.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 257
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В България не сме до расли иначе и аз съм момче дет се подържа и ми викат че съм гей хаха да ама постоянно момичета около мене и кфо прааа с тях само аз си зн.Много сте зле тия дет0 казвате че подържаните мъже са педали,а вие го казвате поради една от две причини и те са:
    1.Нямате пари да се подържате както тях а го искате
    2.Родителите ви ако разберат ще ви прибият и поради тази причина не го правите
    ДЕМЕК СТЕ НЕКФИ СДУХАНИ!
    Искам да ми покажеш ,колко си отворен !

Град
    София
    Ми и аз си мислех че не харесвам онези намазани с гел, бръснати, с нови дре6ки мом4енца.... Ама кво стана... Сега ходя точно с едно лигаво, подържано мамино синче, което супер много се "конти" , ама крие бръснатите си крака в смъкнати дрешки.... Е тва че се поддържа не значи непременно че е гей.. Смисъл кой обича космите или некви дълги, мръсни нокти? Е предпочитам момчето да е такова, а не като излизаш с него да се срамуваш от външния му вид... Е на тия момчета лошото е че повечето знаят само да забиват... А в главата нямат нищо..
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В България не сме до расли иначе и аз съм момче дет се подържа и ми викат че съм гей хаха да ама постоянно момичета около мене и кфо прааа с тях само аз си зн.Много сте зле тия дет0 казвате че подържаните мъже са педали,а вие го казвате поради една от две причини и те са:
    1.Нямате пари да се подържате както тях а го искате
    2.Родителите ви ако разберат ще ви прибият и поради тази причина не го правите
    ДЕМЕК СТЕ НЕКФИ СДУХАНИ!
    В даскало да не ти викат "логиката", или "логичният", или нещо от сорта?
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Ми и аз си мислех че не харесвам онези намазани с гел, бръснати, с нови дре6ки мом4енца.... Ама кво стана... Сега ходя точно с едно лигаво, подържано мамино синче, което супер много се "конти" , ама крие бръснатите си крака в смъкнати дрешки.... Е тва че се поддържа не значи непременно че е гей.. Смисъл кой обича космите или некви дълги, мръсни нокти? Е предпочитам момчето да е такова, а не като излизаш с него да се срамуваш от външния му вид... Е на тия момчета лошото е че повечето знаят само да забиват... А в главата нямат нищо..
    а така \/ =D> \/ =D> така си е няма ко да се лъжем!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Град
    Sofia
    ne me kefqt mnogo. malko e strano. nito istinski maj, nito gei.

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Lilo

да ама това е новия мъж...смисал трудно се приема ....ама навлиза...!!!просто това е света в днешно време е и на мен ми беше странно ама...станах и аз такъф и от доста време съм така вече!!!.........

Мега фен
    Пак повтарям - мръсните и дълги нокти говорят за нечистоплътност. СПРЕТЕ ДА ИЗКАРВАТЕ НЕМЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ, ЧЕ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1

да ама това е новия мъж...смисал трудно се приема ....ама навлиза...!!!просто това е света в днешно време е и на мен ми беше странно ама...станах и аз такъф и от доста време съм така вече!!!.........
    Модата може да направи модерни и масовите самоубийства - ще се присъединиш ли?

Град
    София
    Е тва не е въпрос само на мода... Все пак е по-хубаво от естетическа гледна точка Аз поне не обичам косми...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

Модата може да направи модерни и масовите самоубийства - ще се присъединиш ли?
    извинявай имам си акъл сам съм си ибрал пътя ...!!!

Мега фен
    Но неведнъж каза, че такава е модата, явно това е главната причина, поради която си станал такъв.

Фен
    Град
    Но неведнъж каза, че такава е модата, явно това е главната причина, поради която си станал такъв.
    главната причина да стана такъф са да съм харесван...обстоятелствата. ..сичко около мен..просот така стана и се радвам...така се харесва..!!!

