Shte vi razkaja moqta istoriq ,i shte se opitam da bada maksimalno kratka.Znachi TOI-moqta pyrva lubov,naj-dobur priqtel,naj-strahotnoto momche,edinstven,mil,dobyr..Tova beshe predi.Togava bqhme mnogo malki-14 godishni. 4 godini po kasno lubovta ni ne ogasna vupreki che bqhme razdeleni za tezi 4 godini.Naranqvahme se,tyrsehme se,obichahme se... Az iskah da buda s nego,pove4e ot vsi4ko na sveta.Obyrnah gryb na chovek ,kojto naistina dyrjeshe na men... Praveh vsi4ko za choveka kogoto obicham,promenih se do neuznavaemost,molih se,plakah,zagurbih vsi4ki i go postavih v centara na moqta vselena... Kogato toi poiska da bude s men az bqh nai-shtastlivata jena i dumite ,,No ne ochakvai da se promenq zaradi teb'' bqha bez znachenie.Izvednuj celiq mi vesel jivot,s diskoteki,kuponi,priqteli,ludi flirtove i palavi pogledi ostana zad men.Bqh ,,porobena'',pokorna,tyrpqh ubidi i bezmisleni skandali,izpulnqvah prishtqvki,syglasna bqh da stoq postoqnno u tqh i da se syobrazqvam s vsqko negovo jelanie samo za da polucha celuvka i pregrudka.Ne me razbiraite pogreshno,az ne se izkarvam svetica,a nego po cheren ot dqvola.Toi prodaljava da e edno strahotno momche,edin nejen i doveren priqtel ,no tova e samo na momenti-nezabravimi,neveroqtni momenti.Skoro vkluchih drugata mu karta i vidqh sms ot nqkakvo momiche i poluchih glupavo opravdanie-vidqh edna priqtelka i neinata priqtelka me e haresala.Ne povqrvah.Znam che me laje,negovata lubov e samo na dumi.Az naistina go obicham ot cqlata si dusha,gotova sam na vsi4ko za nego,no prez poslednata sedmica si predstavqm jivota bez nego,znam che i bez nego shte se spravq,dori v momenta se chudq dali da ne se razdelim.. Prosto nemoga,hubavite ni momenti sa tolkova malko,no sa tolkova hubavi Obyrkana sym,a znam che ako mu kaja otnovo shte me izkara vinovna,che ne ocenqvam tova koeto pravi za men.A ne e taka,blagodarna sam mu,no vryzka s blagodarnost ne se gradi.. molq vi daite mi savet,da prodaljavam li da se borq i da se nadqvam ili ......... prosto da si zamina s malkoto mi ostanalo dostoinstvo i samichuvstvie