.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Добри ли са българските мъже в леглото или егоисти?

мнения плс

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    мм позната тема...хмм
    ами зависи на какъв мъж ще попаднеш. това да се слагат вси4ки под 1 знаменател си е грешка.. а и по коректно темата да се разглежда за мъжете във възрастови граници...
    моето мение е :
    от 16-24 гледат да лудуват да им е добре първо на тях после и на приятелката и на последно понякога и на двамата
    от 24-30 -заедно и на двамата да е супер
    от 30 нагоре предимно гледат на приятелката да им е добре за да не ги зарежи дъртите мръсници , нали са осъзнали 4е са стари ве4е и 4е няма-има още максимум 30 години да го вдигат хахаха

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди време пак бях писала по подобна тема и изказах доводите си за това, че българските мъже са егоисти. Сега пак заставам зад това си мнение.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Преди време пак бях писала по подобна тема и изказах доводите си за това, че българските мъже са егоисти. Сега пак заставам зад това си мнение.

Кремче, защо мислиш така? ; )

Guest
    Da no i bulgarskite jeni sa egoistki i mislqt samo za sobstvenoto si udovolstvie!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Оф, абе зависи си от характера на човека.

Аз съм попаднала на такъв, който се раздава.
    Някои просто ги мързи.
    Трети са пълни дървета..

И т.н. Не мисля, че зависи от възрастта.
    Зависи от характер и до голяма степен от партньора ти.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Оф, абе зависи си от характера на човека.

Аз съм попаднала на такъв, който се раздава.
    Някои просто ги мързи.
    Трети са пълни дървета..

И т.н. Не мисля, че зависи от възрастта.
    Зависи от характер и до голяма степен от партньора ти.
    До желание е всичко.
    На него ако му се иска ще е хубав секса, та и събличането.
    Знаеш го, сигурно и от опит.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Знам го.
    До желание е.
    Аз затова казах, че зависи и до голяма степен от партньора. Ако можеш да предразположиш този срещу теб, така че да иска да ти доставя максимално удоволствие, значи си намерил истината.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

Кремче, защо мислиш така? ; )
    Аз лично не се оплаквам, но всяка втора дума на моите приятелки са-правя го заради него, аз не свършвам, не ми харесва да го правя,ама няма как, той само гледа да свърши и не отдава значение на любовната игра и прочие. Става ми мъчно,защото са свесни момичето, но приятелите им са супер некъдърни. Фрапиращото е за 1 позната, която прави по 9 пъти на вечер секс,а никога не изпитва удоволствие,защото той свършва бързо. като цяло мъжете са егоисти в леглото, особено минат ли 30-те. там вече не ги търси за френска любов, ласки и милувки. Гледат да го направят и да си лягат,че сауморени. И 1 мъжко мнение от снощи на 1 мой колега, който прави по 2-3 пъти секс с приятелката си всеки ден. Той каза-не ме бърка,че понякога е набързо. нали аз свършвам,значи сексът е бил ОК. А това дали тя свършва-той каза:ако не й е добре няма да правим секс. А може би тя се опитва с повече тренировки да постигне удоволствието.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, къде ги намирате тези мъже, дето шибат по 9 пъти на вечер? Ако всяко вкарване и изкарване се брой за ебане, то аз сигурно еба хиляди пъти на ден. Ама да си мъж и да свършиш 9 пъти за един ден - пародия и смях, примесена с развинтена фантазия (на чикии може, но не и на ебане, защото за ебането малко или много трябва да си го вдигнал поне наполовина, докато това не важи за чикиите). А къде ги намирате и тези, които шибат всеки ден по 2-3 пъти? Та нали така ще издържи 4-5 дена и после не го търси поне още толкова за ебане. Все пак сме мъже, а не роботи. Не е лошо някой мъж да се хвали и да попреувеличава някои неща (нормално е, всички по един или друг начин го правим), но тук според мен става дума за абсолютни лъжи!
    П.С.> По темата - аз пък съм такъв, че гледам винаги и на партньорката да й е гот, а не само на мен!
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Зависи от човека разбира се. Не може да се каже, да - егоисти са или не - не са егоисти. Може би, може да се направи една статиските с проценти егоисти ли са не са ли...но това е друг въпрос.
    Другото което се чудя е твърдението на Кремчето, че 30 годишна възраст мъжете стават егоисти. Това може би пак е някаква статистика прочетена във вестник ""Шок"(примерно), до колкото знам Кремчето, не е била с 30 годишен, че да го казва от личен опит.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе, къде ги намирате тези мъже, дето шибат по 9 пъти на вечер? Ако всяко вкарване и изкарване се брой за ебане, то аз сигурно е** хиляди пъти на ден. Ама да си мъж и да свършиш 9 пъти за един ден - пародия и смях, примесена с развинтена фантазия (на чикии може, но не и на ебане, защото за ебането малко или много трябва да си го вдигнал поне наполовина, докато това не важи за чикиите). А къде ги намирате и тези, които шибат всеки ден по 2-3 пъти? Та нали така ще издържи 4-5 дена и после не го търси поне още толкова за ебане. Все пак сме мъже, а не роботи. Не е лошо някой мъж да се хвали и да попреувеличава някои неща (нормално е, всички по един или друг начин го правим), но тук според мен става дума за абсолютни лъжи!
    П.С.> По темата - аз пък съм такъв, че гледам винаги и на партньорката да й е гот, а не само на мен!
    Ертака се хвали 1 моя колежка. рекорда им бил 25 пъти от петък следобед до неделя на обед, което при условие,че тя не нащува у тях на мен ми се струва невъзможно. мисълта ми не беше за това, че е правила 9 пъти секс. може и 1000 да е,ама ако тя не е задоволена какъв е смисълът-само на него да му е кеф,ли? Аз лично мисля,че и двамата трябва да са задоволени еднакво, но разликата е,че за приятеля ми това е 2 мах 3 пъти,а за мен си е над 5 оргазма. Аз съм ненаситна

