.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Guest
    Emi 6tom si kazvate vsi4ko i ni6to ne kriete edin ot drug! pro4etoh vsi4ko do tuka mneniq! ami spored men mu kaji 4e nali uj si go pravila ama samo 1- ili 2 pati i 4e o6te 6te boli tovaa e spored men

Град
    ..във един измислен свят..

Re: KAK DA SE OTVORQ SAMA?

Цитирай Първоначално написано от tujnata
    ..i si imame stra6no mn doverie.nikoga ne sme se lugali....i nqma da go pravim.?
    А на това,че "си правила секс" какво му викаш ??

Повече от фен
    Тц, по-добре си му кажи на момчето, така усещането ще е много по-хубаво и за двамата.Дори и да успееш да се оправиш сама отдолу после ще те боли, така че по-добре да те боли от неговия атрибут, по време на отварянето, а не иначе.Поне ще знаеш, че си струва...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    emi 4esno kazano az sum v su6toto polozenie kato neq

ами кажи му 4е си го излагала....просто не си искала да ти се смее...сподели му 4е той ще ти е първвият...наистина на него ще му стане яко защото му гласуваш доверие....а ако толкова държиш сама...те другите се изредиха...

Ела не се притесняваи аз ще те отворя и никои няма да разбере...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Зле си. По-добре му кажи истината.
    Иначе за отварянето ..
    пробвай с точилка
    XAXAXAXAAXA edin syvet ot men.. nedei da probvash s tochilka, che posle sex nikoga nqma da iskash da vidish.. shtom si imate takova doverie s tvoq shte te razbere i ako naistina mnogo se obichate det se kaa za nego she e golqma chest da ti e pyrviq tyi che nedei da lyjesh che i nosa shti porasne..
    Fuck me I`m famous..

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Бе ти добре ли си ??
    По - добре му кажи че не си правила секс
    Освен че почти 100% той ще разбере че си девствена и че си го излъгала, а и едих мъж трябава да е доста по нежен към момиче на което й е за първи път, изсква време и търпение защото ще си тясна и с каквото и да се отвориш тва няма да промени нещата пак ще си тясна и наистина ... от кога девственоста е порок че да лъжеш ??
    наистина му кажи.....определено ще е се почувстваш много по-добре, а и се съмнявам, че има вероятност да ти се разсърди, че си го "излъгала" за подобно нещо...........споко..... и без краставици, вибраторчета или средно пръстче
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    spored mene mu kaji 4e si devstvena, siguren sum 4e toi 6te se zaradva mnogo 4e ti e purviq i tova 6te ozna4ava mnogo za nego, su6tnost zavisi ot mom4eto de, no ako e nqkuv svesten 6te se zaradva 100%, taka 4e ne si igrai s krastavicite, a i kato znae 4e si devstvena 6te vnimava pove4e

<black soul>, prosto tova 4e nie sme purvi ozna4ava mnogo za nas i ni pokazva 4e momi4eto ni ima doverie i 4e ni obi4a, na kratko e tova
    добре, мерси!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

pomosht123
    Guest
    Koia e jijata?
    Moje da si biem edna sreshta, sthe te otworia w hrastite i shte si gotowa za wecherta. Hem mi se hodi na planima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си