- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAK DA SE OTVORQ SAMA?
А и забравих да спомена... момчетата им харесва да са с девствена.. самата мисъл че ще бъдат първи на някоя и че ще правят с нея неща които не е правила ги ласкае![]()
Незнам на колко си години ноо по думите ти "как да се отворя" и това че си го излъгала мисля че още не си готова за секс.. а ако наистина си готова то му кажи истината и нека той да те "отвори" недей самаа!! хах![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
А защо трябва задължително да го правите на вилата само тва не можах да разбера? ахахха
a kude vurvi sveta momi4eta se otfarqt sami za da li66at lubimiq si 4ovek ot udovolstvieto da gi otfori tctctctct
иску6авам се да ти отговоря гледай не си ми спе6ен на десислааа
За какво не му кажеш![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
кажи му че си девтсвена,тъкмо ще се зарадва ако ти се кефи,да не кажа обича...
za6to taka napadate momi4eto?qvno v na4aloto ne sa im bili seriozni otno6eniqta ili moje bi kato sa se zaribqvali o6te mu go e kazala i posle ne e imalo udoben moment qvno.ama mislq 4e ve4e e do6al.nai dobre e da mu obqsni6 kak stoqt ne6tata.i na teb 6te ti olekne i nqma da te boli tolkova 6tot 6te e po vnimatelen apak i ni6to ne ostava premal4ano!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
mili4ka neznam dali moje6 da se otvori6 sama.ako naistina nikoga ne ste se lugali i si imate doverie mu kaji istinata i 6te razbere6 dali toi naistina te obi4a tolkova.kaji mu 4e te e bilo strah kak 6te reagira i za tui si go iztursila tova...
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО му кажи!!! 100% ще се зарадва дори!!!!
П.С. Пробвай с бухалка иначе!!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ееее....кажи си му истината!Какво лошо има?Ако му кажеш,че ще ти е първия ше се зарадва.Не е било нужно да го лъжеш.............![]()
Ami tq temata e minala otdavna,ama vse pak az da si kaja mnenieto :P Znam,4e ve4e stava banalno ama ne e trqbvalo da go luje6E kakto i da e minalo e ve4e
Dnes predpolagam ,4e ste na xijata 4etvurtuk e,ami....YSPEX!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Toi bi se zaradval da ti e purviq ne mislq 4e 6te ti kaje ne6to
I worship His Shadow!
bahti ti si mn zle da se otvarq6 sama..ako te obi4a ili pone dyrji na teb syper mn sh se kefi 4e 6te ti e pyrviqt...moq mn se kefi 4e mi e pyrviq ;]]
Първоначално написано от bungle
Napylno saglasna!
Хахахахахаххаа, ще се отваряш сама!?![]()
![]()
... Божеее, не си фред! По-добре му кажи истината, нали уж не се лъжете :P ....
И един въпрос...защо момчетата се радват когато момичето с което ще правят секс е девствено???![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
kaji my istinata
Мисля че това ще бъде най-добре.Първоначално написано от koalka
vqrvai mi-toi mnogo shte se zaradva ako mu kajesh 4e si devstvena!Oshte sega mu se obadi i u kaji!Tova she e super novina za nego!az li4no taka bih reagiral!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Отиваш до магазина. Купуваш си 1 бира 0,5 л. стъклена бутилка. Отиваш си у вас. Изпиваш бирата. Сваляш си гащичките. С амбалажа се отваряш. Не е нужно да ми благодариш![]()
![]()
с длето и чук, може и с дрелка
Абе вие луди ли сте?
първия път не е нищо особено, какво толкова се впрягате!!!!!! ебаси тъпите деца!!!!! първия път нито знаеш какво да правиш нито как да се отпуснеш нито как да доставиш идоволстве на партньора! и още много др неща!
Първия път е формоалност! Якия секс идва след тоа когато се опознаете и се "напснете"
какво всички сте се размрънкали за този първи път? ебаси.. кво ще помните цял живот колко гадно ви е било първия път ? и как ви е боляло?
Я мислете с тия глави! само спамите!
spored mene mu kaji 4e si devstvena, siguren sum 4e toi 6te se zaradva mnogo 4e ti e purviq i tova 6te ozna4ava mnogo za nego, su6tnost zavisi ot mom4eto de, no ako e nqkuv svesten 6te se zaradva 100%, taka 4e ne si igrai s krastavicite, a i kato znae 4e si devstvena 6te vnimava pove4e
<black soul>, prosto tova 4e nie sme purvi ozna4ava mnogo za nas i ni pokazva 4e momi4eto ni ima doverie i 4e ni obi4a, na kratko e tova