.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 257
    Guest
    Да, бе не рушиш, а ходенето с вериги не кара ли всички хора да те зяпат.

Guest
    А според мен алтернативно се носят хора, които са твърде безлични с нормални дрехи. Щото има и такива, които и с обикновени дрехи като другите пак имат своя изразена личност. Ти може да си изключение, но като цяло е така.

Мега фен
    1. Не ходя с вериги.
    2. На мен не ми харесва начинът, по който изглеждат много хора, но не ги заговарям по улиците, като им забранявам да се обличат така, нали? Не ме кефят - не ги гледам.

Дрехите са просто изглед. Аз съм личност. И хората, които са ме опознали до някаква степен и ме харесват като личност, не се интересуват от това как се обличам. И аз съм същата - ако човекът е свестен, тези неща нямат значение. Дрехите са единствено способ за самочувствие, гримът - също.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Не ходя с вериги.
    2. На мен не ми харесва начинът, по който изглеждат много хора, но не ги заговарям по улиците, като им забранявам да се обличат така, нали? Не ме кефят - не ги гледам.

Дрехите са просто изглед. Аз съм личност. И хората, които са ме опознали до някаква степен и ме харесват като личност, не се интересуват от това как се обличам. И аз съм същата - ако човекът е свестен, тези неща нямат значение. Дрехите са единствено способ за самочувствие, гримът - също.
    Ок, а тогава защо много скинове ми имат яд, защото като ги видя и извръщам глава?

Мега фен
    От къде знаеш, че е заради това? Просто може да искат да те пребият - те са малоумни същества. Аз скин не съм обаче.

Guest
    Ок, така да е, обаче на улицата мисля, че хората не трябва излишно да се набиват на очи, трябва всички да се обличат така, че да не прашат малките деца, нали? Тоест да не знаеш кой е чалгар, кой скин, кой метъл.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Не ходя с вериги.

Е, да, ама ме дразни, че ти си против метросексуалните, щото носели грим, ами мъжете от твоята субкултура също се гримират. Може да е черен лак за нокти, но пак е гейско нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ок, така да е, обаче на улицата мисля, че хората не трябва излишно да се набиват на очи, трябва всички да се обличат така, че да не прашат малките деца, нали? Тоест да не знаеш кой е чалгар, кой скин, кой метъл.
    И аз мисля много неща, но не ги говоря на непознати, както вече споменах. Иначе децата се плашат много и от брадата на баща ми, но на него ще говориш ли подобни неща?

Е, да, ама ме дразни, че ти си против метросексуалните, щото носели грим, ами мъжете от твоята субкултура също се гримират. Може да е черен лак за нокти, но пак е гейско нали?
    Не съм против нищо, просто изразявам мнение. Иначе и гримираните белкари са педали, това съм го казвала винаги. И тези с черния лак, и тези с полите /пак блекарите/

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

едно време от жените се опитваха да направят мъже, сега обратното
    офф с тия исказвания...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

едно време от жените се опитваха да направят мъже, сега обратното
    офф с тия исказвания...!!!
    нещо искаш да кажеш ли ?

Guest
    Бе дразни ви мъжката мода, а женската е даже по-голям кич. щото ми писна по улиците всички да са облечени като курви или чалга певичи (то същото де :P ), с грозни акета с пухчета фалшива коса, изкуствени мигли, 1 тон грим, 1 тон фон дьо тен, парфюм "Шанел" от Илиянци, пудра кучешка радост, грозна филирана коса, отвратителни ботушки с остър ток и скапани дънки под пъпа.

kakvo mu e loshoto mujeteda se poddurjat ? az ne namiram nishto sramno ili osuditleno v tova

знаеш ли какво? за мен тия са повече педераси и олигофрени, отколкото мъже модата си я... отзад... създадена от елита за снобарите

нищо чудно в някой пост да кажеш - абе Азис не е педераст, той е метросексуален

мисълта ми е... много си зле... такива като теб ги презирам
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Guest
    Бе дразни ви мъжката мода, а женската е даже по-голям кич. щото ми писна по улиците всички да са облечени като курви или чалга певичи (то същото де :P ), с грозни акета с пухчета фалшива коса, изкуствени мигли, 1 тон грим, 1 тон фон дьо тен, парфюм "Шанел" от Илиянци, пудра кучешка радост, грозна филирана коса, отвратителни ботушки с остър ток и скапани дънки под пъпа.
    А за курвенската мода защо не кажете нещо?

Град
    Far far away
    Аз съм за метросексоалността (но УМЕРЕНАТА), защото е по-добре (според мен) един мъж (момче) примерно да си махне космърлаците по гърдите [(и под мишниците)((,и по гениталите)(с това мн жени са съгласни, чел съм го из доста други теми)], а не да мирише яко на пот и да прилича на уранготан. Аз съм леко метросексоален и не го правя за вас момичета, а за МЕН си, защото дака се чувствам по-добре, по-чистичък. Предпочитам да утида на козметик да ми махне черните точици (но само това), отколкото после да ми станат на кофти пъпки. Махам си космите по краката, защото са доста [(и е кофти, и според мен и според доста момичета(жени)(пак съм го чел някъде из форума )], а не защото било модно и тем подобни. НО дотам, нямам пудра в шкафчето нито фон дьо тен. Е, не ли по-добре да я има (умерената метрс.) отколкото да я няма?
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Мега фен
    Не сме ние тези, които ще кажат дали е по-добре да я има или няма. Има я и толкова. Иначе евала, че го правиш, защото ти се чувстваш добре по този начин.

AZ NE MISLQ TAKA!!!ZA MEN TOZI TIP MAJE SA OBSOLUTNO NORMALNI-AZ LI4NO PREDPO4ITAM MAJA DO MEN DA SE POTDARJA,A NE DA E NQKOI MIRIZLIVEC.E VSI4KO V GRANICI RAZBIRASE AKOS E PREOVELI4AVA MINAVA KAM LQVATA LENTA.
    Nikoi ne zaslujava salzite ti,za6toto tozi koito e dostoen za tqh, ne bi te nakaral da pla4e6!!!!

ge0rg1ev- много си прав за жените(момичетата). Умерената метросексуалност и аз я практикувам. Но не защото съм гей или защото искам да направя впечатление на някого, а просто защото така се чувствам по-плътно до душата си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    ...по-плътно до душата си

ХМ... ДА ТОВА МАЙ НЕ ЗВУчЕшЕ НА МЯСТО
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Еми такъв съм си аз. Пиша разнообразно, нестандартно, но винаги от сърце. Не обичам клишета. Дали е на място или не е... на кой му дреме? Според мен на никой!

Град
    Far far away
    А, бе, заключението, до което май стигнахе е "Нека има метросексоалност, ама до определена степен".

Цитирай Първоначално написано от ge0rg1ev-
    А, бе, заключението, до което май стигнахе е "Нека има метросексоалност, ама до определена степен".
    Бате така е. Тва дет ти го казваш аз си го приемам. За другите не знам.

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    ...по-плътно до душата си

Как човек се чувства "плътно до душата си?"
    180- бан на профил 2 т.

Град
    Far far away
    Мхм, и аз т'ва се позачудих

kkkkkkk
    Guest
    ало модерните фешъните какво очаквате от форум във който голям % са гадни метали ахахахаха е бати злетата секи втори със някъв гаден аватар и подпис някоя метълска група или кървъви картинки които трябва със закон да ги забранят

а колкото по темата във умерен вид всико е нормално и аз лично не ги понасям такива като оня там дето дадоха снимка и то първото момче

но всяко момиче иска момчето до нея да се потдържа било то епилиране на гърдите под мишниците и там долу дори и веждите да са някакви оформени не като на онея войводи дето са били..... бляк

и няма какво да си кривим душите всеки иска да е фешън да може да зарибява готините мацки как никой не почна да ругае Бекъмп ами жените са луди по него нима той не се води метеросексуален ? или той е ами манекените ? а по голямата част от футболистите оня Роналдо Крис ли какъв беше сами се излагате и си противоречите
    Вин Дизел и той ли е педал ? щото и по него си падат огромна част от жените. Всеки иска да е като него ама малко си признават другите си седят задръстени метали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си