Guest

главната причина да стана такъф са да съм харесван...обстоятелствата. ..сичко около мен..просот така стана и се радвам...така се харесва..!!!
    Даже причината ти да станеш такъв е МАЛОУМНА

Мега фен
    А осъзнаваш ли, че ти трябва да си такъв, какъвто ти харесва да си, а ако си естествен, ще те харесват. А не обратното - да се чувстваш добре в кожата си да е следствие от това, че изглеждаш по начин, по който те харесват.

Guest
    Метълите и всички "алтернативни" са едни тъпи позьори и се обличат ужасно. Те само в черно знаят да се носят. Луди ли са, нямат никакъв вкус за дрехи нито пък за музика.

Guest
    До всички "правещи се на алтернативни":
    Вътре сте си фешъни, поне го показвайте, ами не го крийте. Или сте си родени метъли? Аз до колкото знам бебетата и малките деца не слушат метъл и ги обличат родителите, по модерния начин. Никой не прави от детето си лудо, не го облича като метъл или пр., ами те после полудяват децата им. горките ви родители, боже едва ли приемат, че сте метъли и пр. Ок, слушайте си метъл, но поне не носете само черно, защото вече е просташко и прекалено натрапчиво, абе облечете се красиво бе, какво ще ви стане.

Guest
    spored men da si metroseksualen nqma ni6to lo6o no mrazq takiva maje deto hodqt kato geiove i dr takiva

Фен
    Град
    А осъзнаваш ли, че ти трябва да си такъв, какъвто ти харесва да си, а ако си естествен, ще те харесват. А не обратното - да се чувстваш добре в кожата си да е следствие от това, че изглеждаш по начин, по който те харесват.
    ама чакаи кои е казал че не се харесвам така....аз исках да се промена към добро...и да се харесвам...и преди се харесвах ама сега доста повече........!!!

Guest

ОМФГ новия мъж?????
    Ти не само,че се имаш за мъж,а при тва се имаш за "новия мъж" о.О
    Нищо не навлиза идиот такъв тва че копираш някой популярен педал незначи,че сички го правят.

Супер фен
    Град
    Мбабане

едно време от жените се опитваха да направят мъже, сега обратното

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

едно време от жените се опитваха да направят мъже, сега обратното
    ма аз тоз бакарди си мислех,че е някоя оглупяваща млада дама дет си е харесала някой не толкова мъжествен.
    Ма той си е сложил сърчице на профила х.х
    наистина бе шок за мен.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Метросексуален мъж е такъв, който полага грижи за себе си като фръцлива жена - маски на лицето, гланц за устни, обезкосмява се навсякъде, слага си коректор например, следи модните тенденции, купува си всеки сезон нови дрешки...аз им казвам педали.
    mdammmmm

Момиче съм ! ! !

Мега фен
    Правим си се ан алтернативни - какво ви пука. Всеки се прави на някакъв, за мен може да е истинско, за друг - позьорщина.

Guest
    Да, а защо тогава алтернативщината ви трае само до към двадесет и някоята година? Защо като улегнете и започнете работа не носите алтернативни дрехи на работа? Щото ви идва акъла, че всички хора вътрешно са едни и същи, просто всички искат внимание, а алтернативните субкултури са прекалено натрапчиви за да се игнорират. Престанете толкова да биете на очи и да рушите покоя и спокойствието на нормалните хора, освен това вече е демоде да се правиш на алтернативен.

Мега фен
    Аз не руша ничие спокойствие. В момента ти го правиш - казваш ми какво да правя. Хубаво, като теб съм, но ми харесва да изглеждам по различен начин. Хората, които изглеждат като всички други, или не ги интересува, или нямат собствен вкус, или просто се притесняват какво ще кажат другите хора. Аха - демоде е. Нещата, които слушам, понякога са толкова демоде, че баща ти може да ги е слушал преспокойно. И какво от това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си