- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!
Искам да ми покажеш ,колко си отворен !Първоначално написано от Анонимко
Ми и аз си мислех че не харесвам онези намазани с гел, бръснати, с нови дре6ки мом4енца.... Ама кво стана... Сега ходя точно с едно лигаво, подържано мамино синче, което супер много се "конти" , ама крие бръснатите си крака в смъкнати дрешки.... Е тва че се поддържа не значи непременно че е гей.. Смисъл кой обича космите или некви дълги, мръсни нокти? Е предпочитам момчето да е такова, а не като излизаш с него да се срамуваш от външния му вид... Е на тия момчета лошото е че повечето знаят само да забиват... А в главата нямат нищо..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
В даскало да не ти викат "логиката", или "логичният", или нещо от сорта?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Левски шампион але але!
а така \Първоначално написано от v!k!tYyY
/ =D> \
/ =D>
![]()
така си е няма ко да се лъжем!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ne me kefqt mnogo. malko e strano. nito istinski maj, nito gei.
Първоначално написано от Lilo
да ама това е новия мъж...смисал трудно се приема ....ама навлиза...!!!просто това е света в днешно време е и на мен ми беше странно ама...станах и аз такъф и от доста време съм така вече!!!.........
Пак повтарям - мръсните и дълги нокти говорят за нечистоплътност. СПРЕТЕ ДА ИЗКАРВАТЕ НЕМЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ, ЧЕ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ!
Модата може да направи модерни и масовите самоубийства - ще се присъединиш ли?Първоначално написано от Bacard1
Е тва не е въпрос само на мода... Все пак е по-хубаво от естетическа гледна точкаАз поне не обичам косми...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
извинявай имам си акъл сам съм си ибрал пътя ...!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Но неведнъж каза, че такава е модата, явно това е главната причина, поради която си станал такъв.
главната причина да стана такъф са да съм харесван...обстоятелствата. ..сичко около мен..просот така стана и се радвам...така се харесва..!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Даже причината ти да станеш такъв е МАЛОУМНАПървоначално написано от Bacard1
![]()
А осъзнаваш ли, че ти трябва да си такъв, какъвто ти харесва да си, а ако си естествен, ще те харесват. А не обратното - да се чувстваш добре в кожата си да е следствие от това, че изглеждаш по начин, по който те харесват.
Метълите и всички "алтернативни" са едни тъпи позьори и се обличат ужасно. Те само в черно знаят да се носят. Луди ли са, нямат никакъв вкус за дрехи нито пък за музика.
До всички "правещи се на алтернативни":
Вътре сте си фешъни, поне го показвайте, ами не го крийте. Или сте си родени метъли? Аз до колкото знам бебетата и малките деца не слушат метъл и ги обличат родителите, по модерния начин. Никой не прави от детето си лудо, не го облича като метъл или пр., ами те после полудяват децата им. горките ви родители, боже едва ли приемат, че сте метъли и пр. Ок, слушайте си метъл, но поне не носете само черно, защото вече е просташко и прекалено натрапчиво, абе облечете се красиво бе, какво ще ви стане.
spored men da si metroseksualen nqma ni6to lo6ono mrazq takiva maje deto hodqt kato geiove i dr takiva
![]()
ама чакаи кои е казал че не се харесвам така....аз исках да се промена към добро...и да се харесвам...и преди се харесвах ама сега доста повече........!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от Bacard1
ОМФГ новия мъж?????
Ти не само,че се имаш за мъж,а при тва се имаш за "новия мъж" о.О
Нищо не навлиза идиот такъв тва че копираш някой популярен педал незначи,че сички го правят.
едно време от жените се опитваха да направят мъже, сега обратното![]()
ма аз тоз бакарди си мислех,че е някоя оглупяваща млада дама дет си е харесала някой не толкова мъжествен.Първоначално написано от Seizure of Power
Ма той си е сложил сърчице на профила х.х
наистина бе шок за мен.
mdammmmmПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Момиче съм ! ! !
Правим си се ан алтернативни - какво ви пука. Всеки се прави на някакъв, за мен може да е истинско, за друг - позьорщина.
Да, а защо тогава алтернативщината ви трае само до към двадесет и някоята година? Защо като улегнете и започнете работа не носите алтернативни дрехи на работа? Щото ви идва акъла, че всички хора вътрешно са едни и същи, просто всички искат внимание, а алтернативните субкултури са прекалено натрапчиви за да се игнорират. Престанете толкова да биете на очи и да рушите покоя и спокойствието на нормалните хора, освен това вече е демоде да се правиш на алтернативен.
Аз не руша ничие спокойствие. В момента ти го правиш - казваш ми какво да правя. Хубаво, като теб съм, но ми харесва да изглеждам по различен начин. Хората, които изглеждат като всички други, или не ги интересува, или нямат собствен вкус, или просто се притесняват какво ще кажат другите хора. Аха - демоде е. Нещата, които слушам, понякога са толкова демоде, че баща ти може да ги е слушал преспокойно. И какво от това?