Най-хубавата тактика да се чувствате щастливи тинейджъри е:
1. Водете се по модата, рано или късно ще стигнете до този извод.
2. Жените обичат бръснати.
3. Да не ви пука за нищожното хорско мнение. Само идиотите не си живеят живота, а се занимават с критикуване на другите.
4. Малко грижи за себе си никога не са излишни.
5. Преста не е само за жени.
6. Светът е една сцена, другите - са публика. За какво ти е да се интересуваш от тях, като при това време да пренебрегваш себе си?!? Те не го заслужават, и никога няма. Освен това хората обичат да бъдат игнорирани. От както игнорирам и съм с по-голямо самочувствие жените сами ме поздравяват, а преди не беше така, не ме забелязваха. ЯВно е вярна приказката: НЕзабелязвай и ще бъдеш забелязан с добро. А и жените обичат мъжете с високо самочувствие, дори да е без покритие.
7. Ходете изправени, никога не свеждайте глава, защото хората ви мислят за хора с ниско самочувствие и ще се държат лошо.
8. Не гледайте новини и не ги четете, ако ви действат пагубно на душата. Само идиот може да гледа трагедии по ТВ и да си легне спокоен и да забрави. Ако не можете да забравите, и това ви дразни, просто престанете да гледате новини, не се интересувайте от тях и няма да си късате нервите с хорската болка и проблеми.
9. Виждайте само красивото, игнорирайки лошото. Същото се отнася и за хората. И в лошите неща виждайте красиви, всичко да е пречупено през розови очила.
На мен спазването на тези 9 прости правила ми се отразява добре.