Цитирай Първоначално написано от teardrop
Цитирай Първоначално написано от babi_girl
Цитирай Първоначално написано от bARbiTy
ае само се замислете колко мацки ше се обърнат днеска след тоя метросексуалния пич и колко след някой дет и да се блъснеш в него няа ти напрай впечатление.Имали грейки с пухчета и очила и ботушки и кво било още там..имат пари купуват си,а тва че някои(да не казвам повечето)момчета искат да са като тях,обаче не могат и тръгнали да си изкарват комплексите и да им викат че били педали...дайте ми ги тез педали на мене тогава аз няма да ги откажа
i az nqma da otkaja. moje da im vikate pedali ama sybirat na kup poveche jeni otkolkoto nqkoi obiknoven e vijdal na kup
Е да им имам и мъжете, и хората, и всичко, ако целта им е да събират 300 курви накуп. Ако предпочиташ да си една от ония пикли дето ходят по гъза на някой такъв лигльо и си една от многото за него и ако за теб това ако е причина за гордост...нещо не говори особено добре...
vyobshte ne iskam da sym takava. prosto me draznite kato obijdate hora koito sa po razlichni ot vas. i po privlekatelni. Ne bili myje. To myjyt ne se opredelq ot tva dali si chisti krakata. A ot tova kak razsyjdava i kato gledam tuka nema mnogo myje