 30 тупаника и кво?само хоим белезани после...в тфа време помисли колко левскарки моеш да забиеш...![]()