Здравейте искам съвет от вас, надали може да ми помогнете с нещо, но вече не знам какво да опитам.
Така всичко започна от една екскурзия(аз съм от много малък градю) бях на екскурзия в друг град миналата година ро това време, този граде на около 300 километра от моя и много харесах града и всичко.После бях на поход за 10 дни с различни хора от България и имаше хора от този градр по конкретно имаше едно момче в което се влюбихр не знам как стана не знам...но се влюбих както никога до сега, опитвах се да го забравяр ала не мога обичам го и не мога да погледна друг пък какво остава да обикна друг. Докато бяхме заедно на похода нямахме някакви преживявания на влюбени, той надали ме и помни, но аз не мога да го забравя опитвам се да го намеря какво ли не правих, но без резултат. Нистина го обичам няма ден в който да не мисля за него и да не плача. Искам поне за малко да го видя искам поне за миг да го докосна не издаржам, просто не мога да го забравя...сега има пак екскурзия до там, но може и да не мога да ида, а цяла година влагам надижди в това, че аз ще умра ако не го видя Отчаяна съм няма шанслюбовта мви и го знам, но не мога да го забравя просто не мога. Според вас какво мога да направя, какво???Наистина имам нужза от подкрепа от съвет не издържам.