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Зависи от човека разбира се. Не може да се каже, да - егоисти са или не - не са егоисти. Може би, може да се направи една статиските с проценти егоисти ли са не са ли...но това е друг въпрос.
    Другото което се чудя е твърдението на Кремчето, че 30 годишна възраст мъжете стават егоисти. Това може би пак е някаква статистика прочетена във вестник ""Шок"(примерно), до колкото знам Кремчето, не е била с 30 годишен, че да го казва от личен опит.
    не съм,но над 30 предполага да е женен, да има работа, да се блъска по цял ден и едва ли като се прибере първата му мисърл е как да ощасливя половинката си. Ок, ще се изразя по друг начин-женените стават егоисти,защото си мислят,че им е "в кърпа вързано".

Не разбирам защо слагате нас момчетата(мъжете) ни слагате под общ знаменател добре от 16-24 глеали 1-во на тях да им е добре после на партниора аз обаче гледам и на двамата да ни е добре така че може да сме малцинство но ни има така че ако обичате....!
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не съм,но над 30 предполага да е женен, да има работа, да се блъска по цял ден и едва ли като се прибере първата му мисърл е как да ощасливя половинката си. Ок, ще се изразя по друг начин-женените стават егоисти,защото си мислят,че им е "в кърпа вързано".
    Да, не го изключвам това, но не вярвам да е се случва чак толкова масово. Може проблемът да бъде и в това, че жените ходят на работа, готвят, перат, чистят, гледат си децата иии доста малко време им остава да се поддържат, което следователно малко или много ще убие желанието в мъжа. Дори и да се обичат много страстта постепенно угасва и това, че половинката вече не е толкова прекрасна, би трябвало да дава някакво отражение.

Guest
    emi az li4no ne sum egoist.parvo pravq kefa na momi4eto s men i togava si gledam moq

Град
    Свищов
    Естествено,че и двете страни имат вина. От 1 страна жената се позанемарява, но от друга тя не говори по този въпрос с него. Просто не са много жените,които казват,че са незадоволени. А има и такива, чиито партньори не предприемат нищо. и така е с 1 близък на мен човек. Казва на партньора си,че иска секс, но той не обичал, мързяло го или бил уморен. Този,който иска е жена и тя пак си остава незадоволена. това също е вид проява на егоизъм в леглото. да, не може да очакваме секс-роботи, но все пак е добре да се прави секс с определена честота,а при тази двойка тя е 1 път на 1-2 месеца, а са млади. След многобройни разговори обаче няма резултат и познатата ми е решила да забрави ,че съществува такова нещо като секс!

Моя пък изобщо не е егоист.Той се раздва докрай.Гледа първо аз да изпитам удоволствие и после той.

Град
    Свищов
    темата е за по принцип, а не всеки да хвали приятеля си колко ги задоволява.

Мега фен Аватара на quench
    добре,дайте да направим един разбор на емоционалната мотивация на българския мъж,преди всеки да изкаже ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО си - защото май само това може да се извлече като отговор по темата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Като каза това за колежката, та се сетих за един виц: "Влиза един дядо при лекаря и му казва: Абе, комшията вече е на 80 години и още ебе бабата, какво да направя, че и аз да мога? А докторът му казва - нищо, хвали се и ти!" Та така и с твоята колежка, решила да изкара секс-терминатор гаджето си и работи по въпроса. Пълни глупости са това, но пък ако двамата са съгласували какво да говорят пред хората могат доста добра реклама да си направят.
    Левски шампион але але!

Според мен си зависи от човека! От няколко приятелки знам, че турците са страхотни в леглото , чесно казано ги познавам доста добре и знам, че имат богат и разнообразен сексуален живот което ме кара да им вярвам!!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Като каза това за колежката, та се сетих за един виц: "Влиза един дядо при лекаря и му казва: Абе, комшията вече е на 80 години и още ебе бабата, какво да направя, че и аз да мога? А докторът му казва - нищо, хвали се и ти!" Та така и с твоята колежка, решила да изкара секс-терминатор гаджето си и работи по въпроса. Пълни глупости са това, но пък ако двамата са съгласували какво да говорят пред хората могат доста добра реклама да си направят.
    А, той на майната си и аз не съм го виждала-от далече е! Не разбирам само защо не се хвали с това колко е задоволена, а се оплаква,че не е!

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам защо трябва да се гледа това дали са българи или не.Факт е, че има мъже егоисти от всички националности и не мисля, че повечето български мъже са такива.Просто е до човек, до характер и т.н.Радвам се, че не съм попаднала на момче, което гледа собствения си кеф и не се интересува от това как съм аз.

Guest

ново

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не знам защо трябва да се гледа това дали са българи или не.Факт е, че има мъже егоисти от всички националности и не мисля, че повечето български мъже са такива.Просто е до човек, до характер и т.н.Радвам се, че не съм попаднала на момче, което гледа собствения си кеф и не се интересува от това как съм аз.
    Абе не сме само ние мъжете отгоре ама ..... Що трбва само ние да вършим цялата работа. Интересно що само бг мъжете са фиксират кат гледам единия съсед е руснак другия е французин ( в моята квартирка) На руснака жена му идва на седмицата един път влизат в стаята за 10 мин и след 10 мин излиза и си заминава.
    Французина е много интересен как хърка тоя човек ама по интересното е че е на 24 кат мен а след като спре да се чува онуй скърцане не включва дъскорезницата!

Такаче незнам какво сте недоволни хванете си по един като мойте съседи да ви задоволява като не ни харесвате